Λαμπερό, εορταστικό μακιγιάζ από τον YSL

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώσει ξεχωριστή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Σε αυτό συμβάλει σίγουρα και το εντυπωσιακό μακιγιάζ.



Με τη βοήθεια της Θεοδώρας Χαρχαντή, make up artist του YSL, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ένα μακιγιάζ με προϊόντα του οίκου, ιδανικό για κάθε εορταστική εμφάνιση, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.


Η σωστή προετοιμασία με προϊόντα περιποίησης προσώπου, είναι απαραίτητη για «αψεγάδιαστη επιδερμίδα». Χρησιμοποιήσαμε το forever youth liberator serum, ένα επαναστατικό αντιγηραντικό προϊόν περιποίησης με εξαιρετικά αποτελέσματα. Υπόσχεται αντιρυτιδική προστασία, ανόρθωση και λάμψη. Ενεργοποιεί τη διαδικασία που ευθύνεται για τη νεότητα και ενδυναμώνει το δέρμα, καθώς και το Serum yeux, τον ορό ματιών που εφαρμόζεται μέχρι τη γραμμή των βλεφαρίδων, ενισχύοντας την ενυδάτωση της περιοχής των ματιών και την ανόρθωση των βλεφάρων.


Για μια πιο λαμπερή και τελειοποιημένη επιδερμίδα χρησιμοποιήσαμε το foundation Le teint touche éclat και στην περιοχή των ματιών το all time classic touche éclat.


Οι σκιές είναι από την Couture Palette Collector Fetiche.



Τελειοποιήσαμε το μακιγιάζ ματιών, με το mascara baby doll N 5 για ακαταμάχητες, πλούσιες και με έντονο μαύρο χρώμα βλεφαρίδες. 


Στα μάγουλα χρησιμοποιήσαμε το Kiss and Blush, μια διασκεδαστική καινοτομία με δύο χρήσεις. Απαλό, ματ και φωτεινό φινίρισμα για τα χείλη και τα μάγουλα. 


Στα χείλη εφαρμόσαμε το Rouge pur couture Ν 64 για έντονο χρώμα, λάμψη με διάρκεια.


Λίγες σταγόνες Black Opium του Yves Saint Laurent. Το κλασικό άρωμα του οίκου αποκτά μια rock και ultra sexy διάθεση!



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v