Μυστικά μακιγιάζ για κορίτσια που βαριούνται

Δεν έχετε χρόνο ή ενέργεια να αφιερώσετε στο μακιγιάζ σας; Τα κόλπα που ακολουθούν θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε ελάχιστα λεπτά.
Μυστικά μακιγιάζ για κορίτσια που βαριούνται
Υπάρχουν γυναίκες που ξυπνούν δύο ώρες νωρίτερα, γιατί θα προτιμούσαν να ακούν την καινούρια διαφήμιση του Jumbo όλη μέρα, παρά να πάνε στη δουλειά χωρίς άψογο μακιγιάζ. Και μετά, υπάρχουμε κι εμείς, που ναι μεν ξέρουμε πόσα θαύματα μπορεί να κάνει το σωστό μακιγιάζ στην αγουροξυπνημένη φάτσα μας, αλλά θα προτιμούσαμε αυτό το μισάωρο να το αξιοποιήσουμε για να κοιμηθούμε. Ή να φάμε πρωινό. Ή να χαζέψουμε αστεία βίντεο με πιγκουίνους στο YouTube. Ή για οτιδήποτε άλλο, πέραν του να μπλέκουμε με βουρτσάκια και πινέλα.

Αν συμμερίζεστε την άποψή μας, τα κόλπα που ακολουθούν θα σας αλλάξουν τη ζωή –και θα απογειώσουν το μακιγιάζ σας, χωρίς να σας στερήσουν παραπάνω από 5 λεπτά από τον ύπνο/ χρόνο σας.

Κάντε το βλέμμα σας πιο λαμπερό, και τα μάτια σας ελαφρώς μεγαλύτερα, απλά απλώνοντας λίγη λευκή σκιά με τη μύτη του πινέλου, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Ούτε μολύβια, ούτε μάσκαρες, ούτε τίποτα.

Αν επιμένετε για το μολύβι, χρησιμοποιήστε το εργαλείο για τις βλεφαρίδες, για να το κάνετε με μια κίνηση, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.



Το λευκό ή ανοιχτόχρωμο eyeliner στο εσωτερικό κάτω μέρος των ματιών μπορεί να καμουφλάρει και το χειρότερο hangover.

 

Απλώστε λίγη λευκή σκιά (ή μολύβι) στο κέντρο των χειλιών σας, πριν το κραγιόν ή το lip gloss, για να τα κάνετε να δείχνουν πιο «γεμάτα».



Έχετε δυο μήνες να χρησιμοποιήσετε την μάσκαρα, και μόλις ανακαλύψατε ότι ξεράθηκε; Ρίξτε λίγες σταγόνες υγρό φακών στο μπουκαλάκι της, για να την... επαναφέρετε στη ζωή.

Αν ξέρετε ότι θα γυρίσετε ξημέρωμα από το πάρτι, και δεν θα έχετε κουράγιο όχι να φτάσετε μέχρι το μπάνιο, αλλά ούτε να σκεφτείτε να ξεβαφτείτε, αφήστε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι. Μισό ξέβαμμα είναι καλύτερο από καθόλου ξέβαμμα.

Βουτήξτε μια μπατονέτα σε ταλκ, και απλώστε το στις βλεφαρίδες σας ανάμεσα σε δύο στρώσεις μάσκαρα, και μπορείτε να παραλείψετε το μολύβι.

Αφού βάλετε κραγιόν, πιέστε ένα χαρτομάντηλο στα χείλη σας, και περάστε διάφανη πούδρα από πάνω. Θα το κρατήσει σταθερό στη θέση του για περισσότερη ώρα.



Σας έπεσε παραπάνω το ρουζ; Γυαλίζει από τη λιπαρότητα το πρόσωπό σας; Δε στρώνει με τίποτα το make-up; Η πούδρα που εμπιστεύονταν οι μαμάδες μας είναι η λύση για όλα.

Μερικές φορές, το μολύβι φρυδιών μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά του κόσμου –ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου χρόνο για οτιδήποτε άλλο σε μακιγιάζ. Να, όπως σε αυτή τη φωτογραφία:



Κρύψτε μαύρους κύκλους και σημάδια κούρασης, χρησιμοποιώντας το concealer σωστά. Δηλαδή, έτσι:

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v