Πώς να τον ανάψεις, βάσει του ζωδίου του

Μάθαμε και σου αποκαλύπτουμε τις πιο κρυφές φαντασιώσεις κάθε ζωδίου, για να τον ανάψεις περισσότερο από ποτέ.
Πώς να τον ανάψεις, βάσει του ζωδίου του
Αν θες να τον ανάψεις περισσότερο από κάθε φορά, ίσως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του προτείνεις εκεί που δεν το περιμένει κάποια από τις πιο… κρυφές του φαντασιώσεις. Και επειδή δεν θέλουμε να αρχίσεις να ψαχουλεύεις το ιστορικό του browser του για να τις ανακαλύψεις, κάναμε την δουλειά για ‘σένα.

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις που κάθε ζώδιο κρατάει μυστικές, αλλά σίγουρα θα ήθελε κάποια στιγμή να δοκιμάσει.

Κριός
Αν θέλεις να κάνεις τον Κριό να χάσει το μυαλό του, πρότεινέ του να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο. Προτιμότερα, ενώ βρίσκεστε ήδη σε δημόσιο χώρο, μπορείς να σκύψεις και να του ψιθυρίσεις στο αυτί ότι τον θέλεις τώρα.

Ταύρος
Λερωθείτε. Αυτό το ζώδιο εκτιμάει πολύ την τάξη και την χλιδή, γι’ αυτό και η περιέργειά του να δοκιμάσει πράγματα που ίσως αφήσουν λεκέδες στα σεντόνια που δεν θα βγουν είναι μεγάλη. Ξεκινήστε με φαγητά, σιρόπια, σοκολάτες ή ό,τι άλλο θέλετε. Αλλά μην εκπλαγείς αν καταλήξετε σε golden showers.

Δίδυμος
Θέλει να τον μπερδέψεις. Τα ζώδια του αέρα βιώνουν μια μικρή διάσπαση προσοχής κάθε φορά που κάνουν σεξ, άρα είναι συνήθως εκείνοι που θα αρχίσουν να αλλάζουν τον ρυθμό και τις στάσεις. Πάρε την πρωτοβουλία και έκπληξέ τον, με το να δοκιμάσεις τόσα πολλά πράγματα σε τόσο λίγο χρόνο, που θα του κοπεί κυριολεκτικά η ανάσα.

Καρκίνος
Είναι δραματικός, θεατρικός άνθρωπος. Άρα, δώσε του την ευκαιρία να αξιοποιήσει το έμφυτο ταλέντο του και στο κρεβάτι, με το να παίξετε παιχνίδια ρόλων. Ποτέ δεν ξέρεις τι καινούριες φαντασιώσεις μπορεί να ξεκλειδωθούν από κάτι τέτοιο.

Λέων
Ο Λέων χρειάζεται πολυτέλεια. Έχει βαρεθεί να το κάνετε στο κρεβάτι του σπιτιού σας, άρα σκέψου μια αλλαγή χώρου. Αν θες κάτι φτηνό (και λιγάκι παράνομο, που το κάνει πιο σέξι), κάντε το στην ταράτσα της πολυκατοικίας σας. Αν θες να του κάνεις ένα δώρο, κλείσε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, και ζήστε το κινηματογραφικά, μπροστά στο τζάμι της μπαλκονόπορτας.

Παρθένος
Αυτό το ζώδιο θέλει να έχει την πιο τέλεια και προσεγμένη εικόνα. Συνεπώς, στο κρεβάτι θα χρειαστεί κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν είναι καθόλου σπάνιο να βλέπεις Παρθένους να απολαμβάνουν παιχνίδια εξευτελισμού πάνω στο σεξ.

Ζυγός
Οι Ζυγοί φημίζονται για την αγάπη που έχουν στα οπίσθια. Και είναι αλήθεια. Άφησέ τον να παίξει με τα δικά σου, ρώτησέ τον αν ενδιαφέρεται να παίξεις εσύ με τα δικά του—βάλτε το πρωκτικό στο παιχνίδι, και θα έχεις να κάνεις με έναν ικανοποιημένο Ζυγό.

Σκορπιός
Το μόνο που θέλει ο Σκορπιός (γενικά στην ζωή, όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρα) είναι να έχει τον έλεγχο. Δυστυχώς, στην ζωή αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Δώσε του, λοιπόν, την ικανοποίηση πάνω στο σεξ.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να περνάει καλά, δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά και τον ενδιαφέρει η καλοπέραση και η όμορφη παρέα. Τρίο. Σου λέμε ότι θέλει να κάνετε τρίο.

Αιγόκερως
Το κακό με τους Αιγόκερους στην καθημερινή τους ζωή είναι πως καταπιέζουν πάρα πολύ τον εαυτό τους. Το καλό με το να είσαι καταπιεσμένος, είναι ότι αργά ή γρήγορα θα είσαι πρόθυμος να δοκιμάσεις κυριολεκτικά οτιδήποτε στο σεξ.

Υδροχόος
Μην υποτιμάς ποτέ την ανάγκη του Υδροχόου να νιώθει ότι είναι πιο μπροστά απ’ όλους. Άρα αν ξεκινήσεις την συζήτηση με την φράση “διάβασα για αυτό το καινούριο trend στο σεξ”, θα αρχίσει να βγάζει τα ρούχα του.

Ιχθείς
Μία λέξη: Hardcore. Γενικά το μοτίβο αληθινή ζωή ≠ σεξ, έχουμε καταλάβει ότι ισχύει για τους περισσότερους. Και για τους Ιχθείς αυτή η φιλοσοφία είναι πέρα για πέρα αληθινή, καθώς θέλουν να ζήσουν στο σεξ καταστάσεις πολύ πιο άγριες από την συνηθισμένη φιλήσυχη καθημερινότητά τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v