Dine Athens: Ελάτε να φάμε έξω!

Σπέσιαλ μενού σε σπέσιαλ τιμές από 120 εστιατόρια για 12 μέρες. Μια γιορτή της γαστρονομίας με hashtag #DineAthens
Dine Athens: Ελάτε να φάμε έξω!
Όταν τα πράγματα γύρω μας δεν πάνε καλά - σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο κυρίως - η ψυχολογία μας πέφτει, η αβεβαιότητά μας αυξάνεται και, τις περισσότερες φορές, κλεινόμαστε στον εαυτό μας και στη σιγουριά του σπιτιού μας. Η εσωστρέφεια όμως ποτέ δεν κάνει καλό. Δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο και μάλλον δυσχεραίνει, παρά βοηθάει στη βελτίωση της κατάστασης. Τις περισσότερες φορές αυτό που λείπει - ή τελοσπάντων βρίσκεται πολύ δύσκολα - είναι το κίνητρο που θα μας βγάλει από το "καβούκι" μας.
 
Γι αυτό στηρίζω το Dine Athens, την πρωτοβουλία για την τόνωση της Αθηναϊκής εστίασης. Γιατί μας δίνει το - οικονομικό και γαστρονομικό - κίνητρο να βγούμε, να γνωρίσουμε καινούρια ή να επισκεφτούμε γνωστά μας εστιατόρια και να περάσουμε όμορφα - με συγκεκριμένο και ελεγχόμενο budget.
 
Τι εστί Dine Athens; Είναι μια πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχουν 120 εστιατόρια (και ταβέρνες και μεζεδοπωλεία) από όλη την Αθήνα, στην οποία, για 12 μέρες και συγκεκριμένα για την περίοδο 1-12 Φεβρουαρίου, προσφέρουν ειδικά μενού σε ειδικές τιμές (€15, €30 και €60). Το Dine Athens διοργανώνεται φέτος για 2η συνεχή χρονιά. Μάλιστα, χάρη στην μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι, όταν ξεκίνησε ως εβδομάδα γαστρονομίας, φέτος έχει και μεγαλύτερη διάρκεια.
 
Και κάτι σημαντικό για το Dine Athens: δεν στηρίζει απλά τον κλάδο της εστίασης στην περίοδο μετά τις Γιορτές που είναι πάντα πεσμένη.(Υπο)στηρίζει και έναν μεγάλο αριθμό από ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”.
 
Εγώ έχω ήδη αξιοποιήσει το Dine Athens δύο φορές. Την πρώτη (ξανα)πήγα στην αγαπημένη Cookoovaya, όπου το μενού ήταν - αναμενόμενα - άπαιχτο! Τη δεύτερη, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ επιτέλους - για πρώτη φορά - το rooftop restaurant του ξενοδοχείου AthensWas στην Διονυσίου Αεροπαγίτου, όπου απολαύσαμε ένα τέλειο μενού με θέα-πιάτο την Ακρόπολη!
 
Τι πρέπει να κάνετε εσείς για να συμμετάσχετε στο Dine Athens; Πρωτίστως να το δείτε σαν (χρυσή) ευκαιρία να βγείτε και να περάσετε όμορφα, με τον προϋπολογισμό στα μέτρα σας. Από εκεί και μετά, να μπείτε στην ιστοσελίδα του Dine Athens, να επιλέξετε εστιατόριο και μενού και να κάνετε την απαραίτητη κράτηση. Καλή διασκέδαση!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v