ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο "αλλήθωρος" Κούλης και ο "αγράμματος" ο Αλέξης

ΙΟΒΟΛΟΣ

Η συζήτηση για το εάν είναι εφικτή η κοινωνική ισότητα ή όχι, είναι απείρως πιο σοβαρή από το πώς κοιτάει ο Κούλης ή πώς προφέρει τα αγλλικά ο Αλέξης.

Η νέα σειρά ρούχων Εsmara by ΗeΙdi Κlum

Από σήμερα στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα η κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της στυλ, με ρούχα υψηλής ποιότητας και προσιτά σε όλες.

ΑΠΟΨΕΙΣEDITORIAL

Η δημοσιογραφία του like

Η "ενημέρωση" μάζεψε τα εισαγωγικά της και πήγε στο Facebook, και όσοι την ψάχνουν στα δημοσιογραφικά μέσα ματαιοπονούν.

Οι Ειδομένες φτιάχνουν τις Βρυξέλλες

Η Ειδομένη και οι Βρυξέλλες είναι οι διαφορετικοί χώροι όπου παίζεται το ίδιο έργο: Αυτό της αντιπαλότητας και του "οριενταλισμού".

Της πατρίδας μου η σημαία (έπεσε σε λάθος χέρια)

Όχι, ναι, είναι πάρα πολύ σημαντικό να διδάσκουμε στα δέκαχρονα ότι αν θέλουν να τα καταφέρουν στη ζωή, πρέπει να πατήσουν επί πτωμάτων.

Παπάς μπαίνει σε λεωφορείο

Επίσης, παπάς παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες και η κοινή γνώμη αισθάνεται μπερδεμένη.

Ξεκινά ο δεσμός με ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αισθάνομαι αμήχανα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι εμείς ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο και ασχολούμαστε με προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί εδώ και χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες.

Ο παππούς να αφήσει το τιμόνι

Το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που μειώνει σημαντικά τους δείκτες της οδικής ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.

ΑΠΟΨΕΙΣΠΡΕΣΒΥΩΨ

Κάτω τα χέρια από την κ. Βούλτεψη

Μια στιβαρή απάντηση σε όσους δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Κυβερνητική Εκπρόσωπο για έλλειμα ευφυΐας και μέτρου.

Κατσαπλιάδες απορίας άξιοι;

Δώστε αριθμό λογαριασμού για να καταθέτουμε τα χρήματά σας είπε το κράτος στους συνταξιούχους και μετά έβαλε χέρι στις καταθέσεις.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Οι παραιτήσεις της οκάς

Σκέφτηκε να παραιτηθεί. Ή μήπως όχι; Σιγά μην (δεν) το σκέφτηκε. Αλλά, πάλι, γιατί κιόλας; Σάμπως θα είχε καμιά διαφορά;

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται 106 φορές...

Η ΔΑΠ έσπευσε να υπερασπιστεί τους "συλληφθέντες" φοιτητές στην Πάτρα και να ζητήσει μείωση της ποινής για την κατάθεση ξένης εργασίας ως δική τους.

Πρώτη μου φορά που τρελαίνομαι και η φιλία των λαών

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ένας έλληνας επέστρεψε απ’ την Τουρκία και είπε: “οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.”

Αι βουλαί Του: όπου κουτσός κι η μοίρα του

Αν ο Κερτ Κομπέιν δεν έπραττε το μοιραίο, θα γινόταν άραγε δάσκαλος φιλοσοφίας σαν το Νίκο Καρβέλα; Κι αν όχι, ο Οιδίποδας που κολλάει;

ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMET

Νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

Ο νέος, επετειακός κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου! Οινόφιλοι όλου του κόσμου ενωθείτε και ελάτε στην παρέα μας!!!

Νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

Ο νέος, επετειακός κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου! Οινόφιλοι όλου του κόσμου ενωθείτε και ελάτε στην παρέα μας!!!

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROW

Η νέα σειρά ρούχων Εsmara by ΗeΙdi Κlum

Από σήμερα στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα η κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της στυλ, με ρούχα υψηλής ποιότητας και προσιτά σε όλες.

To σύγχρονο ελληνικό ντιζάιν με έμπνευση ελληνική πάει Βρυξέλλες

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του σύγχρονου ελληνικού design, η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα διοργανώνει έκθεση, με τίτλο “BEWARE OF GREEKS-Contemporary greek designers”, στο κεντρικό φουαγιέ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, 16-20 Οκτωβρίου 2017.

SPONSORED LINKS

"Για αυτόν που έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι αναγκαία. Για αυτόν που δεν έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι δυνατή."

Θωμάς Ακινάτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

© 2002-2017 MEDIA2DAY