Το μεγαλύτερο ελάττωμα κάθε ζωδίου

Όλοι έχουμε ελαττώματα. Αλλά αυτά τα ελαττώματα είναι πιο συγκεκριμένα, και μας καταστρέφουν λιγάκι την ζωή.
Το μεγαλύτερο ελάττωμα κάθε ζωδίου
Όλοι έχουμε ελαττώματα. Άλλοι μικρά, άλλοι μεγάλα—και άλλοι ανυπόφορα. Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο ελάττωμά μας, και τι έχουν να δηλώσουν τα άστρα για αυτό; Ποιος είναι ο πιο εγωιστής, και ποιος είναι εκείνος που δεν μπορεί ποτέ (μα ποτέ) να ξεχάσει όσα άσχημα έχουν συμβεί, και κρατάει τις πιο μακροχρόνιες κακίες;

Κριός
Ο Κριός έχει την τάση να γίνεται λίγο εγωκεντρικός—λογικό, αν σκεφτούμε πως είναι το πρώτο ζώδιο, ο αρχηγός.

Ταύρος
Ο Ταύρος μερικές φορές μπορεί να γίνει λίγο τεμπέλης. Αν το συνδυάσουμε αυτό με την ξεροκεφαλιά του, έχουμε έναν άνθρωπο που θέλει να αποδείξει πως έχει δίκιο, αλλά συνήθως βαριέται να το κάνει.

Δίδυμοι
Αν εκμυστηρεύτηκες κάποιο μυστικό σου σε έναν Δίδυμο, μην περιμένεις να μείνει μυστικό για πολύ ακόμα. Πάντως, για να τους υπερασπιστούμε, δεν το κάνουν επειδή είναι κουτσομπόληδες. Απλώς δεν ξέρουν πότε πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε μερικές φορές…

Καρκίνος
Υπάρχουν άνθρωποι που δένονται εύκολα. Και μετά υπάρχει ο Καρκίνος, που μπορεί δέκα λεπτά πριν το πρώτο ραντεβού, να έχει αποφασίσει τι ονόματα θα δώσετε στα δυο πανέμορφα παιδάκια σας.

Λέων
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Λέοντα είναι ότι πολλές φορές δεν μπορεί να δει πιο πέρα από την σκιά του. Μερικές φορές έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω του…

Παρθένος
Τελειομανής μέχρι αηδίας ο Παρθένος. Που, μάλλον είναι λάθος χρήση της λέξης, επειδή μετά από τόση υπερανάλυση και προγραμματισμό, τίποτα σχετικό με τον Παρθένο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “αηδία”. Μόνο η τελειομανία τους, ίσως.

Ζυγός
Εφτά θανάσιμα αμαρτήματα υπάρχουν, και δίπλα σε ένα από αυτά στέκεται περήφανα και εκπροσωπεί ο Ζυγός: Ματαιοδοξία.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός γίνεται εμμονικός. Θυμάται τα πάντα και δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσει τις κακίες που κρατάει—συνήθως για χαζούς λόγους που έχει μεγιστοποιήσει στο κεφάλι του.

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν θέλει να χαραμίζει χρόνο. Και το να μην χαραμίζεις χρόνο σημαίνει πως τα λες έξω απ’ τα δόντια. Και αυτό, με την σειρά του, σημαίνει πολλές παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως
Το μεγαλύτερο ελάττωμα αυτό του ζωδίου είναι η εμμονή του με την ανέλιξη. Ναι, η δουλειά του και το στάτους του είναι πολύ σημαντικά για εκείνον, αλλά μερικές φορές ξεχνάει ότι η αληθινή ζωή συμβαίνει εκτός του γραφείου…

Υδροχόος
Είναι άνθρωπος; Είναι εξωγήινος; Όχι, μάλλον είναι μηχανή, και συγκεκριμένα καταψύκτης, και μια σύντομη συζήτηση μαζί του για αισθηματικά θέματα θα σου το επιβεβαιώσει αυτό.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι γλυκούληδες. Και δεν περνάνε πολύ καλά, επειδή αυτός ο κόσμος τους φέρεται πολύ άσχημα, έτσι όπως τους βλέπει, τελευταίους τροχούς της αμάξης. Και επίσης είναι εκπληκτικοί στο να παίζουν το θύμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v