Γυναίκα

Γυναίκα
Γυναίκα
τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 12/02, 18.40

* Ysatis - Morgan: Μπαίνοντας στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας γυναικείων ενδυμάτων στην Ερμού, απέναντι από την Καπνικαρέα, εντύπωση μας έκαναν τα κασκόλ – τύπου παλαιστινιακά μαντήλια, που φιγουράριζαν μπροστά-μπροστά. Από εκεί και πέρα, οι εκπτώσεις στα καταστήματα ξεκινούν πλέον από -30% και φτάνουν το -60%, σε επιλεγμένα είδη.
* BSB: Καλές και οι εκπτώσεις στα καταστήματα γυναικείας ένδυσης BSB, αφού στα περισσότερα είδη φτάνουν το -50%.
* Mothercare: Το -50% φτάνουν και οι εκπτώσεις στα περισσότερα είδη των καταστημάτων Mothercare.
* Accessorize (φωτο): Πρώτη φορά ξεκινούν με έκπτωση στην μισή τιμή σε όλα τα είδη τα καταστήματα Accessorize, και ίσως αυτή η πολιτική να σχετίζεται με την σοβαρή οικονομική κρίση στην Μεγάλη Βρετανία, από όπου μας έρχονται. Μην χάσετε, λοιπόν, τις πολύ καλές ευκαιρίες.
* Mango: Πολύ καλές τιμές θα βρείτε και στα καταστήματα Mango, αφού οι εκπτώσεις φτάνουν το -50% σε πάρα πολλά είδη.
* Lussile: Και στην αλυσίδα γυναικείων ενδυμάτων Lussile η έκπτωση είναι στο -50% σε όλα τα είδη, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά είδη έχουν εξαντληθεί, ενώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πανωφόρια (μπουφάν, παλτό κ.λ.π.) και σε μάλλινα.
* Raxevsky: -50% σε όλα τα είδη της γνωστής εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων, με υπέροχα αμπιγέ πουκάμισα να φτάνουν τα 50 ευρώ και πανωφόρια τα 150 ευρώ. Tip! Aν αποφασίσετε να τα επισκεφθείτε, να επιλέξετε το κατάστημα του Κολωνακίου (Κανάρη 17 και Σόλωνος) που έχει πολύ λιγότερη κίνηση από αυτό της Ερμού 30, άρα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε είδη που δεν έχουν ακόμα εξαντληθεί.
* Anna Riska: Καλές τιμές και στα καταστήματα Anna Riska, με τις εκπτώσεις να φτάνουν το -50%.
* Nara Camicie (φωτο): Τα αγαπημένα γυναικεία πουκάμισα, σε έκπτωση -40%, με αποτέλεσμα οι τιμές τους πλέον να κυμαίνονται από 60 έως 80 ευρώ.
* Folli Follie: Στην αλυσίδα κοσμημάτων και αξεσουάρ, οι εκπτώσεις φτάνουν το -30% και -40% στα αξεσουάρ (π.χ. στις τσάντες), ενώ στα κοσμήματα δεν γίνεται καμία έκπτωση.
* Hermes: Δεν γίνονται εκπτώσεις.
* Dior: Σε κάποια είδη (και κυρίως στα αξεσουάρ) οι εκπτώσεις φτάνουν το -50%.
* Αεράκης: Στην γνωστή αλυσίδα εσωρούχων οι εκπτώσεις φτάνουν το -50%.
* Longchamp: Πέρα από κάποιες εποχιακές τσάντες προηγούμενων σεζόν οι οποίες πωλούνται στη μισή τιμή, δεν γίνονται περαιτέρω εκπτώσεις.
* Cinema Zinas: Στα καταστήματα του Πάνου Ζήνα θα βρείτε εξαιρετικές τιμές και εκπτώσεις που φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις το -50%.
* Patrizia Pepe: Εξαιρετικές εκπτώσεις αφού θα βρείτε σχεδόν τα πάντα στην μισή τιμή.
* Loewe: Δεν γίνονται εκπτώσεις.
* Gucci: Πέρα από κάποιες –περιορισμένες- τσάντες προηγούμενων σεζόν οι οποίες πωλούνται -50%, δεν γίνονται περαιτέρω εκπτώσεις.
