Σεμέλη Mountain Resort: Ένας ”κρυμμένος” θησαυρός

Κρυμμένο βαθιά στο Ελατοχώρι Πιερίας το Σεμέλη Mountain Resort, περιμένει να κάνει τις χειμωνιάτικες μέρες της ξεκούρασής σας όμορφες και χαλαρωτικές. Μέσα σε χιονισμένα δάση οξιάς και δρυός, χτισμένο από πέτρα και ξύλο, το resort αυτό θα σας μείνει αξέχαστο>

Το τοπίο είναι κυριολεκτικά μαγευτικό...

Σε λίγες εβδομάδες, το χιόνι θα έχει σκεπάσει σχεδόν τα πάντα και θα πέφτει ασταμάτητα. Η μουντάδα του καιρού, ο δροσερός αέρας που μας χτυπά στο πρόσωπο και η ησυχία που επικρατεί, μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε... στις Άλπεις. Και όμως είμαστε στην Ελλάδα! Και συγκεκριμένα, στο Ελατοχώρι Πιερίας όπου ανακαλύψαμε... ένα ”θαμμένο” θησαυρό: Το Σεμέλη Mountain Resort.

Μόλις 2 χλμ. από το χωριό και ανεβαίνοντας προς το χιονοδρομικό, το Σεμέλη Mountain Resort υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χαλάρωσης αλλά και περιπέτειας.

Όταν το πρωτοαντίκρισα, πραγματικά θαμμένο μέσα σε χιονισμένα δάση οξιάς και δρυός, αισθάνθηκα ότι υπήρχε από πάντα εδώ. Χτισμένο από πέτρα και ξύλο εναρμονίζεται άψογα με το περιβάλλον και φαντάζει σαν φυσική συνέχειά του, αν και μετρά μόλις 2 χρόνια λειτουργίας.

Δίνοντας έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, το Σεμέλη Mountain Resort συνδυάζει υψηλή αισθητική και ιδιαίτερο στυλ και στο εσωτερικό του. Πέτρινες καμάρες, ιδιαίτερα έπιπλα και φωτιστικά από πάπυρο είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδική εσωτερική διακόσμηση της μονάδας.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 14 δωμάτια και 4 σουίτες. Σιδερένια κρεβάτια, ρομαντικές ταπετσαρίες, μοναδικά χειροποίητα χαλιά, ξεχωριστά φωτιστικά προκαλούν δέος σε κάθε επισκέπτη και υπόσχονται ονειρικές στιγμές.

Στις παροχές των δωματίων συμπεριλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση, mini bar, cd player, χρηματοκιβώτιο ενώ κάθε ένα από αυτά διαθέτει το δικό του τζάκι. Αν επιλέξετε κάποια από τις σουίτες, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε κάνοντας υδρομασάζ ή ξαπλώνοντας στα μοναδικά ανάκλιντρα των Guy Laroche και Philippe Starck.

Το Σεμέλη διαθέτει ακόμα γυμναστήριο, πάρκινγκ, φύλαξη για τα παιδιά, spa προσώπου και εστιατόριο, το ”Λευκοθέα” όπου ο σεφ, Γιάννης Λάμπρου, προσφέρει τις εκπληκτικές και γευστικότατες δημιουργίες του.

Πρόκειται για must προορισμό κάθε εποχή του χρόνου (αν κι εμείς προτιμάμε το χειμώνα) όπου μπορείτε να κάνετε κάθε είδους σπορ όπως σκι, skateboard, ορειβασία, ιππασία κ.ά.

Το λατρέψαμε και πιστεύουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με εσάς. Οι εικόνες, οι αναμνήσεις από το Σεμέλη μας συντροφεύουν και μας δίνουν κάτι για το οποίο ”ονειρευόμαστε και αδημονούμε”.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 142 ευρώ και φτάνουν έως 499 ευρώ.

Εφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v