ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Παράξενες πληροφορίες για το κάθε ζώδιο

Επειδή όλοι έχουμε τις ιδιοτροπίες μας, και όλοι έχουμε εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν μοναδικούς… ακόμα κι αν δεν βγάζουν νόημα!

Παράξενες πληροφορίες για το κάθε ζώδιο

Ξέρουμε (ομολογουμένως) αρκετά για τα ζώδια. Είτε πιστεύουμε σε αυτά, είτε όχι, ένα κομμάτι του σκληρού δίσκου που είναι ο εγκέφαλός μας είναι γεμάτο με πληροφορίες για τους αστερισμούς, τι σημαίνουν, πώς μας επηρεάζουν, και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους μας.

Για όλη, όμως, την εξειδίκευσή μας, οι παρακάτω πληροφορίες μας είχαν ξεφύγει. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο παράξενες αλήθειες που έχουμε διαβάσει για τα ζώδια.

Κριός
Οι Κριοί λατρεύουν το χρήμα. Είναι από τα μεγαλύτερά τους κίνητρα στην ζωή. Επιπλέον, είναι πάρα πολύ πιθανό να τους δεις να γίνονται αθλητές, ή σούπερ επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Και, στην ερωτική τους ζωή, συνήθως κάνουν το πρώτο βήμα.

Ταύρος
Το ξέρατε εσείς ότι η πιο δυνατή αίσθηση των Ταύρων είναι η αφή τους; Και, προφανώς, ξέρουν πολύ καλά να την χρησιμοποιούν στο κρεβάτι. Και, όσον αφορά την κοινωνική τους ζωή, θα μπορούσες να τους πεις λίγο σνομπ, καθώς επιλέγουν πάντα όμοιούς τους για να κάνουν παρέα.

Δίδυμοι
Δεν το λέμε συχνά αυτό για τους Διδύμους, αλλά έχουν φοβερό ένστικτο—είναι, άλλωστε, ζώδιο του αέρα. Η αστάθεια που τους χαρακτηρίζει συχνά τους βγαίνει σε κακό στα επαγγελματικά τους. Και μακάρι να μην πέσεις ποτέ πάνω σε Δίδυμο που νιώθει μοναξιά… Γίνονται το χάος προσωποποιημένο!

Καρκίνος
Όπως δηλώνει το στοιχείο όπου ανήκει το ζώδιό τους, οι Καρκίνοι έχουν τέλεια σχέση με το νερό. Λατρεύουν τις παραλίες, αλλά και τις βροχερές μέρες. Είναι καλλιτεχνικές ψυχές, ακόμα κι αν δεν παράγουν τέχνη οι ίδιοι.

Λέων
Οι Λέοντες έχουν την ικανότητα να φωτίσουν ολόκληρο το δωμάτιο… αν το θέλουν. Ευτυχώς για εμάς, είναι κάτι που επιθυμούν να κάνουν, σε όποιον χώρο κι αν βρίσκονται, επειδή δεν θες να έρθεις αντιμέτωπος με έναν κακοδιάθετο Λέοντα. Αν θες να του φτιάξεις το κέφι, πρότεινέ του αλκοόλ ή φαγητό. Δεν πρόκειται να πει όχι.

Παρθένος
Σούπερ επιλεκτικοί με τους φίλους τους, κι αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται σνομπ. Στην πραγματικότητα, απλώς είναι πάρα πολύ πρακτικοί άνθρωποι, και δεν θέλουν να σπαταλούν τον χρόνο τους σε άτομα που δεν το αξίζουν. Έχουν τεράστια υπομονή, αλλά τρέξε να κρυφτείς αν τους φτάσεις στα όριά τους!

Ζυγός
Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, οι Ζυγοί έχουν την εκπληκτική ικανότητα να “διαβάζουν” τους ανθρώπους. Αυτό, σε συνδυασμό με την χαλαρή, φιλική τους φύση τους καθιστά τους πλέον κατάλληλους ακροατές. Την ίδια, όμως, στιγμή, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί—ειδικά αν θέλουν να κερδίσουν έναν (σπάνιο για αυτούς) καυγά.

Σκορπιός
Το γκρι είναι ένα χρώμα που δεν πρόκειται να βρεις πουθενά στις απόψεις τους· όλα για τους Σκορπιούς είναι άσπρα ή μαύρα. Κυρίως μαύρα, για την ακρίβεια, καθώς έχουν την τάση να είναι απαισιόδοξοι. Το χιούμορ τους είναι πάρα (μα πάρα) πολύ σκοτεινό, και τις περισσότερες φορές δεν θα καταλάβεις καν ότι αστειεύονται.

Τοξότης
Πολλές φορές, οι υποσχέσεις που δίνουν δεν ανταποκρίνονται στα αποτελέσματα, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι οι Τοξότες έχουν σχεδόν πάντα τις καλύτερες προθέσεις. Αρκεί να παραβλέψεις την ανυπομονησία τους, που έχει την τάση να φτάνει σε ενοχλητικά επίπεδα.

Αιγόκερως
Σπάνια θα δεις έναν άνθρωπο αυτού του ζωδίου να κάνει κάτι αντισυμβατικό. Όχι επειδή δεν μπορεί, αλλά επειδή προτιμά να ακολουθεί την πεπατημένη σε πολλά ζητήματα. Είναι η πιο ασφαλής επιλογή, δεν πρόκειται να ενοχληθεί παραπάνω, και θα έχει το μυαλό του πάντα ήσυχο. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη ανάγκη ενός Αιγόκερου.

Υδροχόος
Ο επαναστάτης χωρίς αιτία του ζωδιακού κύκλου. Βέβαια, στο μυαλό του υπάρχουν ένα εκατομμύριο αιτίες, τις οποίες μπορεί να σου εξηγήσει αναλυτικά… αρκεί να μην τον αναγκάσεις να μιλήσει. Ο προφορικός λόγος (και η αμεσότητα, γενικότερα) δεν είναι το φόρτε του.

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο νιώθει συνέχεια την ανάγκη να ξεφύγει. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι Ιχθείς που θα γνωρίσεις, θα έχουν αρκετά ψυχολογικά μπαγκάζια να τους ακολουθούν. Δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους… αλλά σίγουρα θα δημιουργήσουν πρωτοποριακή τέχνη βασισμένη σε αυτά.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η ομορφιά έχει να πει ακόμα πιο λίγα και από την ευτυχία."

Σιμόν ντε Μποβουάρ

  • 356 π.Χ. - Γεννιέται ο Μακεδόνας βασιλιάς και μέγας στρατηλάτης, Αλέξανδρος.
    1913 - Μετά την άρνηση των βουλγαρικών δυνάμεων να αποχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν στρατοπεδεύσει, η Ελλάδα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Βουλγαρίας (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
    1929 - Πεθαίνει ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και μεγάλος εθνικός ευεργέτης Εμμανουήλ Μπενάκης.
    2007 - Τελειώνει η επιτυχημένη ελληνική σειρά του Mega Ευτυχισμένοι μαζί.

© 2002-2018 MEDIA2DAY