* BenettonSisley: Με ένα δειλό -30% έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις τους τα καταστήματα Benetton και Sisley, ενώ με αγορές από 5 τεμάχια και πάνω, η έκπτωση θα φτάσει το -50%. Μην βιαστείτε, όμως, γιατί τα συγκεκριμένα καταστήματα συνηθίζουν να αυξάνουν την έκπτωση με την πάροδο των ημερών, στο -40%, -50% αλλά και -70% κατά τις τελευταίες μέρες της εκπτωτικής περιόδου.
* Marks & Spencer: Εξαιρετικές τιμές στα καταστήματα Marks & Spencer που φτάνουν το -50%, ενώ αναμένεται να έχουν ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις με την πάροδο των ημερών.
* Massimo Dutti: Ένας πραγματικός χαμός γίνεται στα καταστήματα της ιταλικής αλυσίδας, αφού οι εκπτώσεις στα περισσότερα είδη φτάνουν το -50%. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από τα παραγεμισμένα μπροστά-μπροστά ράφια, αφού ήδη έχει καταφτάσει η νέα κολεξιόν, η οποία φυσικά δεν είναι σε έκπτωση.
* Esprit (φωτο): Εξαιρετικές εκπτώσεις στα καταστήματα esprit που σε πολλά είδη φτάνουν το -70%.
* Sephora: Μέχρι -25% φτάνουν οι εκπτώσεις στην αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς.
* Med: Το -30% φτάνει η έκπτωση στην αλυσίδα των επώνυμων εσωρούχων.
* Salvatore Ferragamo: Δεν γίνονται εκπτώσεις.
* Dolce & Gabbana: Οι εκπτώσεις σε κάποια είδη φτάνουν το -30%. Συγκεκριμένα, στα παπούτσια, βρήκαμε γόβες από 575 στα 403 ευρώ και μπαλαρίνες από 270 στα 165 ευρώ.
* Bally: Σε πάρα πολλά είδη η έκπτωση φτάνει το -50%, ενώ στα περισσότερα είναι στο -30%. Συγκεκριμένα, βρήκαμε μπότες από 710 στα 497 ευρώ και δερμάτινο παλτό από 5.800 ευρώ στα 2.600 ευρώ.
* Τσαντίλης: Πολύ καλές εκπτώσεις που κυμαίνονται στο -50% και -70%, και, συγκεκριμένα, πολύ καλές ευκαιρίες στα δερμάτινα και γούνινα είδη.
* Prada: Εξαιρετικό το νέο κατάστημα του οίκου στην Βουκουρεστίου 17, με εκπτώσεις που στα είδη της προηγούμενης σεζόν φτάνουν το -40%.
* Louis Vuitton: Δεν γίνονται εκπτώσεις.
* Nautica (φωτο): Οι εκπτώσεις προς το παρόν φτάνουν το -30%.
* Beauty Shop: Οι εκπτώσεις στα καλλυντικά δεν ξεπερνούν το -25%.
* DKNY: Εξαιρετικές τιμές αφού θα βρείτε τα πάντα στο -40%.
* Sotris: Πολύ καλές εκπτώσεις που στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνουν το -60%.
* Intimissimi: Οι εκπτώσεις στην αλυσίδα εσωρούχων προς το παρόν είναι στο -30%.
* Hugo Boss: Αρκετά καλές εκπτώσεις που κυμαίνονται στο -40% και -50% και ιδανική ευκαιρία για κοστούμι που από αρχικές τιμές που κυμαίνονται στα 680 έως 730 ευρώ, θα τα βρείτε τώρα στα 350 ευρώ περίπου.
* Mark Aalen: Κατεβάζουν στο 50% τις τιμές τους σε όλα τα είδη οράσεως.

Χαλάνδρι
* Sava: Κατάστημα με mainstream γυναικεία ρούχα επί της Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι, με έκπτωση που στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνει το -50%.
* Vs: Άλλα ένα κατάστημα στην Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι με μοντέρνα γυναικεία ρούχα και έκπτωση έως -50%.
* Te Quiero: Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων εξαιρετικών γυναικείων ενδυμάτων έχει έκπτωση σε όλα τα προϊόντα -50%.
