Δέκα σούπερ ασκήσεις για «γράμμωση»

Θέλετε να κάψετε μπόλικες θερμίδες και παράλληλα να αυξήσετε τη δύναμή σας; Έχουμε δέκα κορυφαίες ασκήσεις για να τα καταφέρετε.
Δέκα σούπερ ασκήσεις για «γράμμωση»
Γράμμωση. Πόσες φορές έχουμε ακούσει γι’ αυτήν, πόσες φορές την έχουμε επιθυμήσει και πόσες φορές μας έχει… απογοητεύσει. Η αλήθεια είναι πώς μαγική συνταγή για την «γράμμωση» δεν υπάρχει.

Και βάζουμε τη λέξη σε εισαγωγικά, γιατί πολύ απλά η «γράμμωση» δεν είναι τίποτα περισσότερο από την μείωση του σωματικού λίπους μαζί με την παράλληλη αύξηση της μυϊκής μάζας. Εν ολίγοις, αν δε μειώσετε το σωματικό λίπος μέσα από έναν συνδυασμό διατροφής και άσκησης, μην περιμένετε καμία «γράμμωση».

Στον τομέα της άσκησης τώρα, συγκεντρώσαμε δέκα κορυφαίες κινήσεις/ ασκήσεις οι οποίες περιλαμβάνουν περισσότερες από μία μυϊκές ομάδες και έτσι μεγιστοποιούν τον αριθμό θερμίδων που «καίτε» ενώ τις κάνετε.

Δείτε παρακάτω λοιπόν, δέκα top ασκήσεις για να εντάξετε στην καθημερινή σας άσκηση και οι οποίες σε συνδυασμό με μια προσεκτική διατροφή θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο.

Burpees


Προβολές με άλμα


Ροκανίσματα Jack Knife


Squat με άλμα


Pushups


Προβολές με άρση γονάτου
 
Swing με αλτήρα
 
Κωπηλατική renegade


Jumpin Jacks


Mountain Climbers
 


Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v