Vintage Boys: Ατομική έκθεση του Μάνου Μπατζόλη

Το Vintage Boys Club ανοίγει τις πόρτες του στον Μάνο Μπατζόλη και στα Vintage Boys του, πραγματοποιώντας την πρώτη εικαστική site-specific έκθεση στον χώρο του.

Vintage Boys: Ατομική έκθεση του Μάνου Μπατζόλη

Χρησιμοποιώντας οργανικά φυσικά στοιχεία, ανακυκλώσιμη ύλη και εφήμερα υλικά, ο Μάνος Μπατζόλης κατασκευάζει ένα γοητευτικό μικρόκοσμο ηρώων και αθυρμάτων με λαμπερό επίχρισμα, φθαρτή υπόσταση και χειροποίητη vintage αισθητική. Ξύλο και άχυρο, χαρτί και θυμάρι, πλαστικό και σίδερο, λαμπιόνια, λουλούδια και κουρέλια επιστρατεύονται και συμπλέκονται, υφαίνοντας σταδιακά τον μετεωριζόμενο χθόνιο και επουράνιο μαγικό θίασο του καλλιτέχνη.

Ακρίτες και εύζωνες, σκιέρ και ορειβάτες, ναυτάκια και στρατιώτες, θεοί και δαίμονες, θεριστές, ποδοσφαιριστές, κερασφόροι και αρχαία νευρόσπαστα, συνομιλούν με χταπόδια, τσαρούχια, καράβια και πολύχρωμους παπαγάλους, επινοώντας μια νέα πλαστική ρυθμολογία και πλέοντας σε ένα ευκίνητο σύμπαν προσωπικής μυθοπλασίας κα επινόησης.

Το Vintage Boys Club είναι μια ιδιωτική Λέσχη Ωραίων Συμβάντων – ένα Ανταλλακτήριο Φρέσκων Ιδεών. Ιδιωτικό εντευκτήριο και clubhouse, χώρος αναψυχής, περισυλλογής, ευζωίας και πνευματικής καλλιέργειας, αλλά και πειραματικός καλλιτεχνικός και πνευματικός τόπος.

Ένας ιδιαίτερος νέος χώρος στην Αθήνα, που ξεκίνησε επιλεκτικά χαμηλόφωνα τη λειτουργία του τον χειμώνα του 2022, με την αποκλειστική χρήση των μελών του, σε μια ήσυχη γειτονιά, αλλά σε κομβική τοποθεσία.

Διακοσμημένος με αυθεντική vintage αισθητική, με έπιπλα και αντικείμενα προίκα μονάκριβη των μελών του.

Με δικό του υπόστεγο εξωτερικό χώρο, για κουβέντες και ιστορίες καπνού.

Με χώρο για ρεμβασμό μπροστά στο τζάκι, αλλά και για επισκευές κάθε είδους στο pop-up συνεργείο του.

Με δυνατότητα κατανάλωσης καφέ ή ποτού και γεύσεων ονομασίας προέλευσης.

Με πατάρι για ασκήσεις ζεν αλλά και μάχες μπιλιάρδου μέχρις εσχάτων.

Με υπόγειο όπου προβάλλονται και σχολιάζονται αγαπημένες ταινίες, θεατρικά μονόπρακτα και επιλεγμένα live unplugged.

Με μέλη ευέλικτα, ονειροπόλα, ενθουσιώδη και έτοιμα να υποδεχθούν νέους φίλους, τρέποντας τον χώρο σε έναν ενεργό απολαυστικό σύνδεσμο όμορφων ανθρώπων. με παρόμοια ενδιαφέροντα και αντίληψη ζωής.

Μάνος Μπατζόλης «Vintage Boys»
Vintage Boys Club
Λαρίσης 80, Αμπελόκηποι
Εγκαίνια: Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00
Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023.
Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 13.00-20.00.
Από τις 21.12.23 και έως τις 10.1.24, τα έργα θα παραμείνουν στον χώρο και η έκθεση θα είναι επισκέψιμη με ραντεβού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v