ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

11 πράγματα που μας τη σπάνε στα σινεμά

Το σινεμά είναι χώρος τέχνης. Μέχρι να μπουν τα ελληνικά Ορκ και να μετατρέψουν την σινεφίλ βραδιά μας σε εφιάλτη.

11 πράγματα που μας τη σπάνε στα σινεμά

Έχετε σκεφτεί ποτέ σοβαρά κατά τη διάρκεια μιας προβολής στον κινηματογράφο πως θα πρέπει είτε να τσαμπουκαλευτείτε με τον συνάνθρωπο στη σκοτεινή αίθουσα ή απλά να αποχωρήσετε για να μη βγείτε εκτός εαυτού;

Αν ναι, τότε η παρακάτω λίστα είναι για εσάς, αφού συγκεντρώνει τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να μας χαλάσουν την προβολή στη σκοτεινή αίθουσα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Οσοι έρχονται 10 λεπτά αργότερα και αντί να τσακιστούν να μπουν στις θέσεις τους χαχανίζουν και προκαλούν αναστάτωση. Παλουκωθείτε κάτω!

Ο ψηλός που δε σέβεται τίποτα και πρέπει να του πεις να κάτσει λίγο πιο μαζεμένα στη θέση του,
αντί να ρωτήσει ο ίδιος αν βλέπεις.Όσοι μιλάνε στα προσεχώς τα οποία επίσης θέλουμε να απολαύσουμε.

Το σλουρπ στο αναψυκτικό που έχει ξεκάθαρα τελειώσει - αλλά όχι ο ήχος των νάτσος, των οποίων σεβόμαστε τη νοστιμιά.

Ο οποιοσδήποτε ψίθυρος ή – ακόμα χειρότερα - χάχανο, ιδίως όταν η ταινία θέλει συγκέντρωση για να καταλάβεις τι γίνεται.

Όσοι μιλάνε κανονικά, σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Είστε Ορκ, τέλος.Το φως των κινητών – ακόμα και αν είναι στο αθόρυβο.Οι ήχοι των κινητών. Σοβαρά τώρα; Δεν είναι επιστήμη να το κλείσεις το ρημάδι!

Όσοι τρομάζουν και κλωτσάνε την καρέκλα σου από πίσω. Ή όσοι απλά σκουντάνε την καρέκλα σου.

Όσοι κάθονται σε διαφορετικές θέσεις – συνήθως καλύτερες – και μετά κάνουν τον κινέζο “ε, κάτσε κι εσύ αλλού και εμένα μου πήραν τη θέση”.

Το κοινό των multiplex. Γιατί κάνει το 90% των εκνευριστικών πραγμάτων αυτής της λίστας.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το άδικο δεν δέχεται ποτέ να νικηθεί, το δίκιο δέχεται."

Ταγκόρ, 1861-1941, Νόμπελ 1913

  • 1834 - Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας.
    1969 - Ο Τζων Λένον και η Γιόκο Όνο παντρεύονται στο Γιβραλτάρ, έχοντας προγραμματίσει να περάσουν το μήνα του μέλιτος στο κρεβάτι, διαδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο υπέρ της ειρήνης και προσκαλώντας δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο που διέμεναν, στην πόλη του Άμστερνταμ.
    1970 - Ίδρυση του Διεθνή Οργανισμού Γαλλοφωνίας, οργανισμού γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι.
    2003 - 4:35 πμ (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο βομβαρδισμός της Βαγδάτης από τις ΗΠΑ ως συνέπεια των Επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY