Χλιδάτη "ημιδιαμονή" 5 αστέρων στην Αττική

Αφήστε για λίγο τα κόκκινα κρεβάτια και τα θεματικά δωμάτια και δώστε στιλ και πολυτέλεια στην ημιδιαμονή σας κλείνοντας δωμάτιο σε πεντάστερα ξενοδοχεία.
Χλιδάτη ημιδιαμονή 5 αστέρων στην Αττική

Δε λέμε, ωραία τα ξενοδοχεία για ζευγαράκια με τα σατέν σεντόνια, τα στρογγυλά κρεβάτια, τους καθρέφτες και τα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Όμως αν θέλετε να δώσετε στιλ και πολυτέλεια στα τετ α τετ σας, πρέπει να ανεβείτε επίπεδο.

Πώς; Κλείνοντας δωμάτιο σε πολυτελή, πεντάστερα ξενοδοχεία της Αττικής εντός και εκτός κέντρου, τα οποία προσφέρουν διακριτικότητα, μοντέρνα δωμάτια και όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου.

Θα τα εκτιμήσετε δεόντως. Το ίδιο και το ταίρι σας.

* Σημειώστε πώς σε κάθε ξενοδοχείο οι ώρες ημιδιαμονής διαφέρουν. Εναλλακτικά, αναφέρονται και οι τιμές διανυκτέρευσης. 

Holiday Inn Athens Attica Av

Κοντά στην Αττική Οδό και στο αεροδρόμιο, προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με μαρμάρινο μπάνιο και internet. Το κόστος ημιδιαμονής ανέρχεται στα 80€ για το διάστημα 11.00 με 18.00 σε ένα ωραιότατο superior δίκλινο. Διανυκτέρευση από 148€. 

Sofitel

Μια ανάσα από το Ελ. Βενιζέλος για αεροπορικούς έρωτες, το Sofitel προσφέρει πολυτέλεια, ανετότατα κρεβάτια, δορυφορική τηλεόραση, και μαρμάρινα μπάνια με πολυτελή προϊόντα περιποίησης. Το κόστος για ημιδιαμονή (12.00 με 18.00) είναι 153€ σε superior δίκλινο. Διανυκτέρευση από 248€. 

Divani Caravel

Σε πολυτελή δωμάτια με θέα στην πόλη, στο λόφο του Λυκαβηττού και στην Ακρόπολη θα ζήσετε τον έρωτά σας εδώ. Τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση, αυτόνομο κλιματισμό και μίνι μπαρ. Το κόστος ανέρχεται στα 100€ από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 σε απλό δωμάτιο. Για διανυκτέρευση, το κόστος ξεκινά απο 209€. 

Hilton

Στιλάτο και 100% αθηναϊκό το Hilton δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα δωμάτια του είναι ευρύχωρα, με άνετη μπανιέρα και ρυθμιζόμενο φωτισμό, καλωδιακά και δορυφορικά κανάλια και ωραιότατη θέα. Η ημιδιαμονή εδώ (9.00 με 18.00) κοστίζει 198€ σε ένα απλό δίκλινο, 220€ για ένα δίκλινο με θέα Ακρόπολη και 243€ για ένα executive δίκλινο με θέα Υμηττό ή Ακρόπολη. Διανυκτέρευση από 339€. 

St. George Lycabettus

Αριστοκρατικό, σε προνομιακή θέση και με σούπερ θέα το ξενοδοχείο του Κολωνακίου διαθέτει δωμάτια με μοντέρνο ντιζάιν, δωρεάν Wi-fi δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. Η ημιδιαμονή σας εδώ (12.00 με 18.00) θα κοστίσει 90€ για εσωτερικό δωμάτιο και 120€ για δωμάτιο με μπαλκόνι. Διανυκτέρευση από 186€. 

Crowne Plaza

Μπίζνες φάση για επιχειρηματίες και αρκετή πολυτέλεια στο ξενοδοχείο του Ζωγράφου, το οποίο διαθέτει άνετα και μοντέρνα δωμάτια με μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση και σχετικά μεγάλο ντουζ. Για ένα superior δίκλινο η ημιδιαμονή κοστίζει 80€ από τις 12.00 μέχρι τις 18.00  και 120€ αν επιλέξετε κάποιο από τα club δωμάτια με μπαλκόνι. Διανυκτέρευση από 163€. 

Radisson Blu Park Hotel

Απέναντι από το Πεδίον του Άρεως, το Radisson Blu διαθέτει εκλεπτυσμένο αστικό ντιζάιν, κομψά δωμάτια με δωρεάν wi-fi, mini bar και τηλεόραση, και όμορφη θέα στο πάρκο από την πλειοψηφία των δωματίων του – κάποια ατενίζουν και Ακρόπολη. Η ημιδιαμονή περιορίζεται στο τρίωρο και είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ όποια ώρα θελήσετε. Το κόστος ανέρχεται στα 80€ για ένα απλό δωμάτιο, στα 100€ για ένα business και στα 130€ για μια πολυτελέστατη σουίτα. Διανυκτέρευση από 180€. 

Pallas Athens

Ξενοδοχείο - έργο τέχνης για τους λάτρεις της πολυτέλειας, το Pallas κοντά στην Πλάκα προσφέρει ωραιότατα διακοσμημένα δωμάτια με μοναδικό ντιζάιν, δορυφορική τηλεόραση, wi-fi και μίνι μπαρ. Μια ημιδιαμονή εδώ από το πρωί μέχρι τις 18.00 θα σας κοστίσει 80€ ή 120€ αν επιλέξετε την σουίτα. Η διανυκτέρευση ξεκινά από 199€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v