Οι ξενώνες στο Πήλιο είναι υπέροχοι και οικονομικοί

Δεκατρείς πανέμορφοι ξενώνες στην Τσαγκαράδα, τη Ζαγορά, την Πορταριά και τα υπόλοιπα πηλιορείτικα χωριουδάκια, κάτω από 25€ το άτομο.
Οι ξενώνες στο Πήλιο είναι υπέροχοι και οικονομικοί
της Ηρώς Κουνάδη

Το Πήλιο, μαζί με τα Ζαγοροχώρια, έχουν μερικούς από τους ωραιότερους οικονομικούς ξενώνες στην Ελλάδα. Πόσο οικονομικούς; Κάτω από 50€ το δίκλινο. Για του λόγου μας το αληθές, ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου (2-3/12)

Στην Πορταριά και τη Μακρινίτσα…

- Τα λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια του Erofili's Home βλέπουν από τα μπαλκονάκια τους σε έναν καταπράσινο κήπο και στολίζουν τα κρεβάτια τους με ρομαντικές κουνουπιέρες. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 49€ το δίκλινο με πρωινό.

- Το Ξενοδοχείο Πελίας βρίσκεται επάνω στην πλατεία της Πορταριάς και προσφέρει μικρά αλλά χαριτωμένα και χουχουλιάρικα δωμάτια, σε τιμές που ξεκινούν από τα 47€ το δίκλινο με πρωινό.



- Τα κουκλίστικα δωμάτια του Olga Rooms στολίζονται από ρετρό έπιπλα, παραδοσιακά χαλιά και νοσταλγικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση. Οι τιμές τους αυτή την περίοδο ξεκινούν από 50€ το δίκλινο.

- Το παραδοσιακά δωμάτια του Ξενοδοχείου Αδάμ στη Μακρινίτσα απολαμβάνουν φανταστική θέα στην θάλασσα από τα παράθυρά τους, και δεν ξεπερνούν τα 48€ το δίκλινο με εξαιρετικό, σπιτικό πρωινό.

Στη Ζαγορά και τριγύρω…

- Ο Ξενώνας Ρούσης στη Ζαγορά προσφέρει όμορφα δωμάτια με τζάκι και καταπληκτική θέα στα πηλιορείτικα τοπία γύρω τους, στα 45€ το δίκλινο με πρωινό.



- Τα κουκλίστικα δωμάτια του Αστρομέρια στη Μακρυράχη, 10 χιλιόμετρα από τη Ζαγορά, είναι ευρύχωρα (στα 20 τετραγωνικά) και έχουν φανταστική θέα στον κήπο ή στη φύση γύρω τους. Ξεκινούν, δε, από 45€ το δίκλινο (ή 50€ με τζάκι).

Στην Τσαγκαράδα…

- Τα Olga Studios είναι ευρύχωρα και προσεγμένα, περιλαμβάνουν κουζινάκι για έξτρα οικονομία και ξεκινούν από 35€ το δίκλινο με θέα θάλασσα (ή 45€ με τζάκι).



- Το Ξενοδοχείο Διογένης, φιλοξενεί εσάς και τα κατοικίδιά σας σε ωραιότατα δωμάτια με τζάκι και θέα στη θάλασσα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 45€ το δίκλινο.

- Το Kallisto Traditional House προσφέρει πανέμορφα, ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια με τζάκι και σούπερ θέα στη θάλασσα, στα 50€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για το πρωινό).

- Τα κουκλίστικα δωμάτια του Ellis House είναι μικρά αλλά πανέμορφα, βλέπουν σε έναν λουλουδιασμένο κήπο και κοστίζουν 50€ το δίκλινο, μαζί με ένα σούπερ σπιτικό πρωινό, φτιαγμένο με παραδοσιακά πηλιορείτικα προϊόντα.

Στις Πινακάτες και τη Βυζίτσα…

- Το Αρχοντικό Μιχαήλ στη Βυζίτσα διαθέτει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με πέτρινους τοίχους, σε τιμές που ξεκινούν από 47€ το δίκλινο. Αν είστε μεγάλη παρέα, το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων φιλοξενεί έως 5 ενήλικες με 79€, και διαθέτει και τζάκι.



- Η Ραστώνη, επίσης στη Βυζίτσα, φιλοξενεί εσάς και τα κατοικίδιά σας σε όμορφα δωμάτια με τζάκι και θέα στον κήπο, στη θάλασσα ή στο βουνό. Οι τιμές τους ξεκινούν από 50€ το δίκλινο.

- Ο Ξενώνας Τα Δόκανα στις Πινακάτες έχει δωμάτια που αγναντεύουν τα καταπληκτικά τοπία γύρω τους από τα μπαλκονάκια τους. Οι τιμές ξεκινούν από 50€ το δίκλινο (ή 60€ με πρωινό).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v