Σούπερ χαριτωμένα γκατζετάκια για το σπίτι

Μίνι ψηστιέρα για τα χοτ ντογκ σου, δίσκος βινυλίου για να κρατά ζεστό τον καφέ σου και άλλα γκατζετάκια που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι. Μέχρι τώρα.

Σούπερ χαριτωμένα γκατζετάκια για το σπίτι

Η φαντασία των σχεδιαστών δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει… και να μας κάνει να ξοδεύουμε (ευτυχώς όχι πολλά) χρήματα σε γκατζετάκια και χαριτωμένα μπιχλιμπίδια για το σπίτι που δεν είχαμε σκεφτεί ότι χρειαζόμασταν, μέχρι που τα είδαμε. Να, σαν αυτά που ακολουθούν.

Sentio Skin Care Mini Ψυγείο 4L

Αυτό το μίνι ψυγειάκι καλλυντικών της Sentio με 4l χωρητικότητα, όχι μόνο θα συντηρήσει αποτελεσματικά την κρέμα νυχτός σου, αλλά θα σου δώσει και το χώρο που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις δροσερά ή και ζεστά μικρά σνακ. Διαθέτει εσωτερικό αποσπώμενο ραφάκι, δεν περιέχει φρέον και είναι κατάλληλο για χρήση και στο αυτοκίνητο, αφού περιλαμβάνει το αντίστοιχο καλώδιο. Το βρίσκεις στο Πλαίσιο, με 34,90€.

Συναγερμός Δίαιτας Γουρουνάκι Diet Piggy

Ένα γουρουνάκι που θα σε εμποδίσει να κάνεις γουρουνιές. Θέλεις να κόψεις τη βραδινή επιδρομή στο ψυγείο ή στο ντουλάπι με τα πατατάκια; Απλά τοποθετείς μέσα το γουρουνάκι, και όταν ανοίξεις την πόρτα θα ακούσεις έναν συναγερμό να κάνει oink oink. Πρώτα θα γελάσεις, μετά θα κλείσεις την πόρτα. Ο «συναγερμός» λειτουργεί με αισθητήρα φωτός, πράγμα που σημαίνει ότι σταματάει με το που κλείσεις την πόρτα. Το βρίσκεις στο Gadget Box, με 10,95€. 

USB Cup Warmer Δίσκος Βινυλίου

Ο καφές σου έχει κρυώσει και το ράδιο σβηστό τώρα για μέρες… Δεν ξέρουμε τι θα κάνεις με το ράδιο, πάντως ο καφές σου δεν θα κρυώνει πια, χάρη σε αυτό το τέλειο gadget που συνδέεται πανεύκολα μέσω usb στον υπολογιστή ή το laptop σου, και κρατάει την κούπα σου ζεστή για όσο χρειαστεί. Ιδανικό για το γραφείο, το κατάστημα ή το σπίτι και πρωτότυπο δώρο για λάτρεις του βινυλίου. Το βρίσκεις στο Gadget Box με 11,50€. 

Ανοιχτήρι Κρασιού Vino Bat

Το τέλειο δώρο για τους λάτρεις του κρασιού και των φτερωτών πλασμάτων της νύχτας, ο Vino Bat θα ανοίξει εύκολα κάθε μπουκάλι κρασί με τα εντυπωσιακά φτερά του και κάθε μπουκάλι μπύρας με τα κοφτερά δόντια του. Είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και μέταλλο, και τον βρίσκεις στο Octopus με 29€. 

Αυτόματος Διανεμητής για Καραμέλες και Ξηρούς Καρπούς

Τέλειος για πάρτι, αλλά και για εκείνη τη διατροφή που σου λέει να φας 6 αμύγδαλα για απογευματινό, αυτός ο αυτόματος διανεμητής βγάζει μια συγκεκριμένη δόση από τα αγαπημένα σου σνακ κάθε φορά που πατάς το κουμπί κοντά στη σχισμή. Είναι πανεύκολος στη χρήση και το καθάρισμα, δέχεται ξηροκάρπια και καραμέλες διαμέτρου μέχρι 1,3 εκατοστά, και λειτουργεί με τρεις μικρές μπαταρίες (ΑΑΑ). Τον βρίσκεις στο Octopus με 25€. 

Pikachu Pop it Fidget Σιλικόνης

Έχεις κι εσύ μανία να σπας τα πλαστικά περιτυλίγματα με τις φουσκίτσες που κάνει τσίκι-τσίκι; Τώρα τα έχεις και στην ανεξάντλητη εκδοχή τους, σε αυτό το παιχνίδι για το χέρι και κυρίως για τα δάχτυλα που εξασκεί το μυαλό και το πνεύμα, και υπόσχεται να σε ανακουφίσει από το καθημερινό άγχος. Είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες, και το βρίσκεις στο Σκρουτζ με 9,90€. 

Beper Συσκευή για Hot Dog

Τρελαίνεσαι να φτιάχνεις χοτ ντογκ στο σπίτι; Αυτή η ψηστιέρα θα σου λύσει τα χέρια, και ταυτόχρονα θα διακοσμήσει την κουζίνα σου. Πρόκειται για παρασκευαστή hot dog με 5 επίπεδα ψησίματος, εξοπλισμένο με αποσπώμενο ράφι για τα λουκάνικα και ειδική θήκη για τη θέρμανση του ψωμιού. Ο δίσκος για τα ψίχουλα διευκολύνει τον καθαρισμό. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις τα ψωμάκια στη μέση και να τα βάλεις στη σχετική θήκη, να τοποθετήσεις τα λουκάνικα στην άλλη θήκη που λέει grill, και να ρυθμίσεις τον διακόπτη ψησίματος στο επιθυμητό επίπεδο. Το βρίσκεις στο Σκρουτζ με 30,75€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v