Τα πιο τοξικά ζωδιακά ζευγαρώματα

Σας παρακαλούμε, για το καλό αυτού του πλανήτη, μην τα δοκιμάσετε.
Τα πιο τοξικά ζωδιακά ζευγαρώματα
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για να ταιριάζουν. Μερικές φορές, δυο παράταιρα κομμάτια παζλ μπορεί να βρουν την ευτυχία και να φτιάξουν μια καινούρια, δική τους εικόνα. Από την άλλη υπάρχουν και εκείνα τα κομμάτια παζλ που μόλις έρθουν σε επαφή, θα πιάσουν και τα δύο φωτιά.

Εντάξει, αυτό ήταν υπερβολή. Δεν θα πιάσουν φωτιά τα ίδια. Θα πιάσουν όλοι οι γύρω τους, όμως. Ποια είναι αυτά τα πραγματικά απαίσια, τοξικά ζευγαρώματα, και γιατί δεν πρέπει να συμβούν ποτέ;
(Σημείωση: Το Ταύρος με Τοξότη είναι υπερβολικά mainstream για να το αναφέρουμε. Αν δεν έχετε μάθει ακόμα, δεν θα μάθετε ποτέ.)

Λέων + Καρκίνος
Στην αρχή, θα φανεί ότι έχουν χημεία. Θα τα βρίσκουν. Στα πρακτικά, όμως, αυτή η σχέση είναι αδύνατη. Ο Λέων χρειάζεται σταθερότητα και εμπιστοσύνη, ενώ ο Καρκίνος χρειάζεται πολύ καιρό μέχρι να ξεπεράσει τις ανασφάλειές του. Και μετά αρχίζουν οι καυγάδες…

Αιγόκερως + Υδροχόος
Έχουν μερικά τεράστια κοινά, όπως το γεγονός ότι είναι και οι δύο παθιασμένοι με την δουλειά τους, και ότι κατά βάθος είναι δύο από τα μεγαλύτερα φρικιά του ζωδιακού κύκλου—με την πολύ καλή έννοια. Κι αυτά τα κοινά είναι που θα τους κάνουν να μην μπορούν να σταματήσουν να σφάζονται, καθώς θα βγει ένας παράξενος ανταγωνισμός ανάμεσά τους. Αιγόκεροι και Υδροχόοι ΜΟΝΟ πλατωνικά, και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος + Δίδυμοι
Γενικά δεν είναι εύκολο για έναν Παρθένο να ταιριάξει με κόσμο. Αλλά οι Δίδυμοι είναι ό,τι χειρότερο για αυτούς, καθώς το ζώδιο του αέρα δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τον προσγειωμένο, ορθολογιστή Παρθένο. Και όταν ένας Παρθένος εκνευρίζεται, τα πράγματα γίνονται φωνακλάδικα.

Ζυγός + Ταύρος
Άλλη μια περίπτωση ζώδιο αέρα και γης, που γενικότερα είναι πολύ κακή ιδέα. Οι Ταύροι λατρεύουν την σταθερότητα—θα έλεγε κανείς ότι είναι από τους πιο πατροπαράδοτους ανθρώπους. Οι Ζυγοί είναι… Εχμ, ας πούμε απλά πως οι Ζυγοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πατροπαράδοτος, και αυτή η σχέση θα τελειώσει με φόνο-αυτοκτονία. Κι αν το διαπράξει ο Ζυγός, επίσης ένα καμένο σπίτι, επειδή οι Ζυγοί γουστάρουν τις μεγάλες χειρονομίες.

Σκορπιός + Ιχθείς
Ωχ. Παναγίτσα. Μου. Δύο ζώδια νερού, δύο ευαίσθητες ψυχές, πολλές ψευδαισθήσεις. Οι μεν Σκορπιοί με την μανία καταδίωξής τους, οι δε Ιχθείς με την ανασφάλειά τους ότι κανείς δεν θα τους αγαπήσει ποτέ αληθινά, και μετά από λίγο καιρό (μέτριου) σεξ, το μόνο που θα κάνουν είναι να πετάνε μπηχτές ο ένας στον άλλο, και να βράζουν στο ζουμί τους μέχρι (αναπόφευκτα) ο Σκορπιός να αποφασίσει να τα διαλύσει όλα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v