Τι θα κάνει κατά βάθος τα ζώδια ευτυχισμένα;

Ποιο είναι το πράγμα που κάνει τα ζώδια ευτυχισμένα, αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτούν ποτέ;
Τι θα κάνει κατά βάθος τα ζώδια ευτυχισμένα;
Όλοι μας έχουμε εκείνα τα μικρά, κρυφά πραγματάκια που μας γεμίζουν χαρά. Και ίσως μερικές φορές να μην τα παραδεχόμαστε, επειδή φοβόμαστε πως θα εκδηλώσουμε την αδυναμία μας. Εμείς γνωρίζουμε όμως τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο πραγματικά ευτυχισμένο, και θα το μοιραστούμε μαζί σας…

Κριός
Ο ευτυχισμένος Κριός είναι ο Κριός που δεν προλαβαίνει… να αναπνεύσει. Όσο περισσότερες δουλειές έχουν να κάνουν, και όσο περισσότερα ρίσκα αναλαμβάνουν, τόσο πιο γλυκιά είναι η αίσθηση της επιτυχίας. Άλλωστε, είναι από τα πιο σκληρά εργαζόμενα ζώδια…

Ταύρος
Οι Ταύροι μπορεί να λατρεύουν τις πολυτέλειες, αλλά μπορούν να ευχαριστηθούν και με κάτι πιο απλό· ένα πεντακάθαρο σπίτι και ένα στρωμένο κρεβάτι με ολόφρεσκα σεντόνια. Μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά, αν γυρίσει σπίτι και βρει αυτό να τον περιμένει, θα ξεχάσει όλα του τα προβλήματα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι λίγο πιο δύσκολοι, επειδή αυτό που λατρεύουν περισσότερο από κάθε τι δεν συμβαίνει συχνά… Αυτό που θέλουν είναι να γνωρίζουν άτομα με τα οποία να συνδέονται αμέσως, να υπάρχει εκείνη η σπίθα. Και γι’ αυτό οι Δίδυμοι είναι τόσο κοινωνικοί.

Καρκίνος
Σε αντίθεση με τους δύσκολους Διδύμους, το μόνο που έχεις να κάνεις για να φτιάξεις την ημέρα ενός Καρκίνου είναι μια μικρή, ειλικρινής πράξη καλοσύνης. Δείξε του πόσο τον νοιάζεσαι, και όλες οι ανησυχίες του θα εξαφανιστούν.

Λέων
Εδώ θα γίνουμε λίγο κλισέ, αλλά ας έχει: Οι Λέοντες βρίσκονται στα καλύτερά τους όταν είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Λατρεύουν να είναι τα μάτια στραμμένα πάνω τους—ακόμα κι αν υπάρχει ένα μόνο ζευγάρι μάτια στο δωμάτιο· τα δικά σου.

Παρθένος
Κι άλλο ένα πολύ αληθινό κλισέ: Η καθαριότητα. Δεν είναι απλά μισή αρχοντιά για τους Παρθένους. Είναι η ζωή τους όλη, και τίποτα δεν τους ευχαριστεί περισσότερο από το να οργανώνουν πράγματα.

Ζυγός
Για να νιώσει ένας Ζυγός χαρούμενος, το μόνο που χρειάζεται είναι μια μεγάλη παρέα. Θέλει να βλέπει τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα, και χαίρεται με την χαρά τους.

Σκορπιός
Αν θες ένας Σκορπιός στην ζωή σου να νιώσει ευτυχισμένος και να ξεθυμάνει από αυτό που (πάντα δικαιολογημένα) τον έχει εκνευρίσει, δώσε του λίγο χρόνο με τον εαυτό του. Να διαβάσει ένα βιβλίο, να χαλαρώσει και να φροντίσει την καρδιά του, και σε λίγο θα είναι πάλι σαν καινούριος!

Τοξότης
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει έναν Τοξότη πιο χαρούμενο από το να οργανώσει το επόμενό του ταξίδι; Αν θέλεις να του κάνεις το καλύτερο δώρο, πες του ότι κερνάς τα εισιτήρια και αφήνεις όλο το πρόγραμμα πάνω του.

Αιγόκερως
Οι κουρασμένοι Αιγόκεροι χρειάζονται απλά να ηρεμήσουν. Αυτό και τίποτα άλλο. Άφησέ τον να κοιμηθεί. Το πρωί, που θα είναι πάλι φορτισμένες οι μπαταρίες του, θα είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι, παρά τις παραξενιές τους, θέλουν απλά να κάνουν τον κόσμο καλύτερο—είτε αυτό σημαίνει ότι κατεβαίνουν σε κάθε πορεία, είτε απλά ότι χωρίζουν τα σκουπίδια τους από αυτά που είναι για ανακύκλωση. Άφησέ τους να σου μιλήσουν για αυτά που προσπαθούν να κάνουν για να βελτιώσουν τον κόσμο, και θα σε λατρέψουν.

Ιχθείς
Οτιδήποτε καλλιτεχνικό και δημιουργικό, οτιδήποτε θα τους αφήσει να εκφράσουν τα πολλά (πολλά, όμως) συναισθήματα που έχουν μέσα τους είναι αρκετό για να δώσει σε έναν Ιχθύ την γαλήνη και την ηρεμία που έχει ανάγκη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v