Πού πίνει καφέ το Χαλάνδρι;

Τα ομορφότερα μπιστρό, τα μέρη με τις πιο ψαγμένες ποικιλίες καφέ, οι κρυμμένες αυλές και όλες οι διευθύνσεις που μας «ξυπνάνε» απολαυστικά στο Χαλάνδρι.
Πού πίνει καφέ το Χαλάνδρι;
Το Χαλάνδρι ξέρει από καφέ. Και από brunch και από λιχουδιές και από ωραίες μουσικές και ρομαντική ατμόσφαιρα και μοντέρνους χώρους. Και τα συνδυάζει όλα αυτά σε οκτώ διαφορετικές διευθύνσεις:

Στο Petite Fleur (πλατεία Ελευθερωτών 16) για άρωμα Παρισιού 

Το παριζιάνικου αέρα μπιστρό αποτελεί σταθερή μας επιλογή στην πλατεία, για καφέ, υπέροχη ζεστή σοκολάτα, σπιτικά κέικ και ωραίες τζαζ μουσικές από το πικάπ.

Στην Κόκκινη Σβούρα (Αγίου Γεωργίου 17) για καφέ και ζεστά cookies

Σε έναν χουχουλιάρικο, αρτιστίκ χώρο (και μια προστατευμένη αυλή), η Κόκκινη Σβούρα μας κακομαθαίνει με τα cookies που παραγγέλνουμε με τους συνδυασμούς γεύσεων της επιλογής μας και ψήνονται εκείνη την ώρα, για να συνοδεύσουμε τον καφέ μας.

Στο Mosaic (Ρωμανού Μελωδού 7) για ρομαντικά ραντεβουδάκια

Μικροσκοπικό, με τζαζ ψυχή και έναν χώρο όπου κυριαρχεί το βίντατζ στοιχείο και φυσικά το μωσαϊκό στο πάτωμα, το Mosaic κρύβει μια ζεστή γωνιά σε ένα μικρό στενάκι κοντά στην πλατεία του Χαλανδρίου.

Στον Θίασο (Αριστοφάνους 10) όταν έχει ήλιο 

Οι ξύλινοι πάγκοι και τα τραπεζάκια στο χαλίκι της αυλής του είναι ό,τι πρέπει για τις φθινοπωρινές μέρες με λιακάδα, που δεν θέλετε να κλειστείτε μέσα. Το βράδυ, το «γυρνάει» σε ωραιότατα κοκτέιλ.

Στο Theory (Πλάτωνος 14) για τον ωραίο του κήπο

Από τα πιο μοντέρνα στέκια που έφεραν τους φανατικούς του αθηναϊκού κέντρου ως τον Βορρά, το Theory απλώνει τραπέζια στον κήπο του με το πλακόστρωτο, το χαλίκι, τα λουλούδια και την άκρως socializing διάθεση. Μαζί με τον καφέ, απολαμβάνουμε και πρωινό, γαλλικό, αμερικάνικο ή μεσογειακό (περί τα 10€ για full breakfast).

Στο Nomad (Θουκυδίδου 3) για ψαγμένες ποικιλίες καφέ 

Οι ποικιλίες του είναι πάντα fresh crop, τα καβουρδίσματα γίνονται κάθε βδομάδα, ο καφές φίλτρου εκχυλίζεται για 12 ώρες, ο εσπρέσο φτιάχνεται κάθε μέρα κι από διαφορετική ποικιλία specialty coffee και όλα σε αυτόν τον μοντέρνο χώρο μαρτυρούν το μεράκι για τον καλό καφέ.

Στο Penny Lane (Θουκυδίδου 10) για καφέ και brunch

Η προστατευμένη του αυλή ανοίγει από τις 11 το πρωί για να μας σερβίρει καφέ και brunch menu… όλη μέρα. Μη χάσετε τα pancakes, το λαχταριστό κροκ μαντάμ και τα αυγά μπένεντικτ.

Στο Beverley (Πλ. Ελευθερωτών 10) για ρομάντζο και ωραίες λιχουδιές

Αυτό το κατάλευκο μπιστρό στην καρδιά της πλατείας σερβίρει καφέ, τσάι, παγωτό και ωραίες λιχουδιές που ετοιμάζονται στην ανοιχτή κουζίνα. Μας αρέσει ιδιαίτερα και το πατάρι, από όπου κάνουμε χάζι στην περαντζάδα της πλατείας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v