Τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο “δύσκολο”;

Όλοι μας έχουμε τα θετικά μας, μα και τα… στραβά μας. Τι είναι αυτό που θα κάνει το κάθε ένα από τα ζώδια να θεωρείται δύσκολος άνθρωπος;
Τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο “δύσκολο”;
Όλοι έχουμε ελαττώματα. Άλλοι περισσότερα, άλλοι λιγότερα, αλλά – αντικειμενικά, τώρα – όλοι μας ανεξαιρέτως μπορούμε να γίνουμε δύσκολοι άνθρωποι από καιρό σε καιρό. Μπορεί να έχουμε τεράστιες απαιτήσεις από τους γύρω μας, ή να μην το ‘χουμε και τόσο με την επικοινωνία, σπέρνοντας παρεξηγήσεις άθελά μας όπου πηγαίνουμε.

Ποια είναι, λοιπόν, τα στοιχεία αυτά των ζωδίων που τα καθιστούν δύσκολα;

Κριός
Οι Κριοί δύσκολα θα πάρουν την απόφαση να δεσμευτούν και να ρίξουν για λίγο τους έντονους ρυθμούς τους—κάτι που μπορεί να απογοητεύσει, ακόμα και να νευριάσει, τους πιθανούς ερωτικούς τους συντρόφους.

Ταύρος
Οι Ταύροι μερικές φορές έχουν την τάση να φαίνονται σαν ρομπότ στα πιο κοντινά τους άτομα, επειδή είναι τόσο φιλικοί και θερμοί με όλο τον κόσμο, συνεπώς μπορεί να φαίνεται ότι αυτή τους η συμπεριφορά είναι ψεύτικη. Οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν σχέση με έναν Ταύρο θα χρειαστούν λίγο καιρό μέχρι να ζήσουν κάτι πιο οικείο και προσωπικό…

Δίδυμοι
Λόγω της ανεξάρτητης και διασκεδαστικής τους φύσης, οι Δίδυμοι μπορούν να κάνουν ακόμα κι έναν άγνωστο να αισθάνεται πως είναι ο έρωτας της ζωής τους. Και όταν φτάνει η ώρα να γνωρίσεις έναν Δίδυμο από κοντά, να μάθεις τις ανασφάλειές του και να τον δεις σε στιγμές που δεν θυμίζουν τίποτα την χαρούμενη περσόνα που έχει όταν βγαίνει από το σπίτι, τα πράγματα θα σου φανούν πολύ παράξενα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι έχουν γίνει εξπέρ στο να καταλαβαίνουν πότε κάποιος παίζει παιχνίδια και δεν είναι ειλικρινής. Άρα, αν είσαι άνθρωπος που δεν μιλάει ευθέως, μπορείς να περιμένεις μια πολύ δύσκολη σχέση—αν μπορείς να αποκαλέσεις αυτό που θα έχετε σχέση.

Λέων
Ο Λέων έχει απαιτήσεις. Και αυτές οι απαιτήσεις μερικές φορές βρίσκονται μονάχα στο κεφάλι του. Μόλις νιώσει ότι δεν του φέρονται όπως του αξίζει, το λιοντάρι θα σηκωθεί να φύγει, χωρίς πολλές-πολλές εξηγήσεις.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν εκπλήσσονται πλέον με τίποτα—τα έχουν δει όλα. Και δεν είναι και τόσο εύκολο να τους εντυπωσιάσεις. Ο σκεπτικισμός τους είναι ίσως η μεγαλύτερή τους αρετή (γιατί κάποια στιγμή θα τους πάει πολύ μπροστά), μα και το πιο δύσκολο χαρακτηριστικό τους.

Ζυγός
Οι Ζυγοί μπορούν να έχουν έντονους, συναισθηματικούς δεσμούς με πολλά άτομα ταυτόχρονα, κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πάρα πολλές παρεξηγήσεις—κι ας μην αναφερθούμε στην αλλεργία που έχουν στην δέσμευση.

Σκορπιός
Το πιο δύσκολο χαρακτηριστικό των Σκορπιών; Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, ξέρουν πώς να το αποκτήσουν, και αν δουν ότι μια κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή (και δεν εμφανίζει σημάδια βελτίωσης) δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποχωρήσουν.

Τοξότης
Οι Τοξότες θα πουν τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Για όλη τους την περιπετειώδη διάθεση και την τάση για παραστρατήματα, είναι τρομακτικά ευθείς στα συναισθηματικά τους ζητήματα, κι αυτό μπορεί να κομπλάρει πολλούς ανθρώπους.

Αιγόκερως
Ακόμα κι ένας Αιγόκερως τρελά ερωτευμένος πέφτει θύμα της λογικής του, και βάζει τα πάντα στην ζυγαριά. Το αποτέλεσμα; Πολλοί Αιγόκεροι παρατούν σχέσεις που θα είχαν προοπτικές να γίνουν σοβαρές, με την πρώτη στραβή που θα τους τύχει.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι δεν εκφράζουν εύκολα τα αισθήματά τους, γιατί φοβούνται μην πληγωθούν. Πρέπει να γνωρίσουν ένα άτομο που να είναι πάρα πολύ ξεχωριστό για να καταφέρουν να ανοιχτούν—κάτι που μπορεί να κάνει τα υπόλοιπα άτομα στην ζωή τους να αισθάνονται ανεπαρκή.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς δεν είναι αναγκαστικά δύσκολα άτομα… αλλά μπορούν να γίνουν. Για αυτό το ζώδιο πρέπει να έχει βγει η φράση “καήκαμε από τον χυλό…”, καθώς κάποια στιγμή, σε κάποια σχέση τους, θα δώσουν τα πάντα και θα πληγωθούν. Και από τότε μπορεί να μοιάζουν απλησίαστοι…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v