* Simple Caractere (Αγ. Παρασκευής & Α. Παπανδρέου, Χαλάνδρι): Εξαιρετικά γυναικεία ρούχα απευθείας από Λονδίνο, όλα στην μισή τιμή.
* Prive: Επί της Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, το Prive είναι γνωστό στους καλοντυμένους και στις καλοντυμένες της περιοχής για τα πανάκριβα ρούχα του από μεγάλους ξένους οίκους, όπως Marc Jacobs και Dolce & Gabbana. Η έκπτωση, ωστόσο, αυτές τις μέρες φτάνει το -50% στα περισσότερα είδη. Tip! Πολύ καλές τιμές και στα παπούτσια.
* Badila: Μέτριες οι εκπτώσεις στα νεανικά καταστήματα ανδρικών και γυναικείων ρούχων που ξεκινούν από -20% έως -50% αλλά στην πλειοψηφία των ρούχων θα δείτε μόνο ένα -30%.
* Boudoir (Ηρακλείου 3-5, Χαλάνδρι): Αγαπημένο κατάστημα με μοναδικά και ιδιαίτερα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Οι εκπτώσεις, στις γενικά τσιμπημένες τιμές του, κυμαίνονται στο -30% και -40%, ενώ θα βρείτε πολύ καλές προσφορές σε περσινά είδη.
* Tommy Hilfiger: -40% σε όλα τα ανδρικά και γυναικεία είδη.
* Marco Rousso (Ομήρου 39, Ν. Σμύρνη και Σαντορίνη): Η αλυσίδα με brand names σε ενδύματα και αξεσουάρ (όπως Liu Jo, Emporio Armani κ.α.) έχει όλα τα είδη στην μισή τιμή.
* Gravity (2ας Μαΐου 4, Ν. Σμύρνη): Αλυσίδα με brand names σε ενδύματα και αξεσουάρ (όπως Trussardi και Ralph Lauren), με έκπτωση -40% στα ανδρικά και -50% στα γυναικεία είδη.
* Prime Timers: Η νεανική αλυσίδα με καταστήματα που συναρπάζουν τους νέους, κατεβάζει στο 70% τις τιμές.

Νέα Ιωνία
* Nana’s
(εμπορικό κέντρο 2000, στη Ν. Ιωνία): Η μικρή μπουτίκ γυναικείων ενδυμάτων με την εκλεκτή συλλογή από Missoni, Seven, Privée κ.α. έχει όλα της τα προϊόντα στην μισή τιμή, ενώ ακριβώς απέναντι στο Nana’s shoes τα παπούτσια έχουν εκπτώσεις -40% και -50%.
* Anonima (Ηρακλείου 346, Ν. Ιωνία): Γυναικεία ενδύματα με εξαιρετικές εκπτώσεις που κυμαίνονται από -50% έως -70%.
* Charly (Ηρακλείου 330, Ν. Ιωνία): Τα πιο φαντεζί φορέματα και τουαλέτες για τις πιο λαμπερές βραδιές από 30 έως 80 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα στην μισή τιμή.
* Best Manuel: Κομψά γυναικεία ενδύματα όλα στην μισή τιμή.
* Cristian Matel (Ιφιγένειας 9, Ν. Ιωνία): Κλασικά γυναικεία ενδύματα για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας με εκπτώσεις που ξεκινούν από -30% και φτάνουν το -50%.
* Cleo (εμπορικό κέντρο Ιωνία, στην Ν. Ιωνία): Εξαιρετικά γυναικεία ενδύματα, και μάρκες όπως η Full Circle, όλα στην μισή τιμή.
* Undercolors of Benetton: Στο κατάστημα της Ν. Ιωνίας (Ηρακλείου 334) γίνεται ξεπούλημα και οι τιμές είναι πιο χαμηλές από ποτέ.
* Κάβουρας (Ηρακλείου και Λεωνίδου, Ν. Ιωνία): Ανδρικά και γυναικεία ενδύματα σε XXL μεγέθη, όλα στην μισή τιμή.

Πειραιάς
* Prime Timers: Μισή τιμή στα αγαπημένα μας streetwear ρούχα, και πρωτότυπα All Star από 40 μόλις ευρώ.
* Αχιλλέας Accessories: -50% σε τσάντες και αξεσουάρ
* Oh La La: Το μικρό μαγαζάκι με τα funky αξεσουάρ τολμά ένα -70% σε πολλά από τα είδη του.
