Τα μπαράκια του καλοκαιριού παίζουν live!

Εγχώριες μπάντες, αγαπημένοι έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και εγγυημένη διασκέδαση σε live στέκια που ξεκαλοκαιριάζουν.
Τα μπαράκια του καλοκαιριού παίζουν live!
Ποτάκι στο χέρι, σούπερ καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και ωραίες μουσικές. Δε χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά και οι διευθύνσεις για να τη ζήσουμε δεν περιορίζονται αυστηρά στους συναυλιακούς χώρους.

Ιδού μερικά αγαπημένα καλοκαιρινά στέκια για ωραίες (ζωντανές) μουσικές.

Gazarte
Βουτάδων 34, Γκάζι

Σταθερά καλοκαιρινό με την πανέμορφη ταράτσα του με θέα Ακρόπολη και Γκάζι, το πάντα μουσικά ανήσυχο Gazarte προγραμματίζει μπόλικες ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών κάτω από τα αστέρια. Στις 12 Ιουλίου θα δούμε την LP μαζί με τους Monophonics, στις 13 Ιουλίου τους Xaxakes, στις 16 Ιουλίου τον Dimitri Vassilakis μαζί με τους Emmet Cohen Trio, στις 18 Ιουλίου τους Swinging Cats, στις 19 τον Παύλο Παυλίδη και στις 27 τους Gadjo Dilo παρέα με τον Βαγγέλη Γερμανό. Περισσότερα για την κάθε συναυλία εδώ

Ινδιάνος
Παραλία Ζούμπερι

Πλάι στο κύμα, το πιο εναλλακτικό και «χύμα» μπαράκι της περιοχής πέρα από σούπερ μουσικές που παίζει σε καθημερινή βάση για τις βουτιές μας φιλοξενεί κάθε εβδομάδα και από ένα ενδιαφέρoν live, διαφορετικού μουσικού χαρακτήρα, κάθε Τρίτη. Με μια παγωμένη μπύρα ανά χείρας λοιπόν, σε καρέκλες ή αιώρες απολαμβάνουμε μεταξύ άλλων De Sol a Sol (10/7) με βραζιλιάνικες συνθέσεις παιγμένες με μαντολίνο, Beat ya Bit (18/7), Apallachian Blues με «νότιο» ροκ (25/7), Haig Yazdjian (1/8) και πολλούς ακόμα. Το «εισιτήριο» συνήθως έρχεται με μια επιπλέον επιβάρυνση στον λογαριασμό. Περισσότερα εδώ. 

Ακρωτήρι – W
Βασ. Γεωργίου Β΄ 5, παραλία Αγίου Κοσμά

Η mainstream clubbing σύμπραξη της Παραλιακής (το «κλασσικό» Ακρωτήρι με το αθηναϊκό club W) είναι γεγονός, και πέρα από καθημερινά parties με house, EDM και rnb μουσικές έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε αγαπημένους έλληνες καλλιτέχνες ζωντανά από τη σκηνή του κάθε Κυριακή (15€ είσοδος με ποτό). Μέχρι στιγμής έχουν περάσει ο Σταμάτης Γονίδης, o Νίκος Μακρόπουλος, ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο Βασίλης Καρράς. Τα ονόματα ανακοινώνονται στο τέλος κάθε εβδομάδας εδώ

Άλικο
Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή

Το αγαπημένο μουσικό καφενείο στου Ψυρρή, με την ωραιότατη αυλίτσα και την τίμια παρουσία στην βραδινή μας ψυχαγωγία εδώ και χρόνια συνεχίζει το πρόγραμμά του και το καλοκαίρι με ενδιαφέρουσες μετακλήσεις. Στις 9 Ιουλίου φιλοξενεί τους Sam Roma με τσιγγάνικες μελωδίες και τη Yota Baron  τραγουδίστρια flamenco, στις 13 Ιουλίου τον συνθέτη και ερμηνευτή Δημήτρη Γαλίτη μαζί με την Σουσάνα Τρυφιάτη και πολλούς ακόμα που θα ανακοινωθούν σύντομα εδώ. Είσοδος 5€.

Ρότα Art Coffee Bar
Σόλωνος 124, Εξάρχεια

Κρυμμένη σε ένα όμορφο νεοκλασσικό στη Σόλωνος στη Σόλωνος, η Ρότα των Εκδόσεων Άγκυρα είναι ένα συμπαθέστατο arty στέκι με αυλή, η οποία φιλοξενεί – μεταξύ άλλων – διάφορους καλλιτέχνες τους οποίους σχεδόν… αγγίζουμε. Στις 7 Ιουλίου η Τάνια Τρύπη θα παρουσιάσει κινηματογραφικά και θεατρικά τραγούδια, ενώ στις 13 Ιουλίου θα εμφανιστούν η Αργυρώ Καπαρού με τη Ζωή Παπαδοπούλου. Η είσοδος κυμαίνεται από 8€-10€ ανάλογα το event. Περισσότερα εδώ

Lazy Club
Λεωφόρος Πεντέλης 1, Βριλήσσια

Από το 2004 μουσικοί από όλο το φάσμα της εγχώριας ροκ και blues σκηνής έχουν παρελάσει από το πάλκο του Lazy, το οποίο κάθε άλλο παρά… τεμπέλικο είναι. Στο μέχρι στιγμής πρόγραμμα εμφανίσεων βρίσκουμε τους Take 3 στις 7 Ιουλίου με ροκ, blues και punk ήχους (10€ με ποτό), τους Beat Ya Bit (8€ με μπύρα ή κρασί), μια ωραιότατη Jam Night στις 10 Ιουλίου με επίκεντρο το κλασικό ροκ (είσοδος ελεύθερη, ελάχιστη κατανάλωση 5€) και τους Quiz με δυνατό ροκάρισμα (13 και 20 Ιουλίου, είσοδος ελεύθερη με ελάχιστη κατανάλωση). Περισσότερες προγραμματισμένες εμφανίσεις ανακοινώνονται εδώ.

Τρένο στο Ρουφ
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

Η μοναδική αμαξοστοιχία της Αθήνας που συνδυάζει φαγητό, ποτό και θέατρο, βγάζει τραπεζάκια έξω στην αποβάθρα για να πιούμε το ποτάκι μας απολαμβάνοντας απρόσμενες καλλιτεχνικές συναντήσεις. Από blues και swing μέχρι παραδοσιακούς και latin ρυθμούς, οι μουσικές βραδιές εδώ μας προετοιμάζουν κάθε φορά και για κάτι διαφορετικό. Δείτε το πρόγραμμα για τις προσεχείς ημέρες εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v