Τα ζώδια που νοιάζονται μόνο για σεξ

Μην προσπαθήσεις να κάνεις σχέση με τα παρακάτω ζώδια. Θα το μετανιώσεις οικτρά…
Τα ζώδια που νοιάζονται μόνο για σεξ
Μερικοί άνθρωποι απλά δεν το ‘χουν με τις σχέσεις. Είναι ένα γεγονός που ορισμένοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν—θα τολμούσαμε, μάλιστα, να πούμε, ότι πολλές αποτυχημένες σχέσεις οφείλονται σε αυτό. Γνωρίζεις ένα άτομο που σε τρελαίνει, θες να το κρατήσεις δίπλα σου, αλλά σύντομα καταλαβαίνεις πως δεν έχετε μέλλον.

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε μια σχέση, είτε επειδή οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές, είτε επειδή απλώς δεν ενδιαφέρονται. Και, ναι, τα άστρα ίσως να παίζουν έναν ρόλο σε αυτό…

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι ίσως το πιο κοινωνικό ζώδιο. Είναι γοητευτικοί, εκπληκτικοί στο να κρατάνε την κουβέντα ενδιαφέρουσα και, στις περισσότερες περιπτώσεις, έτοιμοι για σεξ. Και κάπου εκεί σταματάει κάθε ερωτική σχέση που θα μπορέσεις να έχεις μαζί τους, καθώς δεν τα πάνε καλά με τα αισθήματα. Δεν μπορείς να απαιτήσεις αγκαλίτσες και φιλάκια στο κρεβάτι, επειδή έχουν ήδη σηκωθεί και βάζουν τα ρούχα τους. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν είναι άτομα που δεν χρειάζεσαι στην ζωή σου. Οι Δίδυμοι είναι καταπληκτικοί φίλοι (με προνόμια ή χωρίς), και δεν θα παίξουν μαζί σου.

Ζυγός
Αναποφάσιστο ζώδιο, που πολλές φορές μετανιώνει τις επιλογές του, ειδικά σε συναισθηματικά ζητήματα. Και ο τρόπος που έχουν για να λύνουν αυτό το πρόβλημα είναι να αποφεύγουν τις σχέσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν Ζυγό να κάνει χαλαρές σχέσεις χωρίς καμία δέσμευση, παρά να αφοσιωθεί σε ένα άτομο, που θα απαιτεί όλη του την προσοχή και την ενέργεια. Επίσης, ένα ακόμα χαρακτηριστικό των Ζυγών που τους οδηγεί όσο πιο μακριά από τις σχέσεις γίνεται, είναι η ανάγκη τους για απόλυτη ισορροπία. Όσα άρθρα κι αν γραφτούν, όσα quotes κι αν διαβάσεις για τις σχέσεις, είναι μάλλον ουτοπικό να βρεις ένα ζευγάρι που να έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Και ο Ζυγός το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

Τοξότης
Σχέση σημαίνει περιορισμός για αυτό το ζώδιο. Και οτιδήποτε είναι ικανό να του στερήσει έστω και λίγο την ελευθερία του, γίνεται αυτόματα εχθρός. Αυτό, βέβαια, είναι πολύ ενδιαφέρον, επειδή παρά το μίσος τους για τις δεσμεύσεις, οι Τοξότες μπορούν να γίνουν μονογαμικοί. Αρκεί να μην τους αναγκάσεις ποτέ να βάλουν ταμπέλα σε αυτό που έχετε. Λιγότερες φιλοσοφικές συζητήσεις, περισσότερη διασκέδαση, και θα έχεις δίπλα σου (με την ευρεία έννοια) έναν ευτυχισμένο Τοξότη.

Υδροχόος
Από τις πιο περίεργες περιπτώσεις, καθώς – όπως όσοι έχουν περάσει αρκετό χρόνο με έναν Υδροχόο ανακάλυψαν – το μυαλό τους αντιλαμβάνεται τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό που οι υπόλοιποι αποκαλούν, για παράδειγμα, “φίλοι με προνόμια”, στο κεφάλι αυτού του ζωδίου μπορεί να είναι από τις πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Επίσης, όπως και οι Τοξότες, οι Υδροχόοι δεν μπορούν να αποχωριστούν την ανεξαρτησία τους, και στην σκέψη και μόνο ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν το πρόγραμμά τους, ή να κάνουν συμβιβασμούς για να χωρέσουν ένα ακόμα άτομο στην ζωή τους, φρικάρουν. Είναι εξωγήινοι; Ίσως, αλλά τουλάχιστον θα φροντίσουν να σου το πουν (ή έστω να το καταλάβεις) από το πρώτο πεντάλεπτο, κόβοντας τις μεγάλες προσδοκίες σου από την ρίζα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v