Ionian Blue: Βουτιά στη θάλασσα της πολυτέλειας

Στο Ionian Blue Bungalows & Spa Resort δε θα πάτε για κοσμοπολίτικες διακοπές και ξενύχτια μέχρι πρωίας. Θα πάτε για να χαλαρώσετε κοιτώντας τα καταπράσινα νερά του Ιονίου από τη βεράντα σας, να απολαύσετε τις υπηρεσίες του σπα και να γνωρίσετε τις αξεπέραστες ομορφιές της Λευκάδας.
Το μπλε του Ιονίου, το αιώνιο μπλε, αυτό που διαφέρει από όλα τα άλλα γιατί αντανακλά και μία απόχρωση από το πράσινο των βουνών, και μία από τo γκρι και το καφέ της πέτρας. Με αυτά τα χρώματα ”έπαιξαν” οι δημιουργοί του Ionian Blue και στον πανέμορφο πίνακα της Λευκάδας πρόσθεσαν μία ακόμα λαμπερή πινελιά, ένα ξενοδοχείο που από μόνο του αποτελεί προορισμό.

Το Ionian Blue δε θα μπορούσε παρά να θυμίζει Επτάνησα. Είναι μεγάλο, αριστοκρατικό και με το βλέμμα στη θάλασσα. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά της Νικιάνας, στην ανατολική Λευκάδα, με bungalows που μοιάζουν να κατηφορίζουν προς τη θάλασσα, βρίσκεται σε ένα σημείο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Σε αυτή την ομορφιά έρχονται να προστεθούν τα μοναδικά δωμάτια του ξενοδοχείου, φτιαγμένα με στιλ και άνεση για να καλύψουν την κάθε σας επιθυμία, αλλά κυρίως, την ανάγκη σας για χαλάρωση και όμορφες προσωπικές στιγμές. Σε αυτό μάλιστα βοηθάει και η ιδιωτική πισίνα που διατίθεται στις junior σουίτες και στις βίλες.

Πιο συγκεκριμένα, τα δωμάτια χωρίζονται σε 48 δίκλινα, 54 superior δίκλινα, 12 junior σουίτες και 2 βίλες, ενώ σε όλα θα εντυπωσιαστείτε με τα υψηλής ποιότητας υλικά, το ζεστό ξύλινο πάτωμα, την άριστη λιτή επίπλωση με τα ξεκούραστα γήινα χρώματα και τα άνετα μπάνια/ ντους που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Η επιλογή του δωματίου σας, λοιπόν, θα κριθεί αποκλειστικά από το μέγεθός του, αφού σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν παροχές όπως: μπαλκόνι, κλιματισμός-θέρμανση, mini bar, πιστολάκι μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο και χρηματοκιβώτιο.

Κι αν αυτές οι ανέσεις δεν σας φαίνονται αρκετές για την χαλάρωση και την ηρεμία σας, η συνέχεια ακολουθεί έξω από το δωμάτια, στο Ionian Blue Spa. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου θα γνωρίσετε την πραγματική έννοια της ευεξίας και τη φιλοσοφία της απόλυτης αισθητικής.

Στο Spa προσφέρεται κέντρο fitness αλλά και club γυμναστικής με τα πλέον εξελιγμένα όργανα, ”Ρωμαϊκή sauna” και ατμόλουτρο στο ”Royal Shower”, και φυσικά θερμαινόμενη πισίνα με Jacuzzi. Ταυτόχρονα, το εξειδικευμένο προσωπικό του Ionian Blue Spa είναι σε θέση να σας χαρίσει αξεπέραστη περιποίηση με μασάζ προσώπου και σώματος και να σας απαλλάξει πλήρως από το στρες και την κούραση του χειμώνα.

Και αφού χαλαρώσετε και ξεκουραστείτε, φορέστε το μαγιό σας και τρέξτε για μία δροσερή βουτιά στην κεντρική ή την προσωπική σας πισίνα. Εναλλακτικά, λίγα μέτρα πιο κάτω σας περιμένει μία τεράστια ξύλινη προβλήτα με αναπαυτικές ξαπλώστρες και μεγάλες ομπρέλες, για να κολυμπήσετε στα καταπράσινα νερά του Ιονίου. Στο ίδιο σημείο μπορεί κανείς να προσαράξει και το σκάφος του.

Η μέρα σας στο Ionian Blue θα ολοκληρωθεί γευστικά με τον ιδανικότερο τρόπο. Επιλέξτε το pool restaurant με τη μαγευτική θέα ”Almyra” για γαστρονομικές εκπλήξεις της μεσογειακής κουζίνας, ή το εστιατόριο ”Yakumo Koizumi”, στις γραμμές της μίνιμαλ πολυτέλειας, για εκλεπτυσμένες διεθνείς γεύσεις. Ενώ για ρομαντικές νύχτες, ανεβείτε στο lounge-bar ”Scorpios”, εκεί που η μαγευτική θέα και τα εκπληκτικά κοκτέιλ θα σας ταξιδέψουν, κάνοντάς να νιώσετε πως βρίσκεστε στο κατάστρωμα κάποιου πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου.

Δε θα πρέπει να παραλείψουμε και τις υπόλοιπες παροχές του ξενοδοχείου, ιδιαίτερα αυτές που διατίθενται για τους μικρούς επισκέπτες. Τα παιδιά, λοιπόν, θα ενθουσιαστούν με την παιδική πισίνα, την παιδική χαρά, τα τραπέζια του πινγκ-πονγκ αλλά και τα θαλάσσια σπορ (Θαλάσσιο σκι, κυματοσανίδα, Banana, Ringe, Paragliding).

Για τη δική σας εξυπηρέτηση, επίσης, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, διαθεσιμότητα ιατρικών υπηρεσιών όλο το 24ωρο, υπηρεσίες πλυντηρίου, κομμωτήριο, mini market καθώς και δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διοργανώνονται ακόμα εκδρομές για να γνωρίσετε καλύτερα το νησί, ημερήσιες κρουαζιέρες στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, και στο Μεγανήσι, καθώς και επισκέψεις στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και στην αρχαία πόλη της Νικόπολης. Ενώ για τους πιο… αυτόνομους, η στάση του τοπικού λεωφορείου από και προς την πόλη της Λευκάδας βρίσκεται ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο.

Τέλος, στο Business Center του ξενοδοχείου μπορείτε να οργανώσετε το επαγγελματικό σας συνέδριο ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση επιθυμείτε. Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 συνεδριακές αίθουσες με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως slide/ overhead projectors, video/ data projectors and screen, flip charts, TV/ Video με DVD / tape recorder, μικρόφωνα, PC και πρόσβαση στο Internet, podium, fax/ εκτυπωτές/ φωτοαντίγραφα και γραμματειακή υποστήριξη.

Η τιμές των δωματίων του Ionian Blue για τη φετινή high season ξεκινούν από 302 ευρώ για ένα απλό δίκλινο και είναι στα 400 ευρώ για τη junior σουίτα, συμπεριλαμβανομένου πρωινού.

Ionian Blue Bungalows & Spa Resort: Νικιάνα, 31100 Λευκάδα Τηλ: 26450 29029, FAX: 26450 29149.

Ε. Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v