Έτσι θα γίνει το Ελληνικό (photos)

Δείτε ποια θα είναι η μελλοντική εικόνα της έκτασης των έξι χιλιάδων στρεμμάτων μετά την προγραμματισμένη ανάπλαση του Ελληνικού από την Lamda Development.
Έτσι θα γίνει το Ελληνικό (photos)
To 2016 πιθανότατα θα αποτελέσει το χρονικό σημείο έναρξης των εργασιών ανάπλασης του Ελληνικού από την Lamda Development, επικεφαλής του επενδυτικού σχήματος που έχει αναδειχθεί προτιμητέος επενδυτής πριν από τρεις μήνες στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.

H πρόταση της εταιρείας, προβλέπει η συνολική δόμηση να φθάσει τα 2.600.000 τ.μ. , ενώ η συνολική κάλυψη στην περιοχή σύμφωνα με τα σχέδια του επενδυτή θα φτάσει τα 700.000 τ.μ. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν περίπου 4.000 στρέμματα χώρων πρασίνου και ελεύθερων χώρων, περίπου 1.500 στρέμματα κοινοχρήστων χώρων και περίπου 2.000 στρέμματα πάρκου με εννιά διακριτές θεματικές ενότητες.

Στον χώρο θα στηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία σε διεθνές επίπεδο, Διεθνές Κέντρο Υγείας, το μεγαλύτερο πάρκο αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, πάρκο οικοκαλλιεργειών, ο μεγαλύτερος πολυχώρος ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, θεματικό πάρκο που θα μπορούσε να έχει θέμα τη μυθολογία ή το νερό, εκθεσιακοί χώροι με αεροπλάνα και 46 χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων που μαζί με τους πεζόδρομους ξεπερνούν τα 100 χλμ.

Δείτε τις πρώτες μακέτες που παρουσίασε η εταιρεία για το μεγαλόπνοο έργο.










Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v