Διαγωνισμός eFrontRow - Milionib. & 210KD

Μία νέα συνεργασία με αμιγώς καλοκαιρινό χαρακτήρα, έθνικ στοιχεία και ελληνικό “touch”, εγκαινιάστηκε από αυτή τη σεζόν.


Ο λόγος για τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Βίλλυ Μηλιώνη και τη σχεδιάστρια υποδημάτων και κοσμημάτων, Κατερίνα Δημητριάδου, οι οποίες ενώνουν την αγάπη τους για τη μόδα και το αξεσουάρ, παρουσιάζοντας μαζί τις νέες συλλογές τους, για το φετινό καλοκαίρι.

Το brand Μilionib. προτείνει για τη s/s σεζόν, Talisman φυλαχτά και βραχιόλια, φτιαγμένα με μοναδικά υλικά, jade μενταγιόν, vintage coin earrings και fresh water pearl σκουλαρίκια με περίτεχνες πινελιές!



Η καλοκαιρινή συλλογή έχει πολύ χρώμα, με έμφαση στην ελληνικότητα και στηρίζεται στην τεχνική του ροζάριο μπερδεμένα με φυλαχτά, ημιπολύτιμες πέτρες.





Το brand 210KD παίζει, με σύμμαχο τις χρωματιστές Swarovski πέτρες, σχεδιάζοντας evil eye κολιέ, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και βραχιόλια, αλλά και δερμάτινα σανδάλια, με αρχαιοελληνικό gladiator ύφος και όχι μόνο.








Διαγωνισμός eFrontRow - milionib.+210KD

Εμείς αυτή τη εβδομάδα σας έχουμε δύο τέλεια και stylish δώρα από τα brand Μilionib.+ 210KD. Δύο τυχερές θα κερδίσουν τα evil eye earrings από το 210kd και τα vintage coin earrings της milionib. 


Κάνε like στη σελίδα του eFrontRow στο facebook  εδώ: 

https://www.facebook.com/pages/eFrontRow/280407922021127

στις σελίδες https://www.facebook.com/milionib και https://www.facebook.com/210KD        

και κοινοποίηση του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση, για να κερδίσεις τα evil eye earrings από το 210kd και τα vintage coin earrings της milionib. 

Ο διαγωνισμός ξεκινά από τώρα και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 23/3 τα μεσάνυχτα. Μην χάνεις χρόνο, κάνε like και κοινοποίηση του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση!!! Μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v