ΑΠΟΨΕΙΣ

Antifa καρφώματα από τον Giannis

ΙΟΒΟΛΟΣ

Τον Γιάννη Αντετοκούμπο τον χαίρομαι γιατί κάθε φορά που πάει καλά οι μπούφοι της Χρυσής Αυγής καταπίνουν τη γλώσσα τους.

Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων

Ένας πλήρης οδηγός για γονείς με δίδυμα παιδιά που περιέχει πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα από την εγκυμοσύνη μέχρι και τα πρώτα σχολικά χρόνια.

ΑΠΟΨΕΙΣEDITORIAL

Η δημοσιογραφία του like

Η "ενημέρωση" μάζεψε τα εισαγωγικά της και πήγε στο Facebook, και όσοι την ψάχνουν στα δημοσιογραφικά μέσα ματαιοπονούν.

Οι Ειδομένες φτιάχνουν τις Βρυξέλλες

Η Ειδομένη και οι Βρυξέλλες είναι οι διαφορετικοί χώροι όπου παίζεται το ίδιο έργο: Αυτό της αντιπαλότητας και του "οριενταλισμού".

Εξελικτική μπουρδολογία

Σοκ! Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι βρίσκεσαι ακόμα στο 1950!

Αυτές οι μέρες είναι του _____

Οχτώ χρόνια μετά, το φάντασμα του Γρηγορόπουλου εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο.

Ξεκινά ο δεσμός με ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αισθάνομαι αμήχανα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι εμείς ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο και ασχολούμαστε με προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί εδώ και χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες.

Ο παππούς να αφήσει το τιμόνι

Το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που μειώνει σημαντικά τους δείκτες της οδικής ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.

ΑΠΟΨΕΙΣΠΡΕΣΒΥΩΨ

Κάτω τα χέρια από την κ. Βούλτεψη

Μια στιβαρή απάντηση σε όσους δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Κυβερνητική Εκπρόσωπο για έλλειμα ευφυΐας και μέτρου.

Κατσαπλιάδες απορίας άξιοι;

Δώστε αριθμό λογαριασμού για να καταθέτουμε τα χρήματά σας είπε το κράτος στους συνταξιούχους και μετά έβαλε χέρι στις καταθέσεις.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Ψηφαλάκια μου γλυκά

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν να εκπληρωθεί το "Τάμα του Έθνους", ενώ βουλευτές του Σύριζα να ανατραπεί η ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού.

Καλα, βρε άκαρδε, το παιδί δεν το σκέφτεσαι;

Μήπως ως γονείς το παρακάνουμε; Μήπως αυτή η "ενοχή" για το ότι "κάτι κάνουμε διαρκώς λάθος" σε σχέση τα πιτσιρίκια τους/μας κάνει κακό;

Πρώτη μου φορά που τρελαίνομαι και η φιλία των λαών

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ένας έλληνας επέστρεψε απ’ την Τουρκία και είπε: “οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.”

Αι βουλαί Του: όπου κουτσός κι η μοίρα του

Αν ο Κερτ Κομπέιν δεν έπραττε το μοιραίο, θα γινόταν άραγε δάσκαλος φιλοσοφίας σαν το Νίκο Καρβέλα; Κι αν όχι, ο Οιδίποδας που κολλάει;

ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMET

Dine Athens: Ελάτε να φάμε έξω!

Σπέσιαλ μενού σε σπέσιαλ τιμές από 120 εστιατόρια για 12 μέρες. Μια γιορτή της γαστρονομίας με hashtag #DineAthens

Θανάσης Παπαϊωάννου: αυτοβιογραφία

Ένας μεγάλος Έλληνας οινοποιός, ο "Πατριάρχης" της ζώνης της Νεμέας, μας αυτοσυστήνεται. Και το βιογραφικό του είναι ένα μάθημα ιστορίας του Ελληνικού κρασιού που όλοι οφείλουμε να εμπεδώσουμε.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROW

Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων

Ένας πλήρης οδηγός για γονείς με δίδυμα παιδιά που περιέχει πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα από την εγκυμοσύνη μέχρι και τα πρώτα σχολικά χρόνια.

Κυματιστά υγιή μαλλιά με τη νέα σειρά Curl Control 

Το “θαυματουργό βούτυρο” shea butter που θεραπεύει τα μαλλιά και τους αλλάζει όψη σε λίγες μόνο μέρες έρχεται τώρα για να αναδείξει τη μπούκλα των σγουρών κυματιστών μαλλιών.

SPONSORED LINKS

"Πολλές δυστυχίες έχουν έρθει στον κόσμο από παρεξηγήσεις και από πράγματα που δεν ειπώθηκαν."

Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, 1821-1881, Ρώσος συγγραφέας

  • 1455 - Τυπώνεται το πρώτο βιβλίο, η Βίβλος από τον Γουτεμβέργιο

    1966 - Τηλεοπτικοί δέκτες λαμβάνουν για πρώτη φορά το πρόγραμμα του ΕΙΡ, της σημερινής ΕΡΤ

© 2002-2017 MEDIA2DAY