Burberry Beauty: Νέα αρχή για τον βρετανικό οίκο

Εμπνευσμένη από τα διαχρονικά στοιχεία της κλασικής καπαρντίνας Burberry, η πρώτη σειρά μακιγιάζ του βρετανικού οίκου «Burberry Beauty» χαρακτηρίζεται από ανάλαφρες, δροσερές υφές και φυσικές αποχρώσεις που δίνουν λάμψη στο δέρμα.
Burberry Beauty: Νέα αρχή για τον βρετανικό οίκο
Τα αρώματα του βρετανικού οίκου έκαναν θραύση από την πρώτη κι όλας στιγμή της εμφάνισής τους. Το μακιγιάζ ήταν ένα βήμα, όμως, που ο βρετανικός οίκος άργησε να κάνει –μέχρι πρόσφατα. Έμπνευση του καλλιτεχνικού διευθυντή Christopher Bailey για την πρώτη σειρά μακιγιάζ Burberry ήταν μία επίδειξη μόδας του οίκου, πριν από μερικά χρόνια. Όπως λέει ο ίδιος, «παρατηρούσα όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους η κοπέλα μέσα από τα μάτια του οίκου Burberry εκφραζόταν και ήταν το μόνο στοιχείο που έλειπε όταν κοιτούσες σφαιρικά τον κόσμο και τη συμπεριφορά της. Η σειρά Burberry Βeauty αντικατοπτρίζει το φυσικό στυλ και τη χαλαρή διάθεση της χαρακτηριστικής καμπαρντίνας φυλακίζοντας την αβίαστη κομψότητα και μοναδικότητα της κοπέλας Burberry».

Τα χρώματα της πρώτης σειράς μαγικιάζ έχουν επιλεχθεί από τη χαρακτηριστική παλέτα χρωμάτων Burberry. Είναι φυσικά, φωτεινά, χαρακτηριστικά και διαχρονικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Bailey, «εμπνευστήκαμε από τον όμορφο, θυελλώδη, συννεφιασμένο, ομιχλώδη, θολό ουρανό που τον ακολουθεί η απαλή λάμψη του βρετανικού ήλιου». Έτσι, ταιριάζουν ιδανικά με τα ανάλαφρα υφάσματα εξωτερικής ένδυσης Burberry, προσθέτοντας την τελευταία πινελιά στην προετοιμασία.

Η υφή είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό κομμάτι της διάθεσης και του χαρακτήρα της σειράς Burberry Beauty. Η ποιότητα της αφής εκφράζεται μέσα από τις παραστατικές γραμμές του χαρακτηριστικού καρό και από το άγγιγμα και την αίσθηση που προσφέρει το συγκεκριμένο βρετανικό πανί, όπως αντικατοπτρίζονται στις απαλές, ντελικάτες, και φυσικές αποχρώσεις του μακιγιάζ. Το τελικό αποτέλεσμα ενισχύει τον φυσικό τόνο του δέρματος.

Η δε συσκευασία των προϊόντων της σειράς είναι εξαιρετικά πολυτελής και κομψή. Είναι ένα πανέμορφο αντικείμενο, κάτι που θέλει κανείς να κρατήσει για καιρό αφότου τελειώσει. Είναι, άλλωστε, εμπνευσμένη από τις χαρακτηριστικές γραμμές του καρό Burberry και των αρχιτεκτονικών στηλών χαραγμένων με μεγάλη μεταλλική λεπτομέρεια. Κάθε προϊόν, άλλωστε, είναι ειδικά σχεδιασμένο με ένα καινοτόμο, απαλό μαγνητικό κλείσιμο.

Τα προϊόντα

Burberry Skin
Το προϊόντα Burberry Skin περιλαμβάνουν το «sheer foundation - Luminous fluid foundation» σε υγρή μορφή, το «sheer foundation - Luminous compact foundation» σε κόμπακτ μορφή και την «sheer powder - Luminous pressed powder» σε μορφή πούδρας.

Πιο συγκεκριμένα, το «Sheer Foundation - Luminous fluid foundation» είναι ανάλαφρο, κρεμώδες υγρό για ένα διακριτικό τελείωμα που δίνει στο δέρμα απαλή, φυσική λάμψη. Έχει δομή τζελ, με υψηλή συγκέντρωση σιλικόνης για βέλτιστη διάχυση φωτός και μικροστοιχεία χρωστικών ουσιών επεξεργασμένα με κρυσταλλική σκόνη για ομοιόμορφη επιδερμίδα. Περιέχει βιταμίνη Ε κατά της πρόωρης γήρανσης, ενυδατική σύνθεση για απαλό δέρμα και υπεριώδη φίλτρα για να προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 41 ευρώ.


Το «Sheer Foundation - Luminous compact foundation» φοριέται άνετα όλη την ημέρα. Έχει εκπληκτική υφή που χρησιμοποιείται στεγνή για διάφανο τελείωμα ή υγρή για μεγαλύτερη κάλυψη. Με την καινοτόμα σύνθεσή του προστατεύει και βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Περιέχει εκχύλισμα πορτοκαλιού και φυσικά αμινοξέα που διατηρούν την επιδερμίδα απαλή και λεία, καθώς και υπεριώδη φίλτρα για να προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 45 ευρώ.

Τέλος, η «Sheer powder - Luminous pressed powder» είναι διαφανής πούδρα για τέλειο αποτέλεσμα. Με την χρήση αυτής η επιδερμίδα είναι ισορροπημένη, χωρίς γυαλάδα και με ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Χάρη στα σφαιρικά πολυμερή με τις απορροφητικές ιδιότητες, η πούδρα εγγυάται αναλλοίωτο ματ αποτέλεσμα, ενώ χάρη στα μικροστοιχεία πούδρας και μία νέα γενιά σιλικόνης προσφέρει ανάλαφρη άνεση. Περιέχει και αυτή βιταμίνη Ε κατά της πρόωρης γήρανσης και υπεριώδη φίλτρα για να προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ενδεικτική λιανική τιμή της είναι 37 ευρώ.

