ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πού είναι πιο ευπαθές το κάθε ζώδιο;

Γιατί αν είναι να χτυπήσεις, καλύτερα να χτυπήσεις εκεί που πονάει. Εμμ, εννοούμε, αυτά καλό είναι να τα μαθαίνουμε, για να φυλαγόμαστε.

Πού είναι πιο ευπαθές το κάθε ζώδιο;

Όλοι έχουμε την Αχίλλειο πτέρνα μας. Εκείνο το πραγματάκι που, όσο και να προσπαθήσουμε, όσο και να το θέλουμε, είναι το αδύνατο σημείο μας. Και ίσως να μην καταφέρουμε ποτέ να το ξεπεράσουμε, να το υπερνικήσουμε, αλλά η γνώση είναι δύναμη. Και, όπως κάθε άλλο πράγμα σ’ αυτόν τον πλανήτη… θα το αντέξουμε!

Κριός
Όλοι οι Κριοί (και το εννοούμε αυτό) είναι παρορμητικοί, και πολλές φορές δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπεις έναν Κριό να φωνάζει—κι αυτό συμβαίνει επειδή κατά βάθος υπάρχει αρκετή ανασφάλεια πίσω από αυτό το… φασαριόζικο προσωπείο.

Ταύρος
Ο Ταύρος, όπως και ο Κριός, είναι επιρρεπής σε ξεσπάσματα θυμού, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να τον προσεγγίσεις. Το πιο αδύναμο σημείο του είναι ο φόβος του πως κανείς δεν θα τον καταλάβει, με συνέπεια να κλείνεται στον εαυτό του κάθε φορά που έχει ένα πρόβλημα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι έχουν πολύ δυνατό και αναλυτικό εγκέφαλο. Και αυτό, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι η Αχίλλειος πτέρνα τους, επειδή μπορεί να σπαταλούν άπειρο χρόνο και ενέργεια στο να αναλύουν πράγματα απλά και δεδομένα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι δεν το ‘χουν και πολύ με την αυτοπεποίθηση, και δεν τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αρχίσουν να κατηγορούν τον εαυτό τους για τα πάντα. Κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις σχέσεις τους…

Λέων
Πολύ συναισθηματικό και περήφανο ζώδιο. Και, ναι, αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν πάντα μεταξύ τους, και δημιουργούνται δράματα. Η τάση του Λέοντα να μπλέκεται σε δράματα όλη την ώρα είναι λιγάκι ενοχλητική, αλλά ευτυχώς δεν κρατάει για πολύ.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν τα πάνε καλά με τις εκπλήξεις. Ειδικά τις δυσάρεστες. Αν, λοιπόν, δεν θέλεις ένας Παρθένος που βρίσκεται στην ζωή σου να σε ξεγράψει (ή να μεταμορφωθεί σε έναν κινούμενο και αμίλητο καταψύκτη)… άπλετο φως!

Ζυγός
Οι Ζυγοί δεν μπορούν να εκφραστούν εύκολα. Δεν το ‘χουν. Συνεπώς, αν κάτι τους προβληματίζει, δύσκολα θα ζητήσουν για βοήθεια, μέχρι να φτάσουν στο σημείο να μην αντέχουν άλλο, και να αρχίσουν να φέρονται (αυτο)καταστροφικά…

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα λάθη. Τους είναι πολύ δύσκολο να συγχωρήσουν, και αυτό κάνει τις σχέσεις τους πολύ δύσκολες…

Τοξότης
Οι Τοξότες έχουν ανάγκη ανθρώπους γύρω τους. Είναι ένα απ’ τα πράγματα που τους δίνει δύναμη, αλλά μερικές φορές οι υπόλοιποι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν τους Τοξότες.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα ψέματα. Μπορεί να είναι γενικά καχύποπτοι άνθρωποι στις δουλειές τους, αλλά στα προσωπικά τους ζητήματα, τείνουν να εμπιστεύονται εύκολα. Να περιμένουν από τους ανθρώπους την ειλικρίνεια που δείχνουν και εκείνοι. Και μετά πληγώνονται…

Υδροχόος
Αν δεις έναν Υδροχόο να είναι ακόμα πιο αποκομμένος από την πραγματικότητα… τότε έχουμε πρόβλημα. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να δείχνει τον πόνο του στους άλλους, συνεπώς προσπαθεί να ξεφύγει με όποιον τρόπο μπορεί. Αυτή η άρνησή του να επικοινωνήσει, όμως, κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Ιχθείς
Το μέλλον είναι ίσως το πιο τρομακτικό πράγμα για έναν Ιχθύ. Δεν μπορούν να σκέφτονται τι θα κάνουν μετά, να έχουν ένα σχέδιο. Προτιμούν να αφήνουν την ζωή να συμβαίνει, κι αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στις σχέσεις τους, γιατί τους κάνει να φαίνονται απόμακροι.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Στην αγάπη, όπως και στο καλό φαΐ, η ηδονή είναι ζήτημα υψίστης λεπτότητος."

Ιταλο Καρβινο

  • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
    1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
    1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
    1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
    1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.

© 2002-2018 MEDIA2DAY