* Authentic: Η χειμερινή κολεξιόν σε τιμές που ξεκινούν από 2,5 ευρώ για ένα φούτερ, μια φούστα ή ακόμα και ένα παντελόνι. Κι όμως, υπάρχει!
* Sotris: Έως -70% στη χειμερινή κολεξιόν
* Cinema: Συγκρατημένες εκπτώσεις, της τάξης του -30%
* Vergi: Ένα από τα αγαπημένα καταστήματα γυναικείας ένδυσης του Πειραιά ρίχνει τις τιμές της χειμερινής κολεξιόν σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές: φούστες από 10 ευρώ, παντελόνια και φορέματα από 15, μπλουζάκια από 5 ευρώ.
* Bodytalk: Εκπτώσεις που κυμαίνονται από το συγκρατημένο -30% έως το αναμενόμενο -50% σε επιλεγμένα sportswear.
* Strass: Το μικρό κατάστημα που… ντύνει βραδινά όλον τον Πειραιά κάνει εκπτώσεις που κυμαίνονται από το -20% έως το -50%
* Ciao Ciao: Άλλο ένα δημοφιλές κατάστημα γυναικείας ένδυσης στον πεζόδρομο της Σωτήρος, με εκπτώσεις που φτάνουν το -50%.
* Accessorize: Το -70% αγγίζουν οι εκπτώσεις στο κατάστημα του Πειραιά
* Zic Zac: Γενναιόδωρες εκπτώσεις σε πλεκτά και χειμωνιάτικα, που κυμαίνονται από το -50 στο -70%
* Carpisa: Όμορφες τσάντες και αξεσουάρ σε έπτωση έως -50%
* Lynne: Όλες οι ευφάνταστες δημιουργίες του ελληνικού brand σε έκπτωση -50%
* Quiksilver: Bazaar διοργανώνει το κατάστημα του Πειραιά, στον πεζόδρομο Σωτήρος Διός, με τις εκπτώσεις του να αγγίζουν το -60%.
* Sisley: -70% στην περσινή κολεξιόν
* The Sneaker Store: Αθλητικά Puma, Nike, Adidas και λοιπές γνωστές μάρκες σε έκπτωση έως -50%
* Thiros: Από -20 έως -40% στις δερμάτινες τσάντες φετίχ
* Attrattivo: Το -50% φτάνει η έκπτωση σε επιλεγμένα είδη στο κατάστημα του Πειραιά
* Real: Ένα μικρό, σχετικά άγνωστο κατάστημα, που αξίζει όμως μια επίσκεψη για τα μικρά διαμαντάκια που φιλοξενεί στις κρεμάστρες του, αυτές τις μέρες με έκπτωση από -40 έως -60%
* Paranoia: Εκπτώσεις έως -50% στη χειμερινή κολεξιόν
* Benissimo Πρόβα: Ανάμεσα στα αγαπημένα μας στη συγκεκριμένη αγορά, το κατάστημα της οδού Κολοκοτρώνη κάνει εκπτώσεις που φτάνουν το -70%
* Just Angels: Ρούχα κατά κύριο λόγο ISO, αλλά και άλλων μικρών πλην αξιοπρόσεκτων labels σε τιμές που ξεκινούν από 9 και φτάνουν μόλις μέχρι 29 ευρώ.
* Tassos Mitropoulos: Γυναικεία ρούχα και παπούτσια για εξαιρετικές περιστάσεις, σε έκπτωση έως -50%
* Hunter: Κατά -30% έως -50% φθηνότερα θα βρείτε τα επώνυμα δερμάτινα αξεσουάρ
* Nodus: Streetwear και casual unisex ρούχα σε εκπτώσεις που αγγίζουν το -70%
* Miss Simbolo: -50% σε ολόκληρη τη χειμερινή κολεξιόν 

Γυναικεία υποδήματα
* Elite: Οι εκπτώσεις την αλυσίδα υποδημάτων ξεκινούν από -20% και φτάνουν το -50% στα εντελώς χειμερινά είδη.
