10 ξεκαρδιστικές γκάφες στην ελληνική τηλεόραση

Συνομιλίες με βίντεο “κονσέρβα”, τούμπες και σουρεάλ σκηνικά σε 10 ξεκαρδιστικές και άκρως ελληνικές τηλεοπτικές γκάφες.
10 ξεκαρδιστικές γκάφες στην ελληνική τηλεόραση

Ο εφευρέτης του Κοινωνία Ώρα Μέγκα

Ένας εφευρέτης είναι έτοιμος να παρουσιάσει με χαρά το νέο του δημιούργημα στον Καμπουράκη και τον Οικονομέα, ένα μηχανάκι που “καίει” νερό για κάυσιμα. Όμως τίποτα δεν πάει καλά στην παρουσίαση.



Το σαρδάμ του Μπογδάνου

Ο παρουσιαστής... παραφράζει το όνομα του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.



Η άβολη χειραψία με τον Κουρουμπλή

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 θέλοντας να παρουσιάσει στο κοινό τον Παναγιώτη Κουρουμπλή κάνει να τον χαιρετίσει δια χειραψίας. Άβολο.



Το πιο άκυρο χειροκρότημα

Ο Σπύρος Φλογαΐτης παραδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών στον Γιάννη Ραγκούση και πίσω τους λαμβάνει χώρα το πιο άκυρο χειροκρότημα που έγινε (;) ποτέ σε παράδοση Υπουργείου.




Η Φάνη Πάλη Πετραλια είναι Punk

Τα περίεργα παιχνίδια του ανέμου μεταμορφώνουν την Υπουργό σε... πάνκισα.



To Pornhub στο Ιστορικό των υπολογιστών της ΕΡΤ

Ευχάριστα περνούν τις ώρες τους οι υπάλληλοι της ΕΡΤ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σε δελτίο του καναλιού και ενώ η δημοσιογράφους αναφέρει τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων “πόθεν έσχες”, η κάμερα κάνει κοντινό πλάνο σε PC της ΕΡΤ στο οποίο google chrome προτείνει με βάση το ιστορικό του Pornhub.



Ο μαγνητοσκοπημένος Ψωμιάδης

Μια απολαυστική συνομιλία με βίντεο “κονσέρβα” του – μόνιμου καλεσμένου της εκπομπής - Παναγιώτη Ψωμιάδη μας χάρισε ο Γιώργος Αυτιάς.



Τα “γαλλικά” της παρουσιάστριας
Παρουσιάστρια του Έψιλον κάνει σα να μην είναι στον αέρα και... λούζει τον σκηνοθέτη ζωντανά.



Παρακαλώ κύριε Νεκτάριε

Ώριμος κύριος αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον – χαμένο εδώ και χρόνια – έρωτα της ζωής του μέσα από την εκπομπή Πάμε Πακέτο. Όμως όπως καταλαβαίνετε τίποτα δεν πάει καλά.



Τι 200, τι 100

Ο εκφωνητής πανηγυρίζει την πρωτιά του 18χρονου Παναγιώτη Σαμιλίδη στα 200 μέτρια πρόσθιο και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του 2012. Ναι, ήταν πρώτος, ναι ήταν χρυσό, όλα αυτά όμως στο μυαλό του εκφωνητή. Γιατί παρά τους πανηγυρισμούς του ο αγώνας δεν ήταν για 100, αλλά για 200 μέτρα. Ευτυχώς οι αθλητές το ήξεραν και συνέχισαν την προσπάθειά τους για τα επόμενα 100 και εν τέλειο ο Σαμιλίδης βγήκε τρίτος.



Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v