Πέντε πρωτότυπες ιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Βαρεθήκατε τα ρομαντικά δείπνα και τις αγαπησιάρικες ταινίες αγκαλίτσα; Και εμείς. Γι’ αυτό προτείνουμε πέντε εναλλακτικούς τρόπους για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο.
Πέντε πρωτότυπες ιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνο
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Ναι, το ξέρουμε υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που βρίσκει ακόμα γοητεία στην παραδοσιακή βαλεντίνικη έξοδο για φαγητό υπό το φως των κεριών και με θέα Ακρόπολη ή στην χουχουλιάρικη παρακολούθηση ρομαντικής κομεντί με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Όμως υπάρχει και μια άλλη μερίδα ανθρώπων που θέλει να περάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων λίγο διαφορετικά. Πιο πικάντικα και κάπως πιο πρωτότυπα. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν έχουμε πέντε προτάσεις για το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου.

Η ταινία της ζωής μας

Ακολουθήστε τον δρόμο των celebrities όπως η Paris Hilton και γυρίστε την – πολύ καλύτερη – δική σας ερωτική ταινία με τον/την σύντροφό σας, δημιουργώντας το σκηνικό της αρεσκείας σας στην κρεβατοκάμαρα Η ιδέα της καταγραφής κατά πάσα πιθανότητα θα σας εξιτάρει, ενώ ενδεχομένως να βελτιστοποιήσει και τις επιδόσεις σας. Φροντίστε μόνο να κρατήσετε το αρχείο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

(ημι) Διαμονή για δύο

Θέλετε να θυμηθείτε τις πρώτες σας στιγμές όταν πρωτό- «κλεβόσασταν» για να μην σας πάρουν χαμπάρι; Κλείστε δωμάτιο για μερικές ώρες – ή μια νύχτα αν νοιώθετε ότι το πράγμα θα κρατήσει – σε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Στρώμα νερού, ερωτικές ταινίες στην τηλεόραση, room service, αισθησιακή ατμόσφαιρα, ακόμα και sex toys παρέχουν οι εν λόγω χώροι. Δείτε μερικούς από αυτούς εδώ

Σινεφίλ βραδιά

Όχι, δεν εννοούμε να βάλετε για πολλοστή φορά το Ημερολόγιο ή να παρακολουθήσετε αγκαλίτσα το ΥΓ: Σ’αγαπώ και να βουρκώσετε παρέα ή να δείτε το κινηματογραφικό φιάσκο που ακούει στο όνομα 50 Αποχρώσεις του Γκρι. Προτείνουμε να παραγγείλετε πίτσα ή σουβλάκι ή burger (Ναι, το ξέρουμε, όχι και τόσο ρομαντικό, αλλά νοστιμότατο), να συνοδεύσετε με ένα καλό κρασί και να βάλετε- για αλλαγή – μια... κανονική ταινία. Δείτε εδώ μερικές εξαιρετικές προτάσεις για να δανειστείτε σε DVD.
.
Α λα λούνα (παρκ) λα λούνα (πάρκ)

Παλιμπαιδισμός μέρος πρώτο. Ναι, το ξέρουμε το Λούνα Παρκ είναι ο Παράδεισος των Παιδιών, όμως ακόμα και ως ενήλικες δεν υπάρχει περίπτωση να μη διασκεδάσετε με μια βόλτα στο τρενάκι του θανάτου, να μη βγάλετε το άχτι σας στα συγκρουόμενα, να μην αγαπήσετε την μυρωδιά του ποπ κορν βουτύρου, να μην γλείψετε εναλλάξ ένα γλειφιτζούρι - κοκοράκι και να μην αγκαλιαστείτε στην κορυφή της Ρόδας. Θέλετε κάτι πιο extreme; Μια βόλτα από το Allou Fun Park και το 4G εγγυημένα θα σας αποδείξει ότι ο έρωτας περνάει – και βγαίνει ενίοτε – από το στομάχι.

Χορευτικό υπερθέαμα

Ίσως να έχετε πάει με φίλους σας, ίσως να έχετε πάει με φίλες σας. Μαζί όμως; Η εναλλακτική ενός strip club ίσως σας αποθαρρύνει εκ πρώτης όψεως, όμως μπορεί να εξελιχθεί μια άκρως απολαυστική εμπειρία και για τους δύο. Επίσης, τίποτα δεν σας εμποδίζει από να του/της χαρίσετε έναν προσωπικό χορό από κάποια επαγγελματία. Το ίδιο βέβαια μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v