Βurberry Glow
Για ένα ζεστό, λαμπερό δέρμα, που παραπέμπει στη φρεσκάδα του ανοιξιάτικου πρωινού, η σειρά Burberry Glow περιλαμβάνει τα ρουζ «light glow - Natural blush», «warm glow - Natural bronzer» και το πινέλο «beauty brush - Face brush».

Πιο συγκεκριμένα, το «Light Glow - Natural blush» (φωτο) πρσφέρει αβίαστα φυσική και φρέσκια επιδερμίδα χάρη στα μικροστοιχεία χρωστικών ουσιών που διασφαλίζουν πλούσιες αποχρώσεις για ανεπιτήδευτη ομορφιά. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 37 ευρώ.

Το «Warm glow - Natural bronzer» προσφέρει διαφανή, υγιή λάμψη. Ζεσταίνει την επιδερμίδα χαρίζοντας ηλιοκαμένη εμφάνιση, χάρη στα μικροστοιχεία πούδρας και τις χρωστικές ουσίες που αποτυπώνουν το φυσικό χρώμα του δέρματος. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 39 ευρώ.

Το Beauty Brush είναι ένα φυσικό πινέλο προσώπου, φτιαγμένο από τρίχα πόνι και κατσίκας για εξαιρετική απαλότητα και ακριβή εφαρμογή.

Burberry Eyes
Σε φυσικούς γήινους τόνους που θυμίζουν την αγγλική εξοχή, η σειρά προϊόντων για τα μάτια Burberry Eyes περιέχει ευέλικτα, εύκολα χρώματα, που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος. Η σειρά περιλαμβάνει μάσκαρα, σκιές και μολύβια.

Πιο συγκεκριμένα, οι σκιές «Sheer Eye Shadow - Eye enhancer» οδηγούν την γυναίκα από την πιο φυσική εμφάνιση στο πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η επιλογή των χρωμάτων φυλακίζει την ευκολία και την ευελιξία της συλλογής και εκτείνεται από τις σκιές που είναι εμπνευσμένες από την κλασσική καμπαρντίνα μέχρι τα μεταλλικά smoky. Χάρη στην καινοτόμα τους σύνθεση, οι σκιές χαρίζουν άνεση και διάρκεια χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό λιπιδίων και σιλικόνων. Η ενδεικτική λιανική τιμή τους είναι 25 ευρώ.


Η «Effortless Mascara - Volumising lash enhancer» είναι μία εύχρηστη μάσκαρα για πλούσιο όγκο στις βλεφαρίδες, από την πιο φυσική στην πιο εξειδικευμένη εμφάνιση. Είναι εύκολη στην εφαρμογή, επικαλύπτοντας κάθε βλεφαρίδα από την ρίζα έως την άκρη. Κάθε πινελιά από το βουρτσάκι δημιουργεί αβίαστο όγκο. Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα. Η ενδεικτική λιανική τιμή της είναι 27 ευρώ.

Το «Eye Definer – Εye shaping pencil» χρησιμοποιείται για το περίγραμμα των ματιών και έχει μεγάλη διάρκεια και αδιάβροχο αποτέλεσμα. Συνδυάζει ενυδατικά φυτικά έλαια, φυσικά κεριά και υψηλή συγκέντρωση μεταλλικών χρωστικών ουσιών που προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή του ματιού. Είναι εύκολο στην εφαρμογή στο πάνω βλέφαρο και στο εσωτερικό του ματιού. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 18 ευρώ.

Burberry Lips
Η σειρά Burberry Lips περιλαμβάνει ελαστικά και απαλά χρώματα που τονίζουν τους φυσικούς τόνους των χειλιών. Όλα τα προϊόντα περιέχουν ενυδατική σύνθεση. Στην σειρά συναντάμε κραγιόν, lip gloss και μολύβι χειλιών.

Συγκεκριμένα, το «Lip Cover - Soft satin lipstick» με την πολύ ελαφριά υφή προσφέρει εντατική ενυδάτωση αμέσως μετά την εφαρμογή. Το βρίσκουμε σε μία ισορροπημένη παλέτα χρωμάτων από φυσικές μπεζ αποχρώσεις μέχρι Burberry κόκκινα. Χάρη στον συνδυασμό ελαίων και μαλακών κεριών, το κραγιόν βοηθάει στην εύκολη εφαρμογή και τη μεγάλη άνεση. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 27 ευρώ.

Το «Lip glow - Natural lip gloss» αντανακλά το φως για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων, γεμάτων χειλιών. Έτσι , αφήνει τα χείλη λεία να λάμπουν με φυσικές ανταύγειες. Τα ελαφριά έλαια και σφαιρίδια σκόνης που περιέχει χαρίζουν ρευστότητα και άνεση, ενώ οι απαλοί χαρακτηριστικοί του τόνοι προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 24 ευρώ.

Το «Lip Definer - Lip shaping pencil» είναι ένα απαλό περίγραμμα χειλιών που προσδιορίζει αβίαστα τη γραμμή τους. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση φυσικών κεριών και φυτικών ελαίων το μολύβι διογκώνει τα χείλη, ενώ με παράγωγα αμινοξέων με ενυδατικές ιδιότητες βελτιώνει την σταθερότητα γύρω από το περίγραμμα των χειλιών. Η ενδεικτική λιανική τιμή του είναι 18 ευρώ.

Η σειρά θα λανσαριστεί τέλος Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στα Ηondos Center Γλυφάδα και Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία, Θεσσαλονίκη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v