ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα πιο παρεξηγημένα ζώδια

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που, ό,τι κι αν κάνουν, ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι έτοιμος να τα κατακρίνει;

Τα πιο παρεξηγημένα ζώδια

Ας είμαστε ειλικρινείς, τα ζώδια λειτουργούν με την βάση ότι όλοι είμαστε εντάξει να πιστεύουμε και να αναπαράγουμε τεράστιες γενικεύσεις. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, επειδή τουλάχιστον είναι διασκεδαστικό, και κανείς δεν πληγώνεται. Εκτός από εκείνες τις μέρες που τα άστρα σου λένε ότι κάτι θα σου πάει πάρα πολύ στραβά, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, και μετά συμβαίνει ακριβώς αυτό που διάβασες.

Ναι, αυτά επιλέγουμε να μην τα σκεφτόμαστε, επειδή η ενασχόληση με τα ζώδια πρέπει να είναι αστεία και ανάλαφρη και διασκεδαστική. Οι γενικεύσεις είναι για να περνάμε καλά. Εκτός κι αν μιλάμε για τις παρακάτω γενικεύσεις, που ειλικρινά θα θέλαμε να σταματήσουν.

Ιχθείς
Όχι, δεν είναι απροστάτευτα, αδύναμα παιδάκια που μαραζώνουν και κλαίνε στην γωνία. Είναι τόσα παραπάνω από αυτό! Οι Ιχθείς είναι από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους, με τεράστιες καρδιές και ανάγκη για επικοινωνία. Ναι, είναι σούπερ ευαίσθητοι και τους είναι πολύ εύκολο να φρικάρουν με όλα τα άσχημα που τους συμβαίνουν, αλλά θα παρακαλούσαμε να σταματήσει η φήμη ότι πρόκειται περί αδύναμων ανθρώπων.

Σκορπιός
Όχι, δεν είναι ένας εκδικητικός ψυχοπαθής. Δηλαδή, ναι, έχει τάσεις, και μερικές φορές ενδίδει, αλλά αυτό θα έπρεπε να χαρακτηρίζει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του; Όχι. Οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι γεμάτοι πάθος και όρεξη για ζωή, και δεν πρόκειται ποτέ να περάσουν αδιάφοροι. Οπότε, ίσως να πρέπει να μάθουμε εμείς να τους διαχειριζόμαστε καλύτερα, και να μην φορτώνουμε όλα τα κακά του κόσμου πάνω τους.

Υδροχόος
Όχι. Όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται να το πιστέψεις, δεν το έκαναν σκόπιμα αυτό. Ό,τι κι αν ήταν αυτό, που μάλλον σε εκνεύρισε. Οι Υδροχόοι δεν το ‘χουν με το να αναγνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πουν κάτι. Δεν έχουν τακτ. Έχουν, όμως, ευφυΐα, την οποία δεν πρέπει να υποτιμάς. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι Υδροχόοι δεν λένε ποτέ ψέματα, κι αυτό είναι επειδή δεν ξέρουν πώς να λένε ψέματα.

Δίδυμοι
Όχι, δεν είναι διπρόσωποι. Δεν είναι συναισθηματικοί εγκληματίες. Είναι απλώς άνθρωποι με πολύπλοκες προσωπικότητες—κάτι που γενικά δεν το λες κακό πράγμα. Για την ακρίβεια, το λες και την βάση για να φτιάξεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Συνεπώς, ας σταματήσουμε να θεωρούμε τους Διδύμους παιδιά του σατανά, και ας δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή στα καλά τους στοιχεία, όπως ότι δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείς μαζί τους, επειδή είναι απ’ τα πιο κουλ άτομα που μπορείς να κάνεις παρέα.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"…και η οικογένεια εκεί που πρέπει: κάπου πέρα, αλλά όχι μακριά."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1834 - Γεννιέται ο Γάλλος ζωγράφος και γλύπτης Εντγκάρ Ντεγκά

    1870 - Γαλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY