Σεμινάριο για #winelovers - ξεκινάει καινούριος κύκλος!

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σεμιναρίου για #winelovers, άλλος ένας κύκλος ξεκινάει σύντομα. Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Σεμινάριο για #winelovers - ξεκινάει καινούριος κύκλος!
Όποιοι με παρακολουθείτε στα social media ίσως πήρατε, όλο αυτό τον καιρό, μια γεύση του πόσο ωραία περάσαμε στο σεμινάριο των #winelovers που τελείωσε πριν λίγες μέρες. Γνωριστήκαμε, γίναμε μια όμορφη παρέα, συζητήσαμε και μάθαμε καινούρια πράγματα, δοκιμάσαμε πολύ ενδιαφέροντα κρασιά και συνεχίζουμε. Ήδη προγραμματίζουμε μια πρωτότυπη εκδρομή, και έπονται κι άλλα ωραία...
 
Μια λοιπόν και πήγαν όλα τόσο καλά, αλλά ειδικά επειδή υπήρχε λίστα αναμονής από την προηγούμενη φορά και κάμποσοι φίλοι έμειναν απέξω, ο επόμενος κύκλος ξεκινάει πολύ σύντομα. Και, καθώς αρκετές θέσεις είναι ήδη κλεισμένες, παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται να με ενημερώσει το συντομότερο.
 
Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 2 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό (γευσιγνωσία κρασιών) μέρος, πάντα με γνώμονα την γνωριμία με τα αντιπροσωπευτικότερα κρασιά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεται ένας ερασιτέχνης οινόφιλος για να απολαμβάνει πραγματικά το καλό κρασί με κάθε ευκαιρία, αλλά και για να είναι συνειδητοποιημένος αγοραστής και καταναλωτής κρασιού στο σπίτι, στο εστιατόριο, στην κάβα ή το σούπερ μάρκετ.
 
Το Σεμινάριο θα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στον όμορφο και ζεστό χώρο της εταιρείας Foodstandard στα Σίδερα Χαλανδρίου (Ύδρας 5). Το κόστος είναι €250.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Σας περιμένω!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v