Οι πιο επικές στιγμές Ελλήνων προπονητών on camera

Ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, και μερικοί ακόμα έλληνες προπονητές που μας χάρισαν στιγμές επικών εκρήξεων σε ζωντανή μετάδοση.

Οι πιο επικές στιγμές Ελλήνων προπονητών on camera

Ένας αγώνας μπάσκετ ή ποδοσφαίρου στα ελληνικά γήπεδα ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη για παίκτες και προπονητές.

Οι δεύτεροι συνήθως έχουν και την μεγαλύτερη ένταση/ευθύνη με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να ξεφεύγουν. Θυμόμαστε μερικές από τις επικότερες εκρήξεις τους απέναντι σε παίκτες αλλά και διαιτητές.

Ξεκινάμε με τον τεράστιο Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μια κατηγορία από μόνος του. Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο με ένα ποτ πουρί από τα θρυλικά τάιμ άουτ στον Άρη, γεμάτο μπινελίκια, σπρωξιές σε παίκτες και… νταούλια.

Και φυσικά όταν πήρε το μικρόφωνο σε αγώνα ΟΣΦΠ- ΠΑΟΚ λέγοντας «μη βρίζετε, Βούλγαροι κτλ. εθνικά θέματα, σταματήστε γαμ** το στανιό σας!».

Άξιος συνεχιστής, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με πλούσιες περγαμηνές σε επικά ξεσπάσματα, αλλά και χριστοπαναγίες που άφησαν εποχή στα ελληνικά γήπεδα.

Στο παρακάτω βίντεο ο Μαυροειδής τα ακούει ένα χεράκι για χαμένο λέι απ.

Και εδώ ο Ταρικ Μπλακ γίνεται στόχος επικών μπινελικίων.

Ούτε οι διαιτητές καταφέρνουν να ξεφύγουν από την οργή του, φυσικά.

Συνεχίζουμε απλά, λαϊκά και όμορφα, με τον Μάκη Γιατρά του Προμηθέα Πατρών να τα χώνει δίχως έλεος στους παίκτες του στα τάιμ άουτ. Απολαυστικός και αυτός.

Ο Βασίλης Σπανούλης ως προπονητής πλέον στο Περιστέρι, απαιτεί από τους παίκτες του να σταματήσουν να παίζουν σαν… γατάκια.

Και κλείνουμε με μια από τις κλασικότερες στιγμές εκρήξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και αποβάλλεται.

Το τι συμβαίνει στη συνέχεια με τον διαιτητή ανήκει στην Ιστορία και καταγράφηκε στην ποπ κουλτούρα και ως διαφήμιση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v