Το πιο… κρυφό αφροδισιακό κάθε ζωδίου

Τι θα κάνει κάθε ζώδιο να παραμιλάει; Βγάζουμε στην φόρα όλες τις βρώμικές τους σκέψεις, χωρίς φόβο (αλλά με πολύ πάθος).
Το πιο… κρυφό αφροδισιακό κάθε ζωδίου
Ο κάθε άνθρωπος έχει τα… φετίχ του. Για κάποιους δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα καλογυμνασμένο σώμα, ενώ για άλλους το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι ένας πανέξυπνος εγκέφαλος. Τι είναι όμως αυτό που θα κάνει το κάθε ζώδιο να του κοπούν τα γόνατα;

Κριός
Οι Κριοί είναι οπτικοί τύποι. Που σημαίνει ότι θέλουν να βλέπουν εκτεθειμένο δέρμα, και λατρεύουν τις ωραίες αναλογίες.

Ταύρος
Υλιστές από τους λίγους, οι Ταύροι έχουν ξεχωριστή ερωτική σχέση με τα δώρα. Ειδικά αν αυτά τα δώρα μπορούν να αξιοποιηθούν και στην κρεβατοκάμαρα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι από τους ανθρώπους που την βρίσκουν με την διαφωνία. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, το μισό σεξ που θα κάνουν στην ζωή τους θα συμβεί μετά από ένα παθιασμένο καυγά.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι τρελαίνονται να βλέπουν άτομα που έχουν την εξουσία στα χέρια τους—κάθε είδους εξουσία, δεν μιλάμε μόνο για ένστολους. Αλλά σίγουρα είναι φαντασίωση που επισκέπτονται συχνά.

Λέων
Θα σας πούμε ένα μικρό μυστικό, και περιμένουμε να το αξιοποιήσετε καταλλήλως: Οι Λέοντες ερεθίζονται περισσότερο με τα προκαταρκτικά, παρά με την ίδια την πράξη. Μασάζ, φιλιά, χάδια, γλειψίματα αλλά και δαγκώματα θα εκτιμηθούν δεόντως.

Παρθένος
Θες να κάνεις έναν Παρθένο να βιώσει το πιο έντονο σεξ της ζωής του; Παραδώσου εντελώς. Ο απόλυτος έλεγχος είναι το μεγαλύτερο φετίχ του—και έχουν αρκετά βρώμικο μυαλό, εμείς σε προειδοποιήσαμε.

Ζυγός
Ακόμα ένα μυστικό, το οποίο δεν μάθατε από εμάς: Οι Ζυγοί λατρεύουν τις κλισέ, ρομαντικές καταστάσεις. Ένα αναμμένο κεράκι, μερικά λουλούδια και γλυκές κουβέντες να ψιθυρίζονται στα αυτιά τους, και οι Ζυγοί βρίσκονται στον Παράδεισο.

Σκορπιός
Δύο λέξεις: Δημόσιο σεξ. Ο κίνδυνος τους εξιτάρει, οπότε θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί για να ικανοποιήσετε την ακόρεστή τους ανάγκη για σεξ.

Τοξότης
Τι είπαμε για τον Σκορπιό; Πολλαπλασιάστε, προσθέστε (γιατί όχι;) κοινό, βάλτε και λίγα στοιχεία από BDSM μέσα, και είτε θα περάσετε το καλύτερο βράδυ της ζωής σας, είτε θα καταλήξετε στο νοσοκομείο. (Λογικά θα προσπαθήσουν να κάνουν σεξ και μέσα στο νοσοκομείο.)

Αιγόκερως
Καθίστε, σας παρακαλούμε. Ακολουθεί ένα σενάριο που ποτέ δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε.
-Έφερα την πίτσα σας, μαντάμ.
-Μα… δεν παρήγγειλα πίτσα!
*το κουτί ανοίγει, και μέσα από την πίτσα ξεπροβάλλει ένα πέος*
Ναι. Οι Αιγόκεροι γουστάρουν πορνό σενάρια. Deal with it.

Υδροχόος
Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ανάψεις έναν Υδροχόο είναι να υποκριθείς ότι τον καταλαβαίνεις. Με όλα τα κουσούρια του. Που είναι αρκετά.

Ιχθείς
Ευαίσθητο, γλυκό ζώδιο, το οποίο ευαίσθητα, γλυκά θα σου πει ότι θέλει να πάρει το μεγάλο σου **** και να το βάλει μέσα στο **** και να το ***** μέχρι να ****. Καλησπέρα, αθώα ψαράκια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v