* Μάρος (Ερμού 23 - 25 Αθήνα, τηλ.: 210 3253663 και Βασ. Γεωργίου Α 22α, Πειραιάς, τηλ. 210 4127125) Πολύ καλές τιμές και στα καταστήματα γυναικείων υποδημάτων Μάρος, με highlight τις μπότες, στις οποίες η έκπτωση φτάνει το -50%.
* Tsakiris Mallas: Πολύ χαμηλή η έκπτωση στην αλυσίδα γυναικείων υποδημάτων -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν ξεπερνούν τα -10 ευρώ στο ζευγάρι.
* Nine West: Οι εκπτώσεις στα περισσότερα είδη φτάνουν το -40%, ενώ σε είδη παλαιότερων σεζόν είναι ακόμα μεγαλύτερες.
* Tod’s: Δεν γίνονται εκπτώσεις.
* Rollini: Πολύ καλές τιμές στην αλυσίδα ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων, που ξεκινούν από -20% και φτάνουν το -50%.
* Haralas (Ερμού 4, Αθήνα, αλλά και στο Mall και στο Athens Heart): Πρωτότυπα καλές και οι εκπτώσεις στην αλυσίδα υποδημάτων, αφού φτάνουν το -40%, ενώ στα Camper (που πωλούνται και στην εν λόγω αλυσίδα) οι τιμές έχουν μειωθεί μέχρι 20 ευρώ. Tip! Αν, πάντως, ενδιαφέρεστε για κάποιο ζευγάρι Camper σας συμβουλεύουμε να το αγοράσετε από το on-line κατάστημα της εταιρίας, αφού οι εκπτώσεις εκεί είναι αρκετά καλύτερες.
* Migato: Διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα τις εκπτώσεις τους, με 20%-30%. Στο κατάστημα του Πειραιά, στις 12/2, όμως, βρήκαμε εκπτώσεις έως -50% στη χειμερινή κολεξιόν.
* La moss (Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι): Αποτελεί εξαίρεση στην κανόνα ότι στα παπούτσια δεν γίνονται καλές εκπτώσεις. Εξαιρετικά γυναικεία υποδήματα με έκπτωση από -50% και -60%.
* Patseli (The Mall, Avenue Mall, Shopping House και στη Ν. Σμύρνη): Με 50% έκπτωση μπορείτε να βρείτε γυναικεία υποδήματα και τσάντες από γνωστές μάρκες, όπως NAK, Guess.
* Moustakis (Ηρακλείου & 28ης Οκτωβρίου, Ν. Ιωνία και Βασιλ. Γεωργίου 28Α, Πειραιάς): Εξαιρετικά γυναικεία και ανδρικά υποδήματα σε έκπτωση από -30% έως -60%.
* Aldo: Ανδρικά και γυναικεία παπούτσια σε έκπτωση που αγγίζει το -70%
* anastazi Bournazos: Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα καταστήματα ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων, κάνει εκπτώσεις έως και -50%
* Gianna Kazakou: Εκπτώσεις από -20 έως -50% 

Πολυκαταστήματα
* Fokas: -70% φτάνουν σε κάποια είδη οι εκπτώσεις στα πολυκαταστήματα Fokas, ενώ στα Artisti Italiani που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο, η έκπτωση φτάνει το -50%.
* Attica: Οι εκπτώσεις στα είδη ρούχων και αξεσουάρ ξεκινούν από -40% (στις περισσότερες περιπτώσεις) και φτάνουν ακόμα το -70% (σε πιο περιορισμένα είδη). Στα καλλυντικά, ωστόσο, οι εκπτώσεις ανάλογα με την εταιρία κυμαίνονται από -15% έως -25%. Tip! Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο είδος της εταιρίας Burberry, προτιμήστε να το αγοράσετε από το Attica, καθώς στην μπουτίκ του οίκου οι εκπτώσεις είναι χαμηλότερες έως και μηδαμινές.

Athens Heart: Εξαιρετικά συμφέρουσες εκπτώσεις κάνουν τα περισσότερα –αλλά όχι όλα– καταστήματα του νέου εμπορικού της Πειραιώς. Ξεχωρίσαμε:
* Venus Victoria: -50% σε όλες τις συλλογές της αγαπημένης μάρκας εσωρούχων.
