Πώς είναι οι άντρες όταν ζηλεύουν, βάσει ζωδίου;

Τα αστέρια επηρεάζουν πολλές φορές τα αισθήματά μας… ακόμα και τα αρνητικά. Κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να τα καταλαβαίνεις καλύτερα.
Πώς είναι οι άντρες όταν ζηλεύουν, βάσει ζωδίου;
Κριός
Όταν ένας Κριός ζηλεύει, αλλάζει εντελώς. Δεν μπορεί να ελέγξει τα αισθήματά του, και μπορεί να καυγαδίσει για το παραμικρό, αλλά και να κολλάει πάνω σου—κι ας είναι από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια.

Ταύρος
Οι Ταύροι γενικά είναι ζηλιάρηδες άντρες. Αλλά το κρατάνε υπό έλεγχο, μιας και η λογική τους λέει πως όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με εσένα, αλλά με τις δικές τους ανασφάλειες. Ένα χρυσό αστεράκι για τους Ταύρους.

Δίδυμοι
Αν δεις ξαφνικά τον Δίδυμο σύντροφό σου να αρχίσει να φέρεται σαν κι εσένα, τότε σε ζηλεύει. Αντιγράφει την συμπεριφορά που θεωρεί καχύποπτη, για να σου δείξει πώς αισθάνεται. Θα ήταν πιο άμεσο αν μιλούσε; Ναι, αλλά δεν θα ήταν Δίδυμος.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι από τα πιο περίεργα ζώδια στο θέμα της ζήλειας, επειδή μεταμορφώνονται σε ένα σκωτσέζικο ντους: την μία κολλάνε πάνω σου, την άλλη είναι απόμακροι. Μπορούν να γίνουν πολύ passive-aggressive, και δεν θα χρειαστείς πολύ καιρό για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Λέων
Ένας ζηλιάρης Λέων προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι υπάρχει λόγος. Συνεπώς, θα αρχίσει να ψάχνει. Και να πετάει σπόντες. Οι ζηλιάρηδες Λέοντες είναι στην πραγματικότητα μεγαλόσωμα εξάχρονα.

Παρθένος
Η ζήλεια είναι πολύ περίεργο συναίσθημα για να την διαχειριστεί ένας Παρθένος, συνεπώς θα προσπαθήσει αμέσως να το κρύψει. Άρα, αν τον δεις να μαζεύεται και να απομακρύνεται σιγά-σιγά, ρώτησέ τον ευθέως τι συμβαίνει.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι συνηθισμένοι στο να χρησιμοποιούν την ζήλεια ως όπλο—κάνοντας άλλους να ζηλεύουν για να τους κατακτήσουν. Άρα, το έχουν αποδομήσει λιγάκι το θέμα, και όταν η ζήλεια χτυπάει την δική τους πόρτα, απλώς δεν την ανοίγουν ποτέ.

Σκορπιός
Βήμα πρώτο: Θυμός. Βήμα δεύτερο: Παράνοια. Βήμα τρίτο: Βρίσκει τον εαυτό του και μαθαίνει πως δεν είναι όλοι στραμμένοι εναντίον του… Πλάκα κάνουμε, τα κάνει όλα π**τάνα.

Τοξότης
Ζήλεια; Ποια ζήλεια; Η ζήλεια είναι κάτι που δεν υπάρχει στον κόσμο του Τοξότη, όχι, σας παρακαλούμε, αυτό να μην το σκέφτεστε καν. (…είπε ο Τοξότης και μετά ήπιε ακόμα ένα ουίσκι για να μην σκέφτεται.)

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι, θεωρητικά, δεν θα έπρεπε να ζηλεύουν, επειδή είναι πολύ έξυπνοι για να πέσουν σε αυτή την παγίδα. Αλλά, η ζωή γράφει τις μεγαλύτερες ανατροπές, και οι Αιγόκεροι είναι από τους πιο ζηλιάρηδες συντρόφους που μπορείς να φανταστείς—και έχουν την τάση να γίνονται πικρόχολοι.

Υδροχόος
Όταν οι Υδροχόοι ζηλεύουν, συμβαίνει κάτι σπάνιο: Σταματούν να μιλάνε. Για λίγο, μην φανταστείς, μέχρι να το υπεραναλύσουν στο κεφάλι τους αρκετά για να ξεχάσουν τι τους έκανε να ζηλέψουν εξαρχής. Άρα, υποθέτουμε, θα είναι σιωπηλοί για περίπου πέντε λεπτά.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι συναισθηματικό ζώδιο. Ίσως και λίγο δραματικό. Και όταν ζηλεύουν, όλα αυτά τα συναισθήματα γιγαντώνονται, και κινδυνεύουν να καταπιούν όλη την σχέση. Με το που παρατηρήσεις τον σύντροφό σου να εμφανίζει τέτοια… συμπτώματα, δωσ’ του αμέσως την ανακούφιση που χρειάζεται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v