Χαμός με το πορνό που γυρίστηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με αφορμή ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ.

Χαμός με το πορνό που γυρίστηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια

Ένα απίστευτο περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, μετά από σχετική αποκάλυψη του documentonews.gr. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, πριν κάποιους μήνες πρωταγωνιστές ταινίας ενηλίκων γύρισαν ερωτικό βίντεο στο σημείο εναπόθεσης παροπλισμένων συρμών στην Ομόνοια. Με βάση τις πληροφορίες του site, οι πρωταγωνιστές κι οι καμεραμέν βρέθηκαν στον σταθμό της Ομόνοιας κι ανενόχλητοι ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της ερωτικής τους ταινίας. Το περιβόητο βίντεο δημοσιεύθηκε σε πολύ γνωστό ιστότοπο για ταινίες ενηλίκων και διαμοιράστηκε σε άλλες πορνό ιστοσελίδες.

Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. δήλωσε στο documentonews.gr, σχετικά με το περιστατικό ότι: «κυκλοφορεί ως αστείο μεταξύ εργαζομένων. Δεν γνωρίζω ούτε ποια ώρα έγινε το περιστατικό, ούτε τι είδους φύλαξη είχαμε εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω και δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα να απαντήσω. Υπάρχουν στην εταιρεία κάμερες, τμήμα φύλαξης και αυτοί ξέρουν καλύτερα να απαντήσουν. Οι εγκαταστάσεις είναι φυλασσόμενες όμως η πράξη έχει δείξει ότι η φύλαξή μας υπολείπεται από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Έχουμε συνεχώς παραβιάσεις των χώρων μας από νέους που κάνουν graffiti ή parkour στις οροφές των τρένων. Όλο αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που φυλάσσεται το σύστημα. Τα συστήματα και ο κόσμος που διαθέτουμε υπολείπονται κατά πολύ».

Η επίσημη απάντηση της διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ μετά από σχετικά ερωτήματα του documentonews.gr ήταν η ακόλουθη: «η παράνομη είσοδος ατόμων σε αυτές, αποτελεί αδίκημα και διώκεται ποινικά. Για την αντιμετώπιση περιστατικών εισόδου ατόμων στην τροχιά, η ΣΤΑ.ΣΥ ζητά τη συνδρομή των αστυνομικών του σώματος «Αριάδνη», που επιχειρεί στα μέσα σταθερής τροχιάς. Το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό προσδιορίζεται σε σημείο του δικτύου εναπόθεσης παροπλισμένων συρμών στην Ομόνοια, όπου η τροχιά δεν ρευματοδοτείται. Περιήλθε σε γνώση της ΣΤΑ.ΣΥ στο τέλος της περασμένης χρονιάς και η εταιρεία έχει ενημερώσει σχετικά τις αστυνομικές αρχές. Για την περαιτέρω θωράκιση του συγκεκριμένου σημείου, που αποτελεί στόχο βανδαλισμών (γκράφιτι), συντάχθηκε σχετική έκθεση και επίκειται η εγκατάσταση εξελιγμένων τεχνικών συστημάτων παρακολούθησης και αποτροπής».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v