Τα καλύτερα πασχαλινά ταξίδια τα κλείνουμε νωρίς

Βρήκαμε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων, και τα πιο δελεαστικά ταξιδιωτικά πακέτα, για να κάνουμε Πάσχα στην Ευρώπη.
Τα καλύτερα πασχαλινά ταξίδια τα κλείνουμε νωρίς
της Ηρώς Κουνάδη

Σας φαίνεται μακριά το πασχαλινό τετραήμερο; Υπάρχει τρόπος να το φέρουμε… λίγο πιο κοντά. Οργανώνοντας από τώρα το πρώτο ανοιξιάτικο ταξιδάκι της χρονιάς, δεν έχουμε μόνο κάτι να περιμένουμε, αλλά εξασφαλίζουμε και σημαντική οικονομία σε σχέση με τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Ορίστε, λοιπόν, οι καλύτερες ιδέες μας για πασχαλινό early booking.

(*) Οι τιμές στα DIY αεροπορικά έχουν υπολογιστεί για αναχώρηση τη Μεγάλη Παρασκευή, 29 Απριλίου, και επιστροφή τη Δευτέρα του Πάσχα, 2 Μαΐου –εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνονται η επιστροφή, οι φόροι του αεροδρομίου και η χειραποσκευή.

Οι σούπερ τιμές της Ryanair

Η πιο low cost απ’ όλες τις low cost αεροπορικές μας πετά:

- Στην Κύπρο με 120€
- Στη Βουδαπέστη με 99€
- Στις Βρυξέλλες με 120€
- Στο Βερολίνο με 89€
- Στη Ρώμη με 92€
- Στη Βαρσοβία με 97€
- Στο Βουκουρέστι με 58€

…Όλα αυτά με επιστροφή, φόρους αεροδρομίων και βαλίτσα μέχρι 10 κιλά (την οποία θα πάρετε μαζί σας στην καμπίνα του αεροπλάνου).

Οι υπόλοιπες καλές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων

- Η KLM σας πηγαίνει στη Βαρκελώνη μέσω Άμστερνταμ, με 149€ αν μπορέσετε να πάρετε τρεις μέρες άδεια, να φύγετε Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου και να επιστρέψετε την Τρίτη 3 Μαΐου.

- Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη προτείνει η Aegean, με 119€ (για αναχώρηση τη Μεγάλη Παρασκευή, 29 Απριλίου, και επιστροφή την Τρίτη, 3 Μαΐου).

- Η Turkish Airlines μας πηγαίνει Παρίσι, μέσω Κωνσταντινούπολης, με 177€.

- Με την ίδια τιμή, η Air Serbia μας πετάει μέχρι την εξωτική Στοκχόλμη, μέσω Βελιγραδίου.

- Αν πάλι προτιμάτε να μείνετε στο Βελιγράδι, δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 145€ για μια πτήση πήγαινε-έλα με την Air Serbia.

Και τα οργανωμένα ταξίδια

(*) Όλες οι αναχωρήσεις είναι την Μεγάλη Παρασκευή, 29 Απριλίου.

- Πράγα και Κάρλοβι Βάρι προτείνει για την πασχαλινή μας απόδραση το Travel Plan. Το πακέτο κοστίζει 595€ κατ’ άτομο, και περιλαμβάνει απευθείας πτήση μετ’ επιστροφής με την Aegean, τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4άστερο ξενοδοχείο, δύο γεύματα σε τοπικό εστιατόριο και ένα σε κρουαζιερόπλοιο στον Μολδάβα, ξενάγηση στην παλιά πόλη και το κάστρο της Πράγας και ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι.

- Το Imagination Travel μας πηγαίνει για τέσσερις ημέρες στην Ελβετία. Το πακέτο, που κοστίζει 385€ κατ’ άτομο (συν 150€ για τους φόρους των αεροδρομίων) περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό στο 4άστερο Courtyard By Marriott Zurich Nord, απευθείας πτήσεις με τη Swiss, και ξεναγήσεις στη Βέρνη, το Ιντερλάκεν, τη Λουκέρνη, τη Ζυρίχη, τους Καταρράκτες του Ρήνου, το Σαιντ Γκάλεν και το Μουσείο Σοκολάτας.

- Το Versus Travel προτείνει ανοιξιάτικη Αλσατία, με ένα δελεαστικό 5ήμερο πακέτο στην τιμή των 550€ κατ’ άτομο. Περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις στο 4άστερο Hilton του Στρασβούργου, επίσκεψη στην αρχοντική Καρλσρούη, εκδρομές στα μοναδικά χαρακτηριστικά Αλσατικά χωριά Κολμάρ, Ριμπωβίλ, και Ρικεβίρ, αλλά και στη Χαϊδελβέργη και το Μπάντεν-Μπάντεν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v