Τι μπορείς να αρχίσεις δωρεάν από τον Σεπτέμβριο

Δωρεάν μαθήματα και δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ανυπομονείς να έρθει ο Σεπτέμβριος.
Τι μπορείς να αρχίσεις δωρεάν από τον Σεπτέμβριο
Μαθήματα τούρκικων στο Leilimlei 
Στον παρεΐστικο χώρο του μεζεδοπωλείου Λέι Λιμ Λέι στου Γκύζη (Βαλτινών 2, Γκύζη, τηλ: 211 7009383), που επιστρέφει στις επάλξεις από την 1η Σεπτεμβρίου, κάθε φθινόπωρο αρχίζουν δωρεάν μαθήματα τουρκικών σε δύο τμήματα: Αρχαρίων και προχωρημένων. Τα ραντεβού ορίζονται μία φορά την εβδομάδα για κάθε τμήμα, για ένα δίωρο απογευματινό μάθημα. Μάθετε περισσότερα εδώ

Δωρεάν μαθήματα από την «Αλληλεγγύη» του Athens Fringe Network 
Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της φετινής σεζόν της «Αλληλεγγύης» του Athens Fringe Network στο Βρυσάκι και αναμένουμε με ανυπομονησία να ανακοινωθούν τα μαθήματα του επόμενου κύκλου: Πρόκειται για πρόγραμμα ενός εθελοντικού δικτύου αλληλοβοήθειας, που οργανώνει μαθήματα κάθε είδους: θεάτρου, φωτογραφίας, χορού, ξένων γλωσσών, διαλογισμού, σχεδίου, μουσικής κ.α. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ως και τρία μαθήματα από το πρόγραμμα δωρεάν και απαιτείται απλώς μια εγγραφή της τάξης των 15€. Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση του νέου κύκλου και των εγγραφών εδώ

Μαθήματα Αγγλικών από το Interactive Education
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους, χαμηλόμισθους, φοιτητές και κατόχους της Ευρωπαϊκής κάρτας νέων και περιλαμβάνει τρίμηνη παρακολούθηση ταχύρρυθμων μαθημάτων αγγλικής γλώσσας (Lower – B2 και Proficiency C2) για ενήλικες. Τα μαθήματα είναι δωρεάν, το κόστος υποχρεωτικής πιστοποίησης και εκπαιδευτικού υλικού είναι 295€ - εγγραφή 30€. Τα μαθήματα ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου. 

Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής από το Interactive Education
Στην ίδια λογική, προσφέρονται δωρεάν τα μαθήματα Πληροφορικής, αλλά με υποχρεωτική την συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης (210€ μαζί με την εγγραφή).

Δωρεάν μαθήματα στο Καλλιτεχνείο Αχαρνών
Ο δραστήριος καλλιτεχνικός πολυχώρος του Καλλιτεχνείου (Αθ. Χειλίου 16, Αχαρνές, τηλ: 2102445788) ξεκινά κάθε φθινόπωρο το πρόγραμμα μαθημάτων του (από φωτογραφία και νοηματική γλώσσα μέχρι χειροποίητο κόσμημα και θεατρικό παιχνίδι). Η φιλοσοφία του είναι αυτή της ελεύθερης συμμετοχής στα μαθήματα, καθώς βασίζονται στον εθελοντισμό.

ΚΠΙΣΝ 
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σ. Νιάρχος, αλλά προσφέρει σταθερά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και μαθήματα με δωρεάν είσοδο για μικρούς και μεγάλους – δημοφιλέστατα είναι τα μαθήματα κηπουρικής, γιόγκα αλλά και καγιάκ στο κανάλι του πάρκου. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή σε αυτή την ιστοσελίδα, μόλις ανακοινωθεί το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου. 

Δωρεάν μαθήματα σε δημοτικά πολιτιστικά κέντρα 
Πατήστε το link για να βρείτε τα στοιχεία όλων των πολιτιστικών κέντρων του δήμου Αθηναίων και να επικοινωνήσετε μαζί τους τον Σεπτέμβριο που ανακοινώνονται τα διάφορα τμήματά τους, που συνήθως είναι δωρεάν ή με συμβολικό αντίτιμο.

Δωρεάν μαθήματα κάθε είδους online
Μαθήματα ξένων γλωσσών, σκακιού, μουσικής, πιάνου, ζωγραφικής, κατασκευής GIF και πολλές ακόμα ιδέες για δωρεάν «σπατάλη» του ελεύθερου χρόνου σας θα βρείτε στη λίστα με τις ιστοσελίδες που έχουμε συγκεντρώσει εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v