Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ησαΐας Ματιάμπα στον ΣτΝ: Κερδίστε προσκλήσεις

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus, παρέα με τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον Θανάση Αλευρά, και υπόσχεται να εκτινάξει τα βραδιά της Παρασκευής και του Σαββάτου ξεκινώντας από τις 29 Οκτωβρίου. Κερδίστε προσκλήσεις!
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ησαΐας Ματιάμπα στον ΣτΝ: Κερδίστε προσκλήσεις
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το live της Παρασκευής 17/12 είναι οι:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Ο Σταυρός του Νότου Plus φιλοξενεί για ακόμη μία χρονιά την πολυτάλαντη Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μετά την μεγάλη επιτυχία της πέρσι στο ίδιο stage ανεβαίνει εκ νέου για να ξεσηκώσει και να ροκάρει το κοινό, έχοντας στις βαλίτσες της έναν νέο δίσκο, το «Έξοδος» από τον οποίο πήρε το όνομά του και το φετινό πρόγραμμα, και προηγούμενες επιτυχίες της. Δίπλα της ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος με διακριτική παρουσία στον χώρο και σταθερό νεανικό κοινό στους θαυμαστές του, εδώ και αρκετά χρόνια προσκαλεί στις συναυλίες του τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει.

Η Ελένη Γκασούκα που είχε σκηνοθετήσει και την περσινή παράσταση αναλαμβάνει και φέτος να σκηνοθετήσει και να παρέμβει σε καίρια σημεία του προγράμματος έχοντας στο πλευρό της έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, τον Θανάση Αλευρά. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τις ενορχηστρώσεις μαζί με τον Ματί Παλαιολόγο ενώ την επιμέλεια του ρεπερτορίου έχει ο Χρήστος Παπαμιχάλης.

Ένα πρόγραμμα που εγγυάται ότι θα περάσετε καλά, το οποίο δουλεύτηκε με αρκετό μεράκι και αγάπη προς το κοινό που θα έρθει να τους ακούσει.

[Ακούστε το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη]

Περισσότερα video της ερμηνεύτριας εδώ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος - Δείτε στον χάρτη
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
Ώρα έναρξης: 23:30 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v