Πώς θα γίνω πιο όμορφη

Θέλετε να δείχνετε πιο όμορφες εύκολα και γρήγορα; Είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Δείτε μερικές απλές συμβουλές.
Πώς θα γίνω πιο όμορφη

Και ποια δε θα ήθελε να δείχνει όμορφη στην καθημερινότητα; Υπέρογκα ποσά δαπανώνται σε ετήσια βάση για θεραπείες «ανανέωσης», ενώ την ίδια στιγμή κάποιες απλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να… κάνουν τη δουλειά, χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Ποιες είναι αυτές;

Απολέπιση τώρα

Για να εξασφαλίσετε ότι το δέρμα σας θα δείχνει πιο υγιές και λαμπερό από ποτέ, θα πρέπει να αφιερώσετε σε καθημερινή βάση χρόνο για απολέπιση. Το δέρμα φτιάχνει συνεχώς νέα κύτταρα, με αποτέλεσμα τα «νεκρά» να κάθονται στην κορυφή της δερματικής στοιβάδας και να κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται θαμπό. Από τη στιγμή που θα αφαιρέσετε τα «νεκρά» κύτταρα το δέρμα σας θα δείχνει εντελώς ανανεωμένο.

Και γυμναστική

Ή όχι απαραίτητα γυμναστική, αν βαριέστε το γυμναστήριο. Οποιαδήποτε μορφή άσκησης (κολυμβητήριο, περπάτημα, ποδήλατο, αθλήματα) μπορεί να κάνει θαύματα στη σιλουέτα και την αυτοπεποίθησή σας.

Κάντε σεξ

Μόλις 15 λεπτά σεξ την ημέρα, αρκούν για να δείξουν τα μάγουλά σας πιο «τσίτα», να γίνουν τα χείλη σας πιο κόκκινα και ερωτικά και να λάμψει το δέρμα σας σα να βγήκατε μόλις από ινστιτούτο αισθητικής. Το συχνό σεξ, αυξάνει τη ροή του αίματος στο δέρμα και φέρνει θρεπτικά συστατικά που κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται νεότερη.

Αποφύγετε αλκοόλ και τσιγάρα

Και οι δύο παραπάνω «απολαύσεις» προκαλούν βλάβες στο δέρμα. Το κάπνισμα «βάζει» στο σώμα μας περισσότερες από 4000 τοξικές ουσίες, ενώ το πολύ αλκοόλ αφυδατώνει το δέρμα και προκαλεί εμφάνιση μαύρων κύκλων. Κόβοντας το κάπνισμα και πίνοντας αλκοόλ με μέτρο, αυξάνετε την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνετε το πρήξιμο στα μάτια.

Ξεκουραστείτε

Η διάσπαση των κυττάρων του δέρματος καθώς και ο ρυθμός ανανέωσής τους είναι υψηλότερος κατά την διάρκεια του ύπνου, γεγονός που κάνει την επαρκή ξεκούραση απαραίτητη για την ομορφιά.

Δυναμώστε τα μαλλιά σας με πρωτεΐνη

Η κερατίνη- ένα είδος πρωτεΐνης- είναι απαραίτητο δομικό συστατικό για τα μαλλιά και τα νύχια. Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνη ενισχύει την παραγωγή της και κάνει τα μαλλιά μας να φαίνονται πιο υγιή και πιο δυνατά. Προτιμήστε τροφές όπως αυγά, ξηρούς καρπούς, ψάρια και άπαχο κρέας.

Χαμογελάστε

Εκτός από μεταδοτικό, το χαμόγελο προσθέτει έξτρα πόντους στην εμφάνισή σας. Είστε χαρούμενη; Δείξτε το με ένα πλατύ χαμόγελο και είναι θέμα χρόνου το πρόσωπό σας να αποκτήσει έξτρα ομορφιά.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v