Δωρεάν μαθήματα τούρκικων στην Αθήνα!

Ένα από τα αγαπημένα μας στέκια στου Γκύζη παραδίδει δωρεάν μαθήματα τούρκικων και συμπάθειας, δύο απογεύματα την εβδομάδα.
Δωρεάν μαθήματα τούρκικων στην Αθήνα!
της Ηρώς Κουνάδη

Επειδή ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη (ή την Καππαδοκία) είναι πάντα στα σχέδιά μας…

Επειδή, όπως λέει ένα επιτυχημένο διαφημιστικό σλόγκαν, μια ξένη γλώσσα είναι μια δεύτερη ζωή –και δεν θέλουμε οι δυο ζωές μας να μοιάζουν μεταξύ τους τόσο όσο οι ευρωπαϊκές γλώσσες…

Επειδή ήδη μιλάμε τούρκικα στην καθημερινότητά μας: λέμε ντουλάπι, μεζέ, γιαούρτι, φλιτζάνι, μελτέμι, γλέντι, ντέρτι, κέφι, μπαϊράκι, γούρι, εργένης, καπάκι, κουσούρι, μαντζούνι, μουσαφίρης, μπαμπάς, νάζι, παζάρι, περβάζι, ραχάτι, σόι, σουλούπι, τεφαρίκι, τζάμπα, χουζούρι, χαλί…

…Φέτος λέμε να μάθουμε τούρκικα. Για όλους αυτούς και για άλλους τόσους, και για έναν ακόμα λόγο: Επειδή μπορούμε να το κάνουμε δωρεάν –τζάμπα, που θα λέγαμε και στα τούρκικα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον όμορφο χώρο του Λέι Λιμ Λέι –του μεζεδάδικου στου Γκύζη (Βαλτινών 2) για το οποίο σας έχουμε πει και ξαναπεί, και το οποίο μεταμορφώνεται δύο φορές την εβδομάδα για τις ανάγκες των μαθημάτων σε ένα λειτουργικότατο φροντιστήριο, με πίνακες, θρανία και απ’ όλα.

Ο δάσκαλος και ψυχή του χώρου Κιαμίλ είναι γεννημένος στην Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, ζει κοντά είκοσι χρόνια στην Ελλάδα, και παθιάζεται με τις γλώσσες και το μάθημά του –τόσο που μπορεί να σε πείσει πως τα τούρκικα είναι η πιο εύηχη γλώσσα του κόσμου (δεν είναι, αλλά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το παγκόσμιο top-20).

Τα μαθήματα των αρχαρίων πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη από τις 18.00 ως τις 20.00 και των προχωρημένων κάθε Δευτέρα, τις ίδιες ώρες. Και είπαμε, είναι εντελώς δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 7009383.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v