* H&M: Τα κόκκινα καρτελάκια που ξεκινούσαν από -50% και έφταναν το -70% σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα και εσώρουχα έκαναν τους πελάτες της δημοφιλούς σουηδικής φίρμας να κυκλοφορούν με καλαθάκια τύπου σούπερ μάρκετ στα δύο μαγαζιά –ένα εξολοκλήρου γυναικείο, ένα ανδρικό. Αν επισκεφθείτε μόνο ένα κατάστημα στις φετινές εκπτώσεις, ας είναι αυτό.
* Notos Exclusive: -40% στα Gant, Trussardi και The Bostonians, -30% στα Lacoste και -50% στα Cerutti.
* Attrattivo: Μας απογοήτευσε λίγο το συμπαθές label νεανικού και casual ντυσίματος, που περιορίζεται σε ένα -20% -30%. Αναμένουμε περαιτέρω… πτώση, προς το τέλος της περιόδου των εκπτώσεων.
* Alter Shop: Κι εδώ ένα -30% που δεν έπεφτε παρακάτω, σε labels όπως Replay, Miss Sixty και De Puta Madre και καμία έκπτωση στις νέες κολεξιόν, για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2009. Αναμένουμε (και ελπίζουμε σε) εξελίξεις.
* All About Shoes: Αρχικά είδαμε ένα -50% στα Nine West, που μας ενθουσίασε. Ακολούθησε μια μικρή απογοήτευση, όταν διαπιστώσαμε ότι ελάχιστα νούμερα είχαν απομείνει, αφού η προσφορά είχε ξεκινήσει, όπως μάθαμε, αρκετές ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων.
* ISO: Άλλο ένα αγαπημένο νεανικό label ξεκινά από ένα συγκρατημένο -20% και φτάνει το γενναιόδωρο -50% σε επιλεγμένα κομμάτια –κάποια εκ των οποίων μας ενθουσίασαν.
* Toi et Moi: Στο -40% η έκπτωση της γνωστής αλυσίδας γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ.
* Sugarfree: Homewear, sportswear, funky εσώρουχα και αξεσουάρ σε έκπτωση που φτάνει το -50% σε επιλεγμένα είδη. 

Golden Hall: Το νέο υπερ-εμπορικό της λεωφόρου Κηφισίας φιλοξενεί μερικά από τα εντυπωσιακότερα καταστήματα της Αθήνας, κάποια εκ των οποίων κάνουν, με τη σειρά τους, εντυπωσιακές εκπτώσεις αυτές τις μέρες. Ξεχωρίσαμε:
* Adidas: -30% στα αθλητικά και τα sportswear ρούχα της εταιρείας
* Marithé et François Girbaud: -50% στις κολεξιόν του γαλλικού label
* Roberto Verino: Ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ σε έκπτωση που φτάνει το -50%
* Nara Camicie: Τα αγαπημένα ιταλικά πουκάμισα αποκλειστικά για γυναίκες, κατά 40% φθηνότερα
* Furla: Χορταστικές εκπτώσεις που αγγίζουν το -50%
* Pinko: Όλη η χειμερινή κολεξιόν στη μισή τιμή
* Tous: Δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια και τσάντες με το πρώτο αρκουδάκι που έγινε έμβλημα, σε έκπτωση που κυμαίνεται από 30 έως 40% σε επιλεγμένα είδη
* Paola Frani: Έως -50% στις δημιουργίες της ιταλίδας σχεδιάστριας
* Façonnable: Από το συγκρατημένο -30% έως το γενναιόδωρο -60% σε παλαιότερες κολεξιόν κυμαίνονται οι εκπτώσεις του γαλλικού label
* Marc by Marc Jacobs: -40% στην περσινή κολεξιόν του οίκου
* Eponymo: Ένα εντυπωσιακό -40% σε υπογραφές όπως Just Cavalli, John Galliano και Gianfranco Ferre.
* Pull and Bear: Έως και το -50% φτάνουν οι εκπτώσεις στα αγαπημένα casual και streetwear ισπανικά καταστήματα
* Camper: Τα παπούτσια με το φανατικό κοινό περιορίζονται σε έκπτωση που μετά βίας αγγίζει το -30%.
* Bershka: Άλλο ένα αγαπημένο casual brand, με εκπτώσεις που ξεκινούν από -40% και αγγίζουν το γενναιόδωρο -60%.
* Lacoste: Έως 40% οι εκπτώσεις του γαλλικού οίκου –καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε.
