Πού θα κάνω φτηνό μασάζ;

Θες να ανακουφιστείς από ενοχλήσεις χωρίς να ενοχληθεί ιδιαίτερα το πορτοφόλι σου; Δες που θα κάνεις φτηνό μασάζ στην Αθήνα.

Πού θα κάνω φτηνό μασάζ;

Η σπονδυλική σου στήλη κάνει «κρακ» σε κάθε σου κίνηση, ο αυχένας σου μεταμορφώνεται σε μπετόν και γενικά το κορμί σου δεν είναι και στα καλύτερά του.

Χρειάζεσαι επειγόντως ένα μασάζ, μαλάξεις που θα σε χαλαρώσουν και θα σε ανακουφίσουν, όμως δεν θες να δώσεις και πολλά.

Τι κάνεις; Μη μασάζ. 

Εμείς είμαστε εδώ και σου βρήκαμε τα πιο οικονομικά κέντρα περιποίησης στην Αθήνα, με θεραπείες που ξεκινούν από 10€.

King Massage

Δες τα κέντρα εδώ 

Με κέντρα ευεξίας σε Γλυφάδα, Περιστέρι, Ελληνικό και Ηλιούπολη, το King Massage προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα χαλάρωσης για το κορμάκι σου. Από τα πιο δημοφιλή είναι το Relax Full Body (15€ τα 45’), το Relax Full Back για την πονεμένη σου πλάτη (15€ τα 45’) και το Spartan King, ένα δυνατό μασάζ σε όλο το σώμα, που απευθύνεται σε αθλητές (20€ τα 45’). «Δυνατό» και το King Massage με χαλαρωτική μάλαξη σε όλο το σώμα, η οποία συνδυάζεται με ρεφλεξολογία (20€ τα 45’), ενώ ακόμα πιο οικονομικά είναι τα πακέτα για πλάτη και αυχένα (10€ τα 30’) και κεφαλιού (10€ τα 30’). Δες όλα τα πακέτα τους εδώ.  

City Massage

Δες τα κέντρα εδώ

Η ομάδα του έχει δημιουργήσει φιλικούς και φιλόξενους χώρους που εναρμονίζονται με την αισθητική για ευεξία, χαλάρωση και ηρεμία σε Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι και Περιστέρι. Εκεί, προσφέρεται μια ευρεία γκάμα θεραπειών για κάθε γούστο. Ενδεικτικά αναφέρουμε, το κλασικό, χαλαρωτικό μασάζ (από 10€ τα 20’ και 20€ τα 60’), το Deep Tissue (22€ τα 45’), το μασάζ για πιασμένη πλάτη και αυχένα (17€ τα 45’), το μασάζ με τέσσερα χέρια (25€ τα 30’) και το λεμφικό μασάζ (16€ τα 30’). Διαθέτουν και πακέτα ειδικών θεραπειών, σε εξίσου καλές τιμές, όπως η αρωματοθεραπεία (26€ τα 60’), το μασάζ με καυτές πέτρες (32€ τα 60’) κ.α. Δες αναλυτικά τα πακέτα τους εδώ

Massage Ritual

Δες τα κέντρα εδώ

Σε οκτώ σημεία στην Αττική, σε Βόρεια και Νότια Προάστια, η ιεροτελεστία του οικονομικού μασάζ βρίσκει εφαρμογή μέσα από χαλαρωτικές θεραπείες για κάθε γούστο και σημείο του σώματος. ενδεικτικά, στα κέντρα του Massage Ritual θα κάνεις ωραιότατο χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα (22€ τα 45’), μασάζ πλάτης και αυχένα (18€ τα 30’), μασάζ κεφαλής (15€ τα 30’), προσώπου (10€ τα 15’), αλλά και ρεφλεξολογία (18€ τα 30’), μασάζ στους γλουτούς αν κάθεσαι όλη μέρα (20€ τα 30’) και anti stress (26€ τα 60’). Δες περισσότερα πακέτα αναλυτικά εδώ

My Massage

Δες τα κέντρα εδώ  

Με περισσότερες από 40 υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ διαθέσιμες και τη χρήση εξειδικευμένων φυτικών προϊόντων, τα κέντρα της αλυσίδας σε 21 σημεία στην Αττική δε θα σε αφήσουν παραπονεμένο, ούτε πονεμένο. Εδώ θα κάνεις χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα (18€ τα 30’), deep tissue (19€ τα 30’), λεμφικό με έμφαση στα λεμφικά αγγεία (23€ τα 45’), μασάζ σε πλάτη – αυχένα (19€ τα 30’), μασάς εγκυμοσύνης με ειδικές ήπιες τεχνικές (26€ τα 45’), μασάζ ποδιών (19€ τα 30’), αλλά και μασάς με ειδική κρυόσφαιρα για αποσυμφόρηση στα πόδια (23€ τα 30’). Δες αναλυτικά εδώ

Le Massage

Δες τα κέντρα εδώ  

Στην αλυσίδα Le Massage με καταστήματα σε Γλυφάδα, Μαρούσι, Ηλιούπολη, Περιστέρι, Αιγάλεω και αλλού οι θεραπείες ποικίλουν και απευθύνονται ξεχωριστά σε κάθε σημείο του σώματος μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης. Ενδεικτικά, εδώ θα κάνεις ολόσωμο μασάζ (22€ τα 45’), μασάς χεριών (10€ τα 15΄), μασάζ εστιασμένο στην πλάτη για αποβολή του στρες (17€ τα 30’), μασάς προσώπου (15€ τα 30’), μασάζ εγκυμοσύνης (22€ τα 45’), παραδοσιακό Thai μασάζ για «ξεκλείδωμα» σημείων πίεσης (35€ τα 60’) και πολλά ακόμα – δες αναλυτικά εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v