Ζώδια: Τα ετερώνυμα που… έλκονται

Τα παρακάτω ζευγαρώματα δεν βγάζουν νόημα στην θεωρία. Στην πράξη, πάλι, τα βρίσκουν καλύτερα απ’ όλους.
Ζώδια: Τα ετερώνυμα που… έλκονται
Πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι η όλη φάση με τα ετερώνυμα που έλκονται ήταν ένας μύθος, κάτι που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, έρχονται τώρα αυτά τα αστρικά δεδομένα και μας αλλάζουν όλη την ιστορία. Επειδή τα παρακάτω ζευγάρια δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Κι όμως, υπάρχουν και ίσως να τα πηγαίνουν καλύτερα απ’ όλους μας. Τι συμβαίνει εδώ;

Κριός + Ζυγός
Αυτοί οι δύο είναι αταίριαστοι. Έχουν τελείως διαφορετικά κίνητρα στις ζωές τους, διαφορετικές ασχολίες και (πάρα πολύ) διαφορετικό τρόπο να προσεγγίζουν τους ανθρώπους. Κι αυτό μπορεί να φέρνει διαφωνίες. Μέσα από αυτές τις διαφωνίες, όμως, βγαίνει μια αγάπη τόσο αληθινή, που δεν υπολογίζει τίποτα.

Ταύρος + Σκορπιός
Παθιασμένοι και οι δύο. Υπερσεξουαλικοί και οι δύο. Συνεπώς, αυτή η σχέση θα προκαλέσει εκρήξεις στο κρεβάτι. Στην πραγματική ζωή, όμως, είναι διαφορετικοί. Ο Ταύρος θέλει να τα διαχειρίζεται όλα πρόσωπο-με-πρόσωπο. Ο Σκορπιός είναι πιο αναλυτικός, ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αισθήματα από την λογική. Και εκεί που λες ότι αυτή η ιστορία θα καταλήξει σε φόνο, τους βλέπεις να βρίσκουν την άκρη και να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Δίδυμοι + Τοξότης
Αυτοί οι δύο, από την άλλη, λογικά θα περνούσαν καλά ως φίλοι. Αποκλειστικά. Δεν μπορούμε να τους φανταστούμε σε ερωτική σχέση, επειδή η τάση τους να αδιαφορούν για τα προβλήματα και να επιλέγουν να περνάνε καλά θα άφηνε την σχέση να… γκρεμιστεί από μόνη της. Κι όμως, με την απέραντη όρεξη για ζωή που τους διακατέχει, αυτά τα δύο ζώδια δίνουν κουράγιο το ένα στο άλλο, και χτίζουν μια σχέση βασισμένη σε αληθινά αισθήματα.

Καρκίνος + Αιγόκερως
Δύσκολα τα πράγματα εδώ, φαινομενικά. Ο ένας εργασιομανής, ο άλλος φουλ ρομαντικός. Και, με κάποιο τρόπο (Διάλογος. Λέγεται διάλογος.) αυτοί οι δύο καταφέρνουν να βρίσκουν την χρυσή τομή. Ναι, μπορεί η σχέση τους να θυμίζει λιγάκι κλασικά, πατροπαράδοτα μοτίβα σχέσεων, αλλά βρίσκουν ο ένας στον άλλο αληθινή υποστήριξη, και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v