* Ted Baker: Το -50% αγγίζουν οι εκπτώσεις του αγαπημένου αγγλικού καταστήματος. Tip! Πριν αγοράσετε οτιδήποτε, ρίξτε μια ματιά στο ομώνυμο online store: ενδέχεται να βρείτε το… αντικείμενο του πόθου σας σε ακόμη χαμηλότερη τιμή –και ναι, παραγγελίες αποστέλλονται και στην Ελλάδα.
* Oysho: Τα funky εσώρουχα του ομίλου Zara σε έκπτωση -50%
* Yamamay: Μία ακόμη αγαπημένη μάρκα εσωρούχων, με έκπτωση που φτάνει το -50%
* Gant: Το -50% φτάνουν πλέον οι εκπτώσεις του αμερικάνικου label
* Tommy Hilfiger: -40% στις δημιουργίες του αμερικανού σχεδιαστή
* Calvin Klein Jeans: Το… τζην των ονείρων σας μπορεί να γίνει δικό σας με 40% λιγότερα χρήματα απ’ ότι δέκα μέρες πριν. Σπουδαία ανακάλυψη οι εκπτώσεις.
* Guess: Το -50% φτάνουν οι εκπτώσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ της αλυσίδας
* Puma: Έως και -50% σε ένα από τα top αθλητικά brands
* Stradivarius: Casual και streetwear γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, σε έκπτωση -50%.
* Marc O’Polo: Το -40% φτάνουν οι εκπτώσεις του casual γερμανικού label
* DSquared: Το -50% φτάνουν οι εκπτώσεις σε πολλά είδη παλαιότερων κολεξιόν, στο Attica του Golden Hall
* Max Mara: Μισή τιμή σε επιλεγμένα κομμάτια της χειμερινής κολεξιόν
* Armani: -40% στη χειμερινή κολεξιόν
* Escada: Άλλο ένα -40% σε επιλεγμένα είδη
* See by Chloé: Εκπτώσεις που φτάνουν το -50% σε όλα σχεδόν τα κομμάτια, πλην της νέας κολεξιόν
* Love Moschino: Ιλιγγιώδεις εκπτώσεις που αγγίζουν το -60% στη χειμερινή κολεξιόν
* Theory: -50% σε πολλά είδη
* Missoni: -50% στις κολεξιόν του ιταλικού οίκου
* Lucifair: Εξαιρετικές εκπτώσεις, που φτάνουν το -50%
* Richmond: Οι καλύτερες εκπτώσεις που είδαμε μέχρι στιγμής, αγγίζουν το -70% σε παλαιότερες κολεξιόν
* Joop: Έως και -50% σε κομμάτια της περασμένης σαιζόν.

The Mall: Πριν απαριθμήσουμε καταστήματα (που δεν έχουμε ήδη αναφέρει σε άλλες κατηγορίες) και τις εκπτώσεις τους, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Mall εφηύρε ένα πανέξυπνο τρικ για να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό από 15 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου στο τετραώροφο κτιρίου του: Happy Hour! Τι σημαίνει αυτό; Ότι κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, σε συγκεκριμένα καταστήματα και συγκεκριμένες ώρες της μέρας οι εκπτώσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Πιο συγκεκριμένα:
9.00 – 11.00: Betty Barclay - 50% στα είδη με την κόκκινη ετικέτα, Claire’s – 20% σε όλα τα είδη, Déjà vu – 50% έκπτωση στο πρωινό (και 17.00 με 20.00 -50% έκπτωση στο φαγητό), Inci – 60% έκπτωση σε όλα τα είδη, Ipekyol – 60% έκπτωση σε όλα τα είδη (μέχρι τις 10.00 π.μ.), Μark Aalen – 50% σε όλα τα γυαλιά οράσεως, Zic Zac – επιπλέον 10% και 20% έκπτωση σε όλα τα είδη με το ενδεικτικό σήμα στο ταμπελάκι (ισχύει και για 16.00 με 18.00).
9.00 – 12.00: Pizza Fan – Με την αγορά ενός οποιουδήποτε προϊόντος του καταλόγου, δώρο άλλο ένα.
