ΑΠΟΨΕΙΣ

Η MOLTON BROWN παρουσίασε την εορταστική limited edition συλλογή της

EFRONTROW

Η παρουσίαση της εορταστικής limited edition συλλογής Fabled Juniper Berries & Lapp Pine της MOLTON BROWN, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Πετρέζα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο , με τον εντυπωσιακό εορταστικό διάκοσμο να φέρνει τα φετινά Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά.

Ντύλαν- Μην- Πάρεις- Το- Βραβείο!

Αφού ψαγμένος κόσμος είδε στη στάση του Μπομπ Ντύλαν τα ασυμβίβαστα νιάτα του, ο καλλιτέχνης φαίνεται ότι μια χαρά θα το τσιμπήσει το Νομπελάκι του.

ΑΠΟΨΕΙΣEDITORIAL

Η δημοσιογραφία του like

Η "ενημέρωση" μάζεψε τα εισαγωγικά της και πήγε στο Facebook, και όσοι την ψάχνουν στα δημοσιογραφικά μέσα ματαιοπονούν.

Οι Ειδομένες φτιάχνουν τις Βρυξέλλες

Η Ειδομένη και οι Βρυξέλλες είναι οι διαφορετικοί χώροι όπου παίζεται το ίδιο έργο: Αυτό της αντιπαλότητας και του "οριενταλισμού".

Εδώ παπάς, εκεί παπάς

Τι είναι νεκρό και βγαίνει βόλτα στους δρόμους της πόλης σου;

Οι καλύτεροι γονείς του κόσμου

...Είναι στον Σύλλογο Γονέων του Ωραιόκαστρου

Ξεκινά ο δεσμός με ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αισθάνομαι αμήχανα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι εμείς ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο και ασχολούμαστε με προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί εδώ και χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες.

Ο παππούς να αφήσει το τιμόνι

Το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που μειώνει σημαντικά τους δείκτες της οδικής ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.

ΑΠΟΨΕΙΣΠΡΕΣΒΥΩΨ

Κάτω τα χέρια από την κ. Βούλτεψη

Μια στιβαρή απάντηση σε όσους δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Κυβερνητική Εκπρόσωπο για έλλειμα ευφυΐας και μέτρου.

Κατσαπλιάδες απορίας άξιοι;

Δώστε αριθμό λογαριασμού για να καταθέτουμε τα χρήματά σας είπε το κράτος στους συνταξιούχους και μετά έβαλε χέρι στις καταθέσεις.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Όσο μιλάω, εσείς (ξανα)ψηφίζετε

Όσο μιλάω, εσείς (ξανα)ψηφίζετε

Σιίτες στον Πειραιά, όπως... γριά στην Τήνο;

Τι έχουν να πουν τώρα με το αυτομαστίγωμα των Σιιτών στον Πειραιά όσοι κορόιδευαν τις γριες στην Τήνο; Τι να έχουν να πουν; Ακριβώς τα ίδια!

Πρώτη μου φορά που τρελαίνομαι και η φιλία των λαών

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ένας έλληνας επέστρεψε απ’ την Τουρκία και είπε: “οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.”

Αι βουλαί Του: όπου κουτσός κι η μοίρα του

Αν ο Κερτ Κομπέιν δεν έπραττε το μοιραίο, θα γινόταν άραγε δάσκαλος φιλοσοφίας σαν το Νίκο Καρβέλα; Κι αν όχι, ο Οιδίποδας που κολλάει;

ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMET

Εκεί που οι άγγελοι παίρνουν μερτικό και ο διάβολος μίζα...

Η απρόσμενη μελέτη των τελευταίων ημερών μου χάρισε - και μου χαρίζει πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες γνώσεις. Κάποιες από αυτές σκέφτηκα να τις μοιραστώ μαζί σας...

Η ώρα του traveling #winelover!

Φτιάχνω βαλίτσες για ταξίδια ονειρεμένα και... μεθυστικά! Κι εσείς, όπως πάντα, είστε καλεσμένοι μου για να μοιραστείτε μαζί μου τις πιο λαχταριστές οινογαστρονομικές εμπειρίες που με περιμένουν!...

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROW

Η MOLTON BROWN παρουσίασε την εορταστική limited edition συλλογή της

Η παρουσίαση της εορταστικής limited edition συλλογής Fabled Juniper Berries & Lapp Pine της MOLTON BROWN, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Πετρέζα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο , με τον εντυπωσιακό εορταστικό διάκοσμο να φέρνει τα φετινά Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά.

Ο Βλάσης Χολέβας στο in2life.gr

Ο Βλάσης Χολέβας, ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες σχεδιαστές μίλησε στο in2life.gr, λίγο πριν παρουσιάσει τη νέα του συλλογή, στην επετειακή διοργάνωση της εβδομάδας μόδας την Παρασκευή 21/10.

SPONSORED LINKS

"Ποτέ μην αποδίδεις σε έναν αντίπαλο πιο ταπεινά κίνητρα από τα δικά σου."

Τζειμς Μπάρι, συγγραφέας

  • 1914 - Η Μεγάλη Βρετανία προσαρτά την Κύπρο.
    1938- Ο Μπενίτο Μουσολίνι ανακηρύσσει επίσημα τη Λιβύη ιταλικό έδαφος
    1940-Οι ελεύθεροι Γάλλοι καταλαμβάνουν την Γκαμπόν.
    1942- Ο Μοντγκόμερι αντιμετωπίζει τον Ρόμελ στη Μάχη του Ελ Αλαμέιν.
    1959- Στη Φαιστό της Κρήτης, η Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή ανακαλύπτει σπουδαίες παραστάσεις θρησκευτικών μινωικών τελετών.

© 2002-2016 MEDIA2DAY