Beatific: Η ιατρική συναντά την περιποίηση

Γνωρίστε τη νέα καλλυντική σειρά Beatific, από την επιστημονική ομάδα του Ομίλου Υγεία, η οποία όχι μόνο καταστέλλει αλλά και αντιστρέφει την διαδικασία της γήρανσης.
Beatific: Η ιατρική συναντά την περιποίηση
Η ομορφιά καλωσορίζει τη νέα, εξειδικευμένη καλλυντική σειρά Beatific που υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στον χώρο της κοσμετολογίας. Για πρώτη φορά στην ιστορία, χημικοί κοσμετολόγοι, μοριακοί βιολόγοι και δερματολόγοι των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία, υιοθετώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας, συνεργάζονται για τα πλέον καινοτόμα ιατρικά καλλυντικά που δημιουργήθηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Γνωρίστε τα, δοκιμάστε τα και καταπολεμήστε τον χρόνο σε βάθος, αποκτώντας νεανική όψη, σα να κάνατε μόλις lifting.

Η μυστική «συνταγή» των Beatific

Το «μυστικό» των Beatific κρύβεται στους εξαιρετικούς αντιγηραντικούς παράγοντες και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που αναμείχθηκαν με καινοτόμες συνθέσεις για να προκύψει το σύμπλεγμα Youthgene Pro C. Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτοποριακών συστατικών (Alaria SP, Υαλουρονικό οξύ & Κεραμίδια, Βιταμίνη C, Νιασίνη), ο οποίος βασίζεται στην τελευταία επιστημονική ανακάλυψη γύρω από την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Η σημαντική αυτή ανακάλυψη συνδέεται με τον ενεργό ρόλο της πρωτεΐνης «Προγερίνη», η οποία βρίσκεται στα κύτταρα και παρεμποδίζει τη φυσική αντιγηραντική διαδικασία της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα Youthgene Pro C, λοιπόν, λειτουργεί ως ασπίδα ενάντια στη γήρανση, καταστέλλοντας την δράση της Προγερίνης και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Παράλληλα, η τεχνολογία Light Reflecting, που έχει χρησιμοποιηθεί περιέχει μικροσφαιρίδα που αντανακλούν στο φως, χαρίζοντας φωτεινότητα, νεανικότητα και ενισχυμένη λάμψη στην επιδερμίδα.

Έτσι, με μη επεμβατική μέθοδο, όπως θα ήταν ένα lifting ή ένα botox, αλλά με την απλή εφαρμογή καλλυντικών κορυφαίας σύνθεσης και ποιότητας, επανέρχεται στην επιδερμίδα ή χαμένη λάμψη και νεανικότητα.

Τα προϊόντα
Η σειρά Beatific περιλαμβάνει 4 σειρές προϊόντων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους, για το πρόσωπο και το σώμα:

Η σειρά Age Defying έχει δημιουργηθεί με έναν βασικό στόχο: Να γυρίσει πίσω τον χρόνο. Τα προϊόντα προσώπου επαναφέρουν την νεανικότητα και λάμψη της επιδερμίδας, σβήνοντας άμεσα κάθε σημάδι γήρανσης. Αντίστοιχα, τα εξειδικευμένα προϊόντα σώματος επιδρούν σε συγκεκριμένα σημεία επαναφέροντας την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Αναφορικά με τα προϊόντα σώματος, ξεχωρίζει αναμφίβολα η κρέμα σύσφιξης και ανόρθωσης γλουτών Buttock Uplift, η οποία υπόσχεται πιο γεμάτους και ανορθωμένους γλουτούς, σα να είχατε κάνει πλαστική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών.

Η σειρά Beauty Activators παρέχει την απόλυτη αντιγηραντική δράση στο πρόσωπο και τα μάτια ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν ισχυρή ασπίδα προστασίας ενάντια στον χρόνο.


Τα προϊόντα της σειράς Supreme Care έχουν σχεδιαστεί με στόχο να αντιμετωπίσουν σε βάθος πολύ συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα όπως οι ραγάδες, οι κηλίδες, οι βαθιές ρυτίδες έκφρασης και η επιδερμική ενόχληση από εξωτερικές επεμβάσεις. Στη σειρά αυτήν διακρίνεται, αναμφίβολα, ο ορός λείανσης και γεμίσματος ρυτίδων Miracle Wrinkle Corrector, ο οποίος προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόλις ημέρες.

Η σειρά Beauty Principles αποτελεί την βασική φροντίδα ομορφιάς με μάσκες και γαλάκτωμα που προσφέρουν αναζωογόνηση, φρεσκάδα και εντυπωσιακή λάμψη.

Πού θα τα βρείτε
Η σειρά Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr, ενώ το σημαντικότερο τμήμα της προβλεπόμενης παραγωγής σχεδιάζεται να πουληθεί σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v