09.00 – 13.00: Διάφανο – Σαλόνι με 55% έκπτωση, από 2.560 ευρώ μόνο 1.165 ευρώ (γενικές εκπτώσεις -15% και -20%, και κάποια εκθεσιακά στο -50%).
09.00 – 17.00: Μ + Κ – Με την αγορά ενός προϊόντος 40% έκπτωση σε ένα δεύτερο ίσης ή χαμηλότερη αξίας.
10.00 – 12.00: Πλαίσιο – Με κάθε αγορά οποιουδήποτε Turbo-X laptop δώρο τσάντα και Turbo-X kit. Με κάθε αγορά οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου, δώρο κάρτα μνήμης 1GB με τα νέα τραγούδια της Παπαρίζου. Με κάθε αγορά οποιουδήποτε μελανιού @work, δώρο ένα πακέτο χαρτί @work. Προσφορά δίσκος 500 GB 2,5’’ LACIE από 135 ευρώ στα 105 ευρώ.
10.00 – 13.00: Sephora – Με κάθε αγορά, δώρο εκπτωτικό κουπόνι 20% για την επόμενη αγορά μέχρι τέλος Μαρτίου ’09.
16.00 – 18.00: Παπασωτηρίου – 30% έκπτωση επί της αρχικής τιμής πώλησης σε: Όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία λογοτεχνίας (fiction), όλους τους ξενόγλωσσους ταξιδιωτικούς οδηγούς, ξενόγλωσσα βιβλία μόδας (στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται βιβλία των εκδόσεων Taschen).
 
Paul Frank Store: -50% σε όλα τα είδη.
Intersport: -30% και -50% σε παλαιότερα είδη, καμία έκπτωση στα καινούργια αθλητικά.
Footlocker: -30% και -50% σε παλαιότερα είδη, καμία έκπτωση στα καινούργια αθλητικά.
Adidas: -30% σε όλα τα είδη.
Fnac: Προσφορές σε όλα τα είδη: «Πράσινη τιμή» στα περισσότερα, «Hot Price» σε κάποια άλλα, -10% στις νέες κυκλοφορίες, 5 cd από επιλεγμένη συλλογή στα 20 ευρώ, 5 DVD από επιλεγμένη συλλογή στα 20 ευρώ. κάποια παλιά DVD με 2 ευρώ, στα 2 Hot price βιβλία το τρίτο δώρο. Επίσης, τηλεόραση LG Full HD 42’’ από 999 ευρώ στα 649 ευρώ, και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στο site της εταιρίας.
Swarovski: -30% σε επιλεγμένα είδη.
Koton: Εκπτώσεις έως -70% στα περισσότερα γυναικεία.
Sfera: Από -40% έως -70% σε όλα τα είδη.
Tous: Από -30% έως -50% σε παλαιότερα αξεσουάρ (τσάντες), καμία έκπτωση στα κοσμήματα.
Bag Stories: Ποιοτικές τσάντες για όλα τα γούστα σε εκπτώσεις 40%-60%.

Παιδικά
Benetton: -30% σε όλα τα είδη.
Matou France: -50% σε όλα τα παιδικά ρούχα εκτός από τα D&G που έχουν -30%.
Mini Raxevsky: -50% στα περισσότερα είδη και -10% σε επιλεγμένα (ακριβότερα) είδη.
Warner Bros (by Alouette): -50% στα ρούχα και -20% στα αξεσουάρ (το ίδιο ισχύει και στο κατάστημα Alouette).
Μούγερ: -40% στα περισσότερα παπούτσια.
Tricoteen: Πολύ καλές τιμές και εκπτώσεις που στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνουν το -60%.
* Orchestra: Τα παιδικά καταστήματα για μωρά, εγκυμονούσες μητέρες και μεγαλύτερα παιδιά χτυπάνε με 50% έκπτωση.

Νυφικά
Vera Wang (Χάρητος 3, Κολωνάκι, 210-7257774): Μοναδικές εκπτώσεις σε νυφικά της αμερικανίδας σχεδιάστριας Vera Wang θα βρείτε στο μπαζάρ που διοργανώνει το ομώνυμο κατάστημα-ατελιέ στο Κολωνάκι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 από τις 11 πμ έως τις 6 μμ. Καλό είναι να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα για ραντεβού όπως εξάλλου συνηθίζεται για την πρόβα νυφικού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v