Τα βασικά για κάθε ζώδιο σε μία φράση

Τα ζώδια… για αρχάριους, για να μπορείτε να προσποιηθείτε ότι ξέρετε ποιος είναι ποιος, ή απλά να κοροϊδεύετε κάθε σχετική συζήτηση.
Τα βασικά για κάθε ζώδιο σε μία φράση
της Ηρώς Κουνάδη

Τα πιστεύετε ή όχι, έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου που βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συζήτηση για ζώδια. Για να μην κάθεστε βουβοί σε μια γωνία, για να συμμετάσχετε ή για να κοροϊδέψετε αυτούς που συμμετάσχουν, πρέπει να ξέρετε έστω τα βασικά. Και επειδή καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να βαριέστε να τα μάθετε, έχουμε συγκεντρώσει τα (πολύ) βασικά παρακάτω, σε μια φράση (ή σχεδόν) για το κάθε ζώδιο.

Ο Κριός είναι γεμάτος ενέργεια και όρεξη για δράση, γοητεύει τους ανθρώπους γύρω του πανεύκολα, και βαριέται τα πάντα και τους πάντες γρήγορα.

Ο Ταύρος είναι αμετακίνητος στις απόψεις του, αλλά και φοβερά πιστός και αξιόπιστος. Επίσης, του αρέσει να τρώει. Πολύ.

Ο Δίδυμος είναι δύο άνθρωποι σε έναν, αλλάζει γνώμες εύκολα, αγαπάει τις μεγάλες συζητήσεις και είναι κατά κανόνα σούπερ συμπαθητικός.

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, γκρινιάρης, τρυφερός και αγαπησιάρης. Και άπιστος. Επειδή, ως γνωστόν, τα καλύτερα πράγματα και οι καλύτεροι άνθρωποι σε αυτή τη ζωή είναι αντιφατικοί.

Ο Λέων θέλει να έχει την προσοχή του κόσμου διαρκώς στραμμένη πάνω του, είναι, όμως, και από τους καλύτερους (βλέπε πιο υποστηρικτικούς) φίλους που μπορείς να έχεις.

Ο Παρθένος αγαπά πολύ την τάξη και την καθαριότητα, μπορεί να γίνει αυστηρός και επικριτικός, έχει όμως φοβερό χιούμορ και είναι μακράν ο καλύτερος μάγειρας του ζωδιακού.

Ο Ζυγός είναι σούπερ γοητευτικός, έχει όμως την τάση να βλέπει τα πράγματα άσπρο-μαύρο, και είναι ικανός να σου κάνει τη ζωή κόλαση αν τον κάνεις να θυμώσει.

Ο Σκορπιός είναι σέξι και το ξέρει –αλλά είναι επίσης εκδικητικός, πεισματάρης και εξαιρετικά αμήχανος σε κοινωνικά περιβάλλοντα που δεν περιλαμβάνουν αυστηρά και μόνο την παρέα του.

Ο Τοξότης τρελαίνεται για ταξίδια, είναι χαρωπός και αισιόδοξος (ενίοτε σε εκνευριστικό βαθμό) και έχει θεματάκια με την δέσμευση –όχι μόνο την αισθηματική, οποιαδήποτε δέσμευση.

Ο Αιγόκερως είναι εργατικός σε βαθμό κακουργήματος, αλλά είναι και ο καλύτερος σύντροφος που θα μπορούσες να έχεις –αγαπάει πολύ και ειλικρινά, δεν βαριέται με τίποτα, δεν ξενοκοιτάει σχεδόν ποτέ.

Ο Υδροχόος είναι, κατά το αστρολογικό κλισέ, «πενήντα χρόνια μπροστά από την εποχή του». Πράγμα που τον κάνει αφενός πρωτοπόρο, αφετέρου αλλοπρόσαλλο στα μάτια των συγχρόνων του.

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός και ονειροπόλος, έχει όμως βαθιά και απεριόριστη κατανόηση για τους ανθρώπους και τις αδυναμίες τους, συν το πιο ανεπτυγμένο ένστικτο σε όλο τον ζωδιακό κύκλο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v