ΑΠΟΨΕΙΣ

Ε, όχι και να μην πάμε καλά στο τεστ του ΟΟΣΑ!

ΙΟΒΟΛΟΣ

Μας κακοφαίνεται που οι έλληνες διαγωνιζόμενοι μαθητές δεν τα πήγαν καλά σε κάτι εξετάσεις του ΟΟΣΑ, αλλά κατά τα άλλα δεν δινουμε πεντάρα για την παιδεία.

Αυτές οι μέρες είναι του _____

Οχτώ χρόνια μετά, το φάντασμα του Γρηγορόπουλου εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο.

ΑΠΟΨΕΙΣEDITORIAL

Η δημοσιογραφία του like

Η "ενημέρωση" μάζεψε τα εισαγωγικά της και πήγε στο Facebook, και όσοι την ψάχνουν στα δημοσιογραφικά μέσα ματαιοπονούν.

Οι Ειδομένες φτιάχνουν τις Βρυξέλλες

Η Ειδομένη και οι Βρυξέλλες είναι οι διαφορετικοί χώροι όπου παίζεται το ίδιο έργο: Αυτό της αντιπαλότητας και του "οριενταλισμού".

Χα χα χαζούλη Αλέξη!

Χα χα έχει πλάκα επειδή μοιάζει ανάπηρος.

Εδώ παπάς, εκεί παπάς

Τι είναι νεκρό και βγαίνει βόλτα στους δρόμους της πόλης σου;

Ξεκινά ο δεσμός με ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αισθάνομαι αμήχανα κάθε φορά που διαπιστώνω ότι εμείς ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο και ασχολούμαστε με προβλήματα τα οποία έχουν λυθεί εδώ και χρόνια στις ανεπτυγμένες χώρες.

Ο παππούς να αφήσει το τιμόνι

Το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που μειώνει σημαντικά τους δείκτες της οδικής ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.

ΑΠΟΨΕΙΣΠΡΕΣΒΥΩΨ

Κάτω τα χέρια από την κ. Βούλτεψη

Μια στιβαρή απάντηση σε όσους δεν χάνουν ευκαιρία να κατηγορήσουν την Κυβερνητική Εκπρόσωπο για έλλειμα ευφυΐας και μέτρου.

Κατσαπλιάδες απορίας άξιοι;

Δώστε αριθμό λογαριασμού για να καταθέτουμε τα χρήματά σας είπε το κράτος στους συνταξιούχους και μετά έβαλε χέρι στις καταθέσεις.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Μια ωραία ατμόσφαιρα στις βραχονησίδες

Μια ωραία ατμόσφαιρα ο Καμμένος, οι χρυσαυγίτες και οι βουλευτές του Σύριζα στα ελληνικά βραχονήσια.

Το ακαταλόγιστο του κ. Ζουράρι

Το "μαλάκες" που απέδωσε ο υφυπουργός Παιδείας σε όσους θεωρούν τον Κάστρο δικτάτορα είναι προβληματικό όχι γιατί "ο υπουργός έβρισε δημόσια".

Πρώτη μου φορά που τρελαίνομαι και η φιλία των λαών

Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ένας έλληνας επέστρεψε απ’ την Τουρκία και είπε: “οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.”

Αι βουλαί Του: όπου κουτσός κι η μοίρα του

Αν ο Κερτ Κομπέιν δεν έπραττε το μοιραίο, θα γινόταν άραγε δάσκαλος φιλοσοφίας σαν το Νίκο Καρβέλα; Κι αν όχι, ο Οιδίποδας που κολλάει;

ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMET

Φινάλε στο 2016 με τουρνέ στη Β. Ελλάδα!

Το τελευταίο ταξίδι της χρονιάς θα είναι χορταστικό, γιατί τα έχει όλα: κρασί, φαγητό, αρχαία, κουλτούρα, φύση, βουνό, πόλη και θάλασσα!

Εκεί που οι άγγελοι παίρνουν μερτικό και ο διάβολος μίζα...

Η απρόσμενη μελέτη των τελευταίων ημερών μου χάρισε - και μου χαρίζει πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες γνώσεις. Κάποιες από αυτές σκέφτηκα να τις μοιραστώ μαζί σας...

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROW

Urban Romance η νέα συλλογή της Swarovski SS17

Η Swarovski Hellas παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017, στο roof του Gazarte, σε μία εκδήλωση που ταξίδεψε όλους τους παρευρισκόμενους από τους ρομαντικούς δρόμους του Παρισιού έως τις φωτεινές λεωφόρους του Λος Άντζελες.

SPONSORED LINKS

"Αν τελειοποιηθείς σε ένα μόνο πράγμα και το καταλάβεις καλά, αποκτάς και την κατανόηση και τη γνώση πολλών άλλων πραγμάτων."

Vincent Van Gogh, 1853-1890, Ολλανδός ζωγράφος

  • 506 - Οι επίσκοποι της Βησιγοτθικής Γαλατίας συνέρχονται στο Συμβούλιο του Αγκντ.
    1898 - Πεθαίνει η Ελισάβετ, γνωστότερη ως Σίσι, αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας, μετά από δολοφονική επίθεση.
    1925 - Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.

© 2002-2016 MEDIA2DAY