Τι πρέπει να… φοβάσαι από το κάθε ζώδιο

Ποιο ζώδιο μπορεί να σταματήσει ξαφνικά να σου μιλάει και να σου ραγίσει την καρδιά; Και ποιο ζώδιο μπορεί να αρχίσει να κλαίει μπροστά σου χωρίς λόγο;
Τι πρέπει να… φοβάσαι από το κάθε ζώδιο
Όλα τα ζώδια έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Και, με κάποιον τρόπο μυστήριο, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπλέκονται και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Υπάρχουν όμως μερικά χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι άνθρωποι που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο μοιράζονται, και θα έπρεπε – για να είμαστε ειλικρινείς – να υπάρχει πάνω τους μια ταμπέλα που να γράφει με μεγάλα γράμματα ΠΡΟΣΟΧΗ! και να μας προειδοποιεί γι’ αυτό που πρόκειται να ζήσουμε.

Τι θα ‘πρεπε να λέει λοιπόν… η ταμπέλα κάθε ζωδίου;

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να σου δείχνει ότι είναι τρελός για ‘σένα, μα στην πραγματικότητα είναι απλά υπερκινητικός. Και δείχνει ότι είναι τρελός για άλλα πέντε άτομα παράλληλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να σου πει ότι τον καταπιέζεις επειδή τον ρώτησες πού πάει η σχέση σας. Ακόμα και μετά από τρεις μήνες σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να ξυπνήσεις μια μέρα και να συνειδητοποιήσεις πως όσα σου έλεγαν ήταν ένα ψέμα, επειδή οι Δίδυμοι έχουν την τάση να μιλάνε χωρίς να σκέφτονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να βάλει τα κλάματα ανά πάσα στιγμή. Χωρίς να έχεις ιδέα για ποιον λόγο, αλλά σχεδόν πάντα θα έχει να κάνει μαζί σου. Καλή τύχη.

ΛΕΩΝ
Θα σε πληγώσει χωρίς καν να το καταλάβει, επειδή ούτε και ο ίδιος δεν ξέρει (και δεν θέλει να μάθει) πόσο προβληματικός άνθρωπος μπορεί να γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετά από λίγο καιρό θα νιώσεις ότι κουράστηκες την συνεχή του ανάγκη για επιβεβαίωση. Επίσης, μέσα σ’ αυτόν τον καιρό θα έχεις προλάβει και να τον ερωτευτείς.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να καταλήξεις να τον παίρνεις δέκα τηλέφωνα στις πέντε το πρωί γιατί δεν έχεις ιδέα πού είναι, και μετά να το κλείνεις και να αναρωτιέσαι τι έχει πάει λάθος στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κυριολεκτικά ό,τι έχεις πει και έχεις κάνει στην ζωή σου μπορεί και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, αν δεν είσαι προσεκτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να αρχίσει να χορεύει ανά πάσα στιγμή. Ναι, είναι ο αντι-Καρκίνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να σταματήσει να σου μιλάει για δυο μέρες, επειδή νιώθει την ανάγκη να κλειστεί στον (πολύ, πολύ σοβαρό) εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να νιώθεις ότι παίζει μαζί σου ή ότι σε τεστάρει το 78% της ώρας που περνάτε μαζί. Επίσης, ακούει την πιο πομπώδη κι ενοχλητική μουσική.

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί να πέσεις για ύπνο και οι τελευταίες λέξεις που άκουσες να είναι Σ’ αγαπώ και το επόμενο πρωί να ξυπνήσεις ολομόναχος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v