Η επίσκεψη στο οινοποιείο Torres είναι εμπειρία!...

Το οινοποιείο Torres (για να ακριβολογούμε, ένα από τα οινοποιεία της οικογένειας) στο Penedès είναι εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα στον κόσμο. Η εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης είναι πραγματικά μοναδική. Βασίζεται στην μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην τεράστια κλίμακα της παραγωγής της εταιρείας από τη μία, και την οικογενειακή προσέγγιση και την εμμονή στην ποιότητα από την άλλη. Και όλα αυτά, με φόντο την εξαιρετική ποιότητα των κρασιών, καθώς και τις φοβερά λογικές τιμές τους.

Σας προσκαλώ να μοιραστείτε την εμπειρία Torres όπως τη ζήσαμε εμείς, μέσα από μία μικρή επιλογή από τις πολλές φωτογραφίες που τράβηξα, και οι οποίες καλύπτουν όλη την επίσκεψη, από την άφιξη και την προβολή του βίντεο, μέχρι τη διαδρομή με το ειδικό τραινάκι και τον επίλογο με τη δοκιμή των κρασιών.

|ig:all|

Για μια πιο λεπτομερή περιγραφή της επίσκεψης, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στη στήλη μου με τίτλο "Οινολόγιο", στην ιστοσελίδα του House of Wine Club. Θα το βρείτε κάνοντας κλικ σε αυτό εδώ το link.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v