7 after μπαράκια για το 2016

Ποτά, χορός, γνωριμίες και ωραίες μουσικές σε 7 μπαράκια… καταφύγιο για τις πρώτες πρωινές ώρες του 2016.
7 after μπαράκια για το 2016

Κάνατε ρεβεγιόν, πήγατε για το ποτάκι σας, πέρασε η ώρα και θέλετε… κι άλλο. Τα καλά νέα είναι ότι την πρωτοχρονιά αγαπημένα μπαράκια παραμένουν ανοιχτά μέχρι πολύ αργά (ή καλύτερα πολύ νωρίς). Τα κακά νέα είναι ότι καλό θα ήταν να μην πάρετε αυτοκίνητο.

Σε κάθε περίπτωση οι πρώτες ώρες του 2016 θα σας βρουν να χορεύετε μέχρι πρωίας σε 7 ωραίες, ξεσηκωτικές, κεφάτες και after διευθύνσεις.

Moustaki Bar
Δροσίνη 5, Κηφισιά

Ετοιμοπόλεμο για τη νέα χρονιά, το μπαράκι της Κηφισιάς ανοίγει τις πύλες του από τη 01:00 μέχρι… όσο πάει σε μία «Στολι Νάϊτ» με μπόλικες εκπλήξεις και δώρα για όσους κερδίσουν το φλουρί της βασιλόπιτας που θα κοπεί την πρώτη μέρα του νέου έτους. Μουσική αυστηρά… ό,τι να’ναι (από Μαραβέγια μέχρι Σάκη Ρουβά και Parov Stelar) διακόσμηση fun και παιχνιδιάρικη και εξαιρετικά κοκτέιλ από 7€ εγγυώνται τα καλύτερα.

Dunkel
Πανόρμου 117, κτίριο 46, Αμπελόκηποι

Μία από τις πιο εναλλακτικές επιλογές της Πανόρμου παραμένει ανοικτή μέχρι… πολύ πρωί την Πρωτοχρονιά και μας υποδέχεται με ένα ακόμα trash party από αυτά που εγγυημένα σε κάνουν να περνάς καλά. Όπως αναφέρει το team του μαγαζιού, « ο Άγιος Βασίλης δεν ξέρουμε αν θα έρθει, πάντως ο Μπίγαλης, η Μαντώ και οι VIPS θα είναι εκεί (νοερά)». Το ποτό κοστίζει 6€ και τα κοκτέιλ ξεκινούν από 7€.

Μπρίκι
Δορυλαίου 6, Αθήνα

Σταθερή αξία για τα νυχτοπερπατήματά μας στην πλατεία Μαβίλη το Μπρίκι φιλοξενεί την πλειοψηφία των ξενύχτηδων της Αθήνας που έρχονται εδώ για ένα τελευταίο ποτάκι. Η διακόσμησή του είναι ο ορισμός του cosy, ενώ τα cocktails στην μίνι μπάρα του είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχτείτε το νέο έτος όπως του αρμόζει. Το ποτό κοστίζει 7€ και τα cocktails 8,5€.

Skull Bar
Ιπποκράτους και Λάμπρου Κατσώνη 11, Νεάπολη

Με σύνθημα το “you are what you dance”, η αγαπημένη των μυημένων clubbers underground διεύθυνση της Νεάπολης ειδικεύεται στα after parties και η πρώτη μέρα του 2016 δεν ξεφεύγει από τον κανόνα. Η… φάση ξεκινά μετά τις 5 τα ξημερώματα, όταν οι Resident Djs αναλαμβάνουν τα decks και ενισχύουν τα ηχητικά συστήματα με ασταμάτητους dance/trap/drum ‘n’ base ήχους. Η είσοδος στοιχίζει 10€ με ποτό.

Πλυντήριο
Κολοκυνθούς και Λεοννάτου 5-7

«Ξεπλένει» στρατιές ξενύχτηδων εδώ και δύο και κάτι χρόνια, πλήρως απενοχοποιημένα και με χειροποίητη ατμόσφαιρα που περιλαμβάνει (προφανώς) παλιά πλυντήρια, «ανακυκλωμένα» ξύλινα παντζούρια που μεταμορφώνονται σε τραπεζάκια, αμπαζούρ βγαλμένα από γαλλικό μπουντουάρ και απλωμένες μπουγάδες. Την πρωτοχρονιά ανοίγει από τις 01:00 και κλείνει νωρίς το πρωί, κρατώντας μας συντροφιά με 80s-90s επιτυχίες, funk, house και… ό,τι προκύψει.

7 Jokers
Βουλής 7, Κέντρο

Το after της Πλατείας Καρύτση είναι μικρό και παρεΐστικο, με τις γνωριμίες να δίνουν και να παίρνουν, ενώ οι θαμώνες γίνονται όσο περνά η ώρα όλο και εμφανέστερα μια μεγάλη παρέα.  Το 7 Jokers σερβίρει κοκτέιλ, ποτά, μπύρες και συμπάθεια μέχρι πολύ αργά (ή πολύ νωρίς το πρωί) κάτω από τα memorabilia και τις φωτογραφίες των Rolling Stones που κοσμούν τους τοίχους του. Η μουσική του κινείται σε indie, ροκ, φανκ και γενικά «ανεβαστικά» μονοπάτια, ενώ το ποτό κοστίζει 7€.

Barrio
Τριπτολέμου 10 και Ευμολπιδων 24

Η νέα all day άφιξη στο Γκάζι ξενυχτάει (και καλά κάνει) την πρώτη νύχτα του 2016 μέχρι αργά το πρωί και μας καλεί να καλωσορίσουμε το νέο έτος στους δύο άνετους και cosy ορόφους του συντροφιά με αγαπημένες mainstream επιτυχίες (από ροκ μέχρι… ελληνικά), όμορφη θέα στον Λυκαβηττό και μπόλικη καλή διάθεση. Η τιμή του ποτού είναι 8€, αν θέλετε να κάτσετε σε τραπέζι η τιμή της φιάλης ειδικά για εκείνη τη μέρα είναι 80€, ενώ τα εξαιρετικά κοκτέιλ δια χειρός Βασίλη Κυρίτση τιμώνται 8-10€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v