ΑΠΟΨΕΙΣ

Μίας επίθεσης μπούρδες έπονται

ΙΟΒΟΛΟΣ

Με αφορμή την επίθεση κατά Παπαδήμου διάφορες μπούρδες ακούγονται. Και όλες έχουν βάση την πολιτική αντιπαράθεση.

Pareaki beachwear

To Pareaki είναι ένα νέο, καινοτόμο, label μόδας με εξειδίκευση στο beachwear. Η σύλληψη, πίσω από το ίδιο το προϊόν, αφορά στην ίδια την ελληνική κουλτούρα, τον ελληνικό τρόπο ζωής, το καλοκαίρι που «λούζεται» από το φως του ήλιου και το μπλε της Μεσογείου.

ΑΠΟΨΕΙΣEDITORIAL

Η δημοσιογραφία του like

Η "ενημέρωση" μάζεψε τα εισαγωγικά της και πήγε στο Facebook, και όσοι την ψάχνουν στα δημοσιογραφικά μέσα ματαιοπονούν.

Οι Ειδομένες φτιάχνουν τις Βρυξέλλες

Η Ειδομένη και οι Βρυξέλλες είναι οι διαφορετικοί χώροι όπου παίζεται το ίδιο έργο: Αυτό της αντιπαλότητας και του "οριενταλισμού".

Καταδικάζουμε την βία;

Hit me baby one more time.

Εξελικτική μπουρδολογία

Σοκ! Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι βρίσκεσαι ακόμα στο 1950!

Ξεκινά ο δεσμός με ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αισθάνομαι αμήχανα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι εμείς ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο και ασχολούμαστε με προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί εδώ και χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες.

Ο παππούς να αφήσει το τιμόνι

Το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που μειώνει σημαντικά τους δείκτες της οδικής ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.

ΑΠΟΨΕΙΣΠΡΕΣΒΥΩΨ

Κάτω τα χέρια από την κ. Βούλτεψη

Μια στιβαρή απάντηση σε όσους δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Κυβερνητική Εκπρόσωπο για έλλειμα ευφυΐας και μέτρου.

Κατσαπλιάδες απορίας άξιοι;

Δώστε αριθμό λογαριασμού για να καταθέτουμε τα χρήματά σας είπε το κράτος στους συνταξιούχους και μετά έβαλε χέρι στις καταθέσεις.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Το Μάντσεστερ μας λέει ότι κάτι δεν έχουμε ρυθμίσει

Το Μάντσεστερ μας θυμίζει ότι δεν έχουμε απ[αντήσει σε ένα πολύ βασικό ερώτημα: Με ποιους όρους θα συμβιώσουμε ως δύση με τους ισλαμιστές;

Το Survivor και οι πολιτικές δεσμεύσεις

Οι μέρες αυτές της συζήτησης στη Βουλή οπωσδήποτε δεν άλλαξαν το πολιτικό σκηνικό, έδωσαν όμως μια καλή γεύση του.

Πρώτη μου φορά που τρελαίνομαι και η φιλία των λαών

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ένας έλληνας επέστρεψε απ’ την Τουρκία και είπε: “οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.”

Αι βουλαί Του: όπου κουτσός κι η μοίρα του

Αν ο Κερτ Κομπέιν δεν έπραττε το μοιραίο, θα γινόταν άραγε δάσκαλος φιλοσοφίας σαν το Νίκο Καρβέλα; Κι αν όχι, ο Οιδίποδας που κολλάει;

ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMET

Νέος καλοκαιρινός κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

Άλλος ένας κύκλος του αγαπημένου #winelover seminar ξεκινάει! Είστε έτοιμοι να μυηθείτε στη γνώση και στα μυστικά της απόλαυσης του κρασιού;

Dine Athens: Ελάτε να φάμε έξω!

Σπέσιαλ μενού σε σπέσιαλ τιμές από 120 εστιατόρια για 12 μέρες. Μια γιορτή της γαστρονομίας με hashtag #DineAthens

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROW

Pareaki beachwear

To Pareaki είναι ένα νέο, καινοτόμο, label μόδας με εξειδίκευση στο beachwear. Η σύλληψη, πίσω από το ίδιο το προϊόν, αφορά στην ίδια την ελληνική κουλτούρα, τον ελληνικό τρόπο ζωής, το καλοκαίρι που «λούζεται» από το φως του ήλιου και το μπλε της Μεσογείου.

THE POP UP PROJECT “Under The Greek Sun”

Κάτω από τον δυνατό Ελληνικό ήλιο, σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Κηφισιάς, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και στο Αίθριο του εστιατορίου "Museum Restaurant", η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, υποδέχθηκαν τις καλύτερες Editors, bloggers, instagramers & influencers, σε ένα ξεχωριστό Press Event!

SPONSORED LINKS

"Είμαστε μια απιθανότητα σε ένα απίθανο Σύμπαν."

Ρέι Μπράντμπουρι

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2017 MEDIA2DAY