Με ποιον διάσημο έχεις το ίδιο ζώδιο;

Επειδή είναι διάσημοι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γλυτώσουν από την αστρολογία. Κανείς δεν γλυτώνει από την αστρολογία.
Με ποιον διάσημο έχεις το ίδιο ζώδιο;
Γνωρίζετε τα πρόσωπά τους, αλλά γνωρίζετε τα… ζώδιά τους; Αν αναρωτηθήκατε ποτέ με ποιον celebrity μοιράζεστε το ίδιο ζώδιο, είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία. Πάντως, αν κρίνουμε από την δημόσια εικόνα των παρακάτω ατόμων, μπορούμε να αναγνωρίσουμε μερικά χαρακτηριστικά. Επειδή, αλήθεια, δεν σας μοιάζει ταιριαστό που ο Μπαράκ Ομπάμα, για παράδειγμα, είναι ένας δυναμικός Λέων;


Κριός: Lady Gaga
Επίσης, στο ζώδιο του Κριού ανήκουν αρκετοί ακόμα ιδιαίτεροι και ανήσυχοι καλλιτέχνες, όπως ο James Franco, η Reese Witherspoon και η Emma Watson. Επίσης, Κριοί είναι όμως και οι φωνάρες Aretha Franklin, Mariah Carey και Celine Dion.


Ταύρος: George Clooney
Εκτός από τον συμπαθέστατο ηθοποιό, επίμονοι Ταύροι είναι και η Megan Fox, η Jessica Alba και ο κινηματογραφικός Mr. Grey, Jamie Dornan. Βλέπουμε όμως και ονόματα όπως Barbra Streisand, Michelle Pfeiffer, η superstar Cher, και η συγγραφέας/ηθοποιός Lena Dunham.


Δίδυμοι: Angelina Jolie
Η πανέμορφη ηθοποιός είναι Δίδυμος, και έχει φροντίσει να μας το επιβεβαιώσει με την… έξαλλη συμπεριφορά της στο παρελθόν. Αλλά της κάνουν καλή παρέα διάσημοι όπως ο Johnny Depp, η Heidi Klum και ο Kanye West.


Καρκίνος: Sofia Vergara
Η εκτυφλωτική Λατίνα σταρ (και πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή) είναι κατά βάθος ένας συναισθηματικός Καρκίνος, όπως και το απόλυτο μοντέλο Gisele, αλλά και οι σταρ της μουσικής Ariana Grande και Courtney Love.


Λέων: Madonna
Μετρήστε φυσιογνωμίες σε αυτό το ζώδιο που έχουν αφήσει το στίγμα τους: Robert De Niro, Ben Affleck, Jennifer Lopez και ο ίσως πιο κουλ Πρόεδρος της Αμερικής στην ιστορία, Barack Obama. Στους Λέοντες όμως βλέπουμε και λατρεμένες ηθοποιούς, όπως την Sandra Bullock και την Charlize Theron, αλλά και την συγγραφέα του Χάρι Πότερ, J.K. Rowling.


Παρθένος: Beyonce
Μία από τις βασίλισσες της μουσικής αυτή τη στιγμή είναι Παρθένος, αλλά δεν είναι η μόνη ταλαντούχα γυναίκα στην λίστα: Pink, Cameron Diaz και η οσκαρούχος ηθοποιός/τραγουδίστρια Jennifer Hudson ανήκουν κι αυτές στο ζώδιο της Γης, όπως και οι Βρετανές ιέριες της εναλλακτικής ροκ, Shirley Manson και Florence (and the Machine) Welch.


Ζυγός: Kim Kardashian
Πόσες φορές θα πούμε ότι ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας; Βγάζει νόημα, λοιπόν, που εκτός από την βασίλισσα των social media, στο ίδιο ζώδιο ανήκουν και άλλες γκράντε περσόνες, όπως ο Will Smith, η Gwyneth Paltrow, o Eminem, αλλά και η αειθαλής Monica Belucci.


Σκορπιός: Leonardo Dicaprio
Στο ζώδιο του Σκορπιού βλέπουμε αρκετά ονόματα που τους αρέσει να προκαλούν… με τον καλύτερο, και πιο δημιουργικό τρόπο: Bjork, Katy Perry αλλά και η εκπληκτική Scarlett Johansson. Σκορπιός είναι και η αγαπημένη μας Καλίσι, Emilia Clarke, αλλά και η… παραλίγο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Hillary Clinton.


Τοξότης: Taylor Swift
Η Taylor Swift σίγουρα ζει την μια περιπέτεια μετά την άλλη, αν κρίνουμε από τα αυτοβιογραφικά της τραγούδια. Στο ίδιο ζώδιο, όμως, θα βρούμε και άλλες δύο ποπ σταρ που κάποτε όλα τα περιοδικά ασχολούνταν μαζί τους: την Britney Spears και την Christina Aguilera. Βέβαια, Τοξότης ήταν και ο αγαπημένος μας παραμυθάς, Walt Disney.


Αιγόκερως: Michelle Obama
Προφανώς, η σύζυγος του πιο κουλ Προέδρου έπρεπε να είναι εξίσου κουλ. Και έχει εξίσου κουλ παρέα, καθώς στο ίδιο ζώδιο ανήκουν ο Jared Leto, o Orlando Bloom, αλλά και η θρυλική ροκ σταρ Janice Joplin. Αιγόκερως ήταν και ο δοξασμένος David Bowie, όπως και οι πολυβαβευμένες ηθοποιοί Diane Keaton και Faye Dunaway.


Υδροχόος: Shakira
Όπως οι Υδροχόοι θα σε εκπλήξουν πάντα, έτσι μας εκπλήσσουν και τα ονόματα που βρήκαμε, καθώς (φαινομενικά) είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες μεταξύ τους: η αγαπημένη Jennifer Aniston, αλλά και οι σούπερ σταρ (για εντελώς διαφορετικούς λόγους η καθεμία) Oprah Winfrey και Paris Hilton. Υδροχόοι είναι επίσης και οι ηθοποιοί Laura Dern και Christina Ricci.


Ιχθείς: Rihanna
Η Rihanna μπορεί να θέλει να προκαλεί, αλλά έχει και την ευαίσθητη πλευρά της. Το ίδιο ισχύει και για σταρ όπως ο Justin Bieber, η Jessica Biel, και η Drew Barrymore. Ιχθείς, επίσης, είναι και οι διάσημες ηθοποιοί Elizabeth Taylor, Sharon Stone και Glenn Close.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v