Ξενοδοχεία με ημιδιαμονή:Σ-έξι διευθύνσεις στην Αθήνα

Όμορφο περιβάλλον, ρομαντική διακόσμηση, υδρομασάζ και διακριτικότητα. Έξι ξενοδοχεία στην Αθήνα με ημιδιαμονή για… ιδιαίτερες στιγμές.
Ξενοδοχεία με ημιδιαμονή:Σ-έξι διευθύνσεις στην Αθήνα
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το μόνιμο πρόβλημα για τα ζευγαράκια που δεν έχουν σπίτι να… στεγάσουν τον έρωτά τους, είναι οι άβολες καταστάσεις που δημιουργούνται όταν δοκιμάζουν τις εναλλακτικές του αυτοκινήτου ή της υπαίθρου.

Ιδανικές λύσεις στις «δυσχέρειες» αυτές δίνουν δεκάδες ξενοδοχεία στην πόλη, τα οποία προσφέρουν επιλογές ημιδιαμονής για κάθε γούστο και με όλα τα κομφόρ (υδρομασάζ, αναπαυτικό κρεβάτι, τζακούζι, θεματική διακόσμηση κ.α.). Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να βρεθείτε σε έναν πριβέ χώρο με τον/την παρτενέρ σας, αλλά το αυτοκίνητο δεν βολεύει και το εξοχικό πέφτει… μακριά, ιδού έξι διευθύνσεις για ιδιαίτερες στιγμές. 

Athens Privé Hotel
Κεραμέων 26, Μεταξουργείο, τηλ: 2105227800

Πολύ κοντά στο Μετρό του Μεταξουργείου στην πλατεία Καραϊσκάκη, το Athens Prive διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ (αν και κάπως μικρό για τις ώρες αιχμής) και 31 πολυτελή δωμάτια μεταξύ των οποίων και μία σουίτα, το καθένα με τη δική του αισθητική και στιλ, τα οποία συνδυάζουν αισθησιασμό και μίνιμαλ στοιχεία. Όλα τους έχουν 24ωρο room service, υδρομασάζ, κλιματισμό, καθρέφτες, ντουζιέρα, φωτισμό τον οποίο ρυθμίζετε εσείς ανάλογα με το κλίμα που θέλετε να δημιουργήσετε και φυσικά τηλεόραση με «εκπαιδευτικά» προγράμματα. Οι τιμές ημιδιαμονής για τα δωμάτια ανέρχονται στα 24€ για τρεις ώρες, ενώ για τη σουίτα θα δώσετε 50€ για το ίδιο χρονικό διάστημα. Αν κάνετε check in καθημερινές από τις 19:00 μέχρι τις 7:00 και έχετε κάνει like στη σελίδα τους στο FB σας κερνούν ένα μεγάλο μπουκάλι κρασί ή μια σαμπάνια κατά την άφιξή σας.  

Midas Hotel
19o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Νέα Ερυθραία, τηλ: 210 8132794

Κορυφαία επιλογή ημιδιαμονής για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων, το Midas βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό και διαθέτει συνολικά 46 δωμάτια και σουίτες με θεματικές ενότητες που… εξάπτουν τη φαντασία. Από τις σουίτες ξεχωρίζουν η Midas Golden Suite με τηλεόραση plasma, υδρομασάζ, μεγάλο κρεβάτι και lux διακόσμηση και η Roberto Cavalli σε μαύρους τόνους με στρογγυλό κρεβάτι και glam διακόσμηση. Στα δωμάτια του ξενοδοχείου «παίζουν» διάφορα θέματα όπως τιγρέ, βινύλιο, σινεμά, μαροκινό, άφρικα, με στρώμα νερού κ.α., ενώ υπάρχουν και οικονομικές επιλογές με πολύ πιο μικρούς χώρους. Η ημιδιαμονή τριών ωρών στα μικρά δωμάτια κοστίζει 20€, στα θεματικά 30€ και στις σουίτες από 50€ μέχρι 90€. Κάθε μέρα εκτός Σαββάτου, όλα τα θεματικά δωμάτια κοστίζουν 20€ για πελάτες μέχρι 25 ετών, ενώ κάθε Δευτέρα όλες οι σουίτες ενοικιάζονται στην τιμή των 50€. 

Priamos Hotel
Φωκιανού 26, Παγκράτι, τηλ: 210795930

Παλιά καραβάνα στον χώρο της ημιδιαμονής, το Priamos στο Παγκράτι διαθέτει δωμάτια και θεματικές σουίτες (Αραβικό, Μεξικάνικο κτλ.) με ιδιαίτερο χαρακτήρα και όμορφο design, τα οποία δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για τις συνευρέσεις σας – βελούδινες ταπετσαρίες, υφάσματα σε «τολμηρά» χρώματα, στρογγυλά κρεβάτια, φλωρεντιανά φωτιστικά, παριζιάνικα έπιπλα κ.α. Είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε (τηλεόραση με ερωτικά κανάλια, καθρέφτες, ξεχωριστό μπάνιο ή/και τζακούζι). Οι τιμές ημιδιαμονής (τρεις ώρες) για τα δωμάτια ξεκινούν από 17€ και φτάνουν μέχρι και 150€ για τις σουίτες, τις οποίες όμως μπορείτε να κλείσετε από Κυριακή μέχρι Πέμπτη με 50€ σε προσφορά. 

Attiki Evans Hotel
Τσιμισκή 3, τηλ: 2103626206

Το ξενοδοχείο προσφέρει ημιδιαμονή σε σουίτες, στούντιο ή απλά δωμάτια, αλλά και σεξ toys για όσους θέλουν «ενίσχυση» στην εμπειρία. Οι σουίτες είναι κατάλληλα διακοσμημένες για την… περίσταση και περιλαμβάνουν υπερδιπλο Jacuzzi, δερμάτινους καναπέδες, τηλεόραση με αισθησιακά κανάλια και ανάλογα με το είδος της σουίτας καθρέφτη οροφής. Τα στούντιο είναι πιο μικρά και περιλαμβάνουν δερμάτινες πολυθρόνες, διπλό κρεβάτι και τηλεόραση με αισθησιακά κανάλια. Πιο λιτά και σαφώς πιο μικρά είναι τα δωμάτια, τα οποία φυσικά είναι και η πιο οικονομική επιλογή. Η τιμή τους ξεκινά από 18€ για ημιδιαμονή 4 ωρών, ενώ οι τιμές στις σουίτες ξεκινούν από 25€ και στα στούντιο από 20€. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης δωρεάν πάρκινγκ και διακριτική είσοδο από το πλάι. Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε δωμάτιο και εδώ τις προσφορές που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο

Mirada Hotel
Λ. Ποσειδώνος και Μερόπης 11, Γλυφάδα, τηλ: 2108946561, 2108945410

Αγαπημένη επιλογή για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, και συγχρόνως ένα ιστορικό ξενοδοχείο (λειτουργεί από το 1960) το Mirada διαθέτει πέρα από δωμάτια διανυκτέρευσης και επιλογές ημιδιαμονής οι οποίες καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών με γνώμονα τη διακριτικότητα (εξ ου και η πλαϊνή είσοδος με το δικό της πάρκινγκ - καβάτζα) και φυσικά την άνεση. Τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα, καθαρά, με μοντέρνα διακόσμηση η οποία σε αρκετές περιπτώσεις «παίζει» και με το vintage, κλιματισμό, w-fi, ντουζιέρα και δορυφορική τηλεόραση με διαθέσιμα ερωτικά κανάλια. Η ημιδιαμονή κοστίζει 23€ για τρεις ώρες.

Olympic Hotel
Γιαννοπούλου 11, Νέο Φάληρο, τηλ: 2104835500

Σε κεντρικό σημείο στο Νέο Φάληρο, το Olympic «βλέπει» Σαρωνικό και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το τραμ και τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Όλα του τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, wifi και είναι εξοπλισμένα με flat τηλεόραση με ερωτικά κανάλια, πριβέ μπάνιο, άνετα διπλά κρεβάτια, μοντέρνα αισθητική με ιδιαίτερες ταπετσαρίες και ατμοσφαιρικό φωτισμό, ο οποίος «παίζει» με τις αποχρώσεις του μπλε και του πορφυρού και ενδείκνυται για αισθησιακές καταστάσεις. Οι τιμές για ημιδιαμονή ξεκινούν από 17€ και φτάνουν μέχρι τα 23€ ανάλογα με το δωμάτιο, για «χρήση» 3,5 ωρών. Διαθέτει επίσης δωρεάν πάρκινγκ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v