Τα πιο ρομαντικά ζώδια

Ποια είναι τα πιο ρομαντικά ζώδια; Ψάξαμε αρκετά και καταλήξαμε σε αποτελέσματα που… θα σας σοκάρουν!
Τα πιο ρομαντικά ζώδια

Ναι, προφανώς μέσα σε αυτό το κείμενο θα δείτε να αναφέρεται ο Καρκίνος. Δεν γίνεται να λείπει από μια καταγραφή των πιο ρομαντικών αστερισμών. Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς, τα υπόλοιπα ζώδια που στέφθηκαν νικητές της έρευνάς μας, μας εξέπληξαν λιγάκι. Κι αν δεν μπορείτε να μας πιστέψετε, διαβάστε παρακάτω…

Ταύρος
Ο Ταύρος μπορεί να είναι ίσως το πιο ρομαντικό ζώδιο στον πλανήτη. Ναι, είναι ξεροκέφαλος, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να δείχνει την αγάπη του. Κάνει πολλά δώρα, και πολλές φορές χωρίς λόγο—απλά και μόνο επειδή είδε κάτι και σε θυμήθηκε. Στην κρεβατοκάμαρα, από την άλλη πλευρά, δεν ησυχάζει μέχρι να έχει ικανοποιήσει στο έπακρο τους παρτενέρ του. Το να προσφέρει στους ανθρώπους που αγαπάει είναι αυτό που τον κάνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος μπορεί να επικοινωνεί με τους αγαπημένους του ανθρώπους… εγκεφαλικά. Ξέρει τι θέλουν και ξέρει τι σκέφτονται—συνεπώς ξέρει και τι έχουν ανάγκη. Και το να τους το προσφέρει τον κάνει ευτυχισμένο. Ακόμα και η πιο μικρή πράξη μπορεί να γίνει μεγάλη, ρομαντική χειρονομία όταν την κάνει ένας Καρκίνος. Είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα δει ότι περνάς κακή μέρα και θα σου ετοιμάσει την μπανιέρα για να χαλαρώσεις. Που θα σε ξυπνήσει με πρωινό στο κρεβάτι.

Παρθένος
Ρομαντικός ο Παρθένος; Κι όμως! Αυτό το ζώδιο μπορεί να διακατέχεται από την λογική, σε κάθε πτυχή της ζωής του, αλλά μερικές φορές η λογική σου λέει ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να μιλάς, και να σταθείς δίπλα στον άνθρωπό σου. Συνεπώς, τότε ο Παρθένος θα μπει στην κουζίνα, και θα βγει έχοντας έτοιμο το αγαπημένο σου φαγητό. Ή θα βάλει να δείτε την αγαπημένη σου ταινία και θα προσπαθήσει να σου φτιάξει το κέφι με κάθε δυνατό τρόπο. Χωρίς να χρειάζονται πολλές κουβέντες. Κι αν αυτό δεν είναι ρομαντικό, τότε εμείς δεν ξέρουμε τίποτα.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς μπορούν να γίνουν ρομαντικοί με τον πιο… ρομαντικό τρόπο. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια αθωότητα, κάτι από ρομαντική κομεντί σ’ αυτά που θα κάνουν για ‘σένα. Θα σου φέρουν κουβέρτες για να χουχουλιάσετε στον καναπέ. Θα σου πιάσουν το χέρι, θα σε φιλάνε για ώρες… Επειδή οι Ιχθείς είναι από εκείνους τους ανθρώπους που, όταν αγαπούν, αγαπούν αληθινά…

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v