ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

6 ηρωίδες ελληνικών σειρών απαντούν στον Τσιάρτα

Η Ντένη και η Δήμητρα, η Σωσώ και η Ελένη Βλαχάκη κάτι έχουν να πουν στον Βασίλη Τσιάρτα για το ξέσπασμά του εναντίον του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

6 ηρωίδες ελληνικών σειρών απαντούν στον Τσιάρτα

Τι θα έλεγε η Ντένη Μαρκορά στον Βασίλη Τσιάρτα μετά το ξέσπασμά του για το νομοσχέδιο για την διόρθωση ταυτότητας φύλου; Πώς θα απαντούσε η Σωσώ από τα Εγκλήματα ή η Ελένη Βλαχάκη για την ομοφοβική του στάση; Μαντεύουμε πώς έξι αγαπημένες ηρωίδες παλιών ελληνικών σειρών θα αντιδρούσαν, μέσα από σπαρταριστές τους ατάκες.

Η Ντένη Μαρκορά, σα να συναντούσε έναν άλλο Θανάση Γρόσο, θα είχε να του πει:


Η Δήμητρα από τους Απαράδεκτους, επειδή είναι ευαίσθητη κι ευάλωτη (ίσως επειδή γεννήθηκε στον Παναμά την ώρα που περνούσαν τα καράβια) ξέρει μια μεγάλη αλήθεια της ζωής:


Η Σωσώ από τα Εγκλήματα, όταν ακούει ανθρώπους του σήμερα να εκφράζονται σα να ζουν στον Μεσαίωνα, ένα έχει να πει:


Η Χριστίνα Μαρκάτου από το Ντόλτσε Βίτα είναι προχωρημένη και εκνευρίζεται με τύπους σαν κι αυτόν:


Η Χαρούλα Πεπονάκη, γνωστή για τα ξεσπάσματά της στα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας στο Ρετιρέ, ξέρει ακριβώς τι να πει όταν συναντά τέτοια φαινόμενα:


Η Ελένη Βλαχάκη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» με το ζόρι κρατιέται να μην του πει «πάλι περίοδο έχεις». Αντ’ αυτού, του αφιερώνει